Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είμαι 130 κιλά, 1,92' και θα ήθελα μια εργονομική καρέκλα γραφείου καθώς έχω θέμα με τη μέση μου, για πολλές ώρες εργασίας. Έχω κάνει την έρευνα αγοράς μου σε dromeas, herman miller kai ikea markus ωστόσο θα ήθελα τη γνώμη αυτών που τις χρησιμοποιούν. Δεκτή και κάθε budget συμβουλή, ευχαριστώ!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ChrisLmn είπε

Καλησπέρα,

Είμαι 130 κιλά, 1,92' και θα ήθελα μια εργονομική καρέκλα γραφείου καθώς έχω θέμα με τη μέση μου, για πολλές ώρες εργασίας. Έχω κάνει την έρευνα αγοράς μου σε dromeas, herman miller kai ikea markus ωστόσο θα ήθελα τη γνώμη αυτών που τις χρησιμοποιούν. Δεκτή και κάθε budget συμβουλή, ευχαριστώ!

Εισαι σε λαθος θεμα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε

Εισαι σε λαθος θεμα.

δεν μπορούσα να βρώ το σωστό δυστυχώς!

19 λεπτά πριν, panos7 είπε

Λάθος νημα. Εδω ειναι προσφορες

δεν μπορούσα να βρω το σωστό δυστυχώς, ποιό θα ήταν το αρμόζον;

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα με ενδιέφερε και εμένα ένα feedback στο ερώτημα του φίλου. Προσωπικά είμαι ανάμεσα σε Ergochair 2 από Autonomous και Sayl από Herman Miller. Άλλες προτάσεις δεκτές εννοείται αν γνωρίζει κάποιος. 

Δημοσ.

Φιλε χωρις να ξερω, πρόσεξε την υγεία σου. Παρε καλυτερα ένα όργανο γυμναστικής παρα καρέκλα. Φιλικά και χωρίς να ξέρω κάτι παραπάνω κ με πρόθεση να προσβάλω.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Radiatedsoul είπε

anda seat XL, αντεχει και ρινοκερο δε σπαει δε χαλαει

Ναι και εγώ το έχω ακούσει ότι είναι πολύ ανθεκτικές και γερές έχει πάρει ένας γνωστός μου που είναι κοντά 180 κιλά και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Ναι και εγώ το έχω ακούσει ότι είναι πολύ ανθεκτικές και γερές έχει πάρει ένας γνωστός μου που είναι κοντά 180 κιλά και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος. 

αυτην εχω και εγω, αλλα ειμαι μολις 1,80  76 κιλα και μου ειναι μεγαλη, επρεπε να παρω την κανονικη

Δημοσ.

Με ένα 5-10 λεπτα γυμναστική για την μέση οποτε θες και μερα παρα μερα είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Εγώ 1.87 εχω την dxracer king εδω και 4 χρόνια και για αυτό ηθελα μια καλή λογο μέσης αλλα για 2 μερες εκανα για 10 λεπτα γυμναστική και έφυγαν όλα τα της μέσης. Βεβαια θες και την σωστη καρέκλα. Απλος πας στα 200€+ και τιποτα κατω από αυτο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα που βρήκα λίγο χρόνο είπα να γράψω μία ποιο αναλυτική άποψη. Λοιπόν είναι 125 κιλά και 1.8μ και ήθελα μία καρέκλα καλή για πολλές ώρες χρήσης την μέρα. Λόγο επαγγέλματος (προγραμματιστής) και τηλεργασίας κάθομαι στην καρέκλα κοντά στις 14 ώρες την μέρα.

Κατα καιρούς έχω δοκιμάσει καρέκλες των 80-120  κινέζικες μη εργονομικές. Τα τελευταία χρόνια δοκίμασα και καρέκλες του dromea Και sedia. Τέλος εδώ και περίπου 4 μήνες κάθομαι σε μία Anda Seat Chair Ad18 pro.  Οπότε θεωρώ ότι έχω μια γενική εικόνα και επειδή είμαστε περίπου στα ίδια κιλά μπορώ να σε βοηθήσω.

Κάρεκλες κάτω απο 140ευρώ σε αυτά τα κιλά απλά δεν κάνουν και δεν θα έχεις σωστη υποστήριξη και θα σπάσει στην βάση της αρκετά σύντομα.

Απο sedia είχα μία για περίπου 4 χρόνια (το μοντέλο αν θυμάμαι καλά ήταν το versus) αρκετά στιβαρή κατασκευή σε σημείο που λες δεν υπάρχει. Καρέκλα σκυλί που και να ανέβεις όρθιος δεν θα καταλάβει τίποτα αλλά πολύ κακή υποστήριξη στην πλάτη - μέση και στο κάθισμα (είναι ο λόγος που έπαθα και κύστη κοκκυγος εξαιτίας του ότι ηταν πολύ σκληρή). Την έχω ακόμα και σήμερα στην αποθήκη.

Απο δρομέα και ενώ είχα ακούσει τα καλύτερα για ποιότητα δεν έμεινα ευχαριστημένος (είχα πάρει μια flex και η πλάτη ηταν πολύ πλαστικούρα).

Τέλος εδω και 4 μήνες πήγα στην Anda Seat Chair Ad18 pro. Η διαφορά ηταν μέρα με την νύχτα. Η υποστήριξη σε όλο μου το σώμα είναι φοβερή σε σημείο που την παίρνω και στο σαλόνι το βράδυ για να μην κάθομαι στον καναπέ. Για εμένα ή θα πας σε anda seat ή σε secretlab ή σε κάποια αντίστοιχη με πολλές κριτικές αν θες κάτι για να σταματήσεις να πονάς. Η markus για εμένα δεν αξίζει καθόλου την έχω δοκιμάσει σε φίλο. Για herman miller δεν έχω άποψη. Αν πάρεις πάντως gaming chair ποιοτική δεν θα το μετανιώσεις. 

Ελπίζω να βοήθησα 

Επεξ/σία από dimosfc
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...