Προς το περιεχόμενο

Κορόιδο της cosmote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε την τελική απόφαση εσυ θα την πάρεις ;) Στόχος του ΟΤΕ πάντως σύμφωνα με τη δίκη του τεχνική υποστήριξη είναι να εγκαταλείψουν το χαλκό και να περάσουν σε οπτική ίνα. 

Εδώ η ΔΕΗ σε κοινοπραξία με την ΤΕΡΝΑ μπήκαν στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και του Fiber πλέον αν κατάλαβα καλά. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει νομιζω και επιδοτηση απο ΕΕ για FTTH, καποιος που εχει χρησιμοποιησει ισως συμβουλεψει καλυτερα (εμενα δεν καλυπτει την περιοχη μου...)

https://www.sfbb.gr/LandingPage.html

https://portal.sfbb.gr/Files/ODHGOS_DRASHS_SFBB.pdf

Επεξ/σία από kostis76

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειδα εχει η wind με 29euro(-13 απο την επιδότηση) αλλα ακομη δεν εχει ftth στην περιοχη μου ενώ λιγο πιο κατο εχει 

Επεξ/σία από lelos1

όταν κάνετε ένα συμβόλαιο με νέα εταιρεία, βάλτε μια ειδοποίηση στο ημερολόγιο σας να στην ημερομηνία λήξης και ειδοποιήσεις. 

προσωπικά, βάζω μια στο τρίμηνο, απλά για να μου θυμίσει ότι είμαι κοντά, μια στο δίμηνο, που αρχίζω και ψάχνω την αγορά και μετά 30 και 15 μέρες που παίρνω τηλέφωνα κλπ. πάντα να ζητάτε να μιλήσετε με το τμήμα προσφορών/διακοπών κλπ για να πάρετε καλύτερη προσφορά. αν δεν σας κάνει, βρείτε έναν άλλον πάροχο και κλείνει εκεί η συνεργασία σας. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημέρωση: Πήρα την cosmote, τους είπα οτι 60 ευρώ το μήνα είναι υπερβολικό πάγιο για 50αρα και ζήτησα να μου κάνουν καλύτερη τιμή ή να με αναβαθμισουν σε 200αρα fiber στα 56 ευρώ που την διαφημίζουν. Μου είπαν οτι δεν γίνεται γιατι η προσφορά αυτή είναι για νέους συνδρομητες και μου πρότειναν να μου βάλουν οτε tv στο πακετο μου χωρίς καποια επιπλέον  χρέωση, που δεν την θέλω ούτε την χρειάζομαι. Τους ειπα ευχαριστώ δε θέλω γειά σας και αμέσως πήρα την wind και έκανα αίτηση φορητότητας για 200αρα fiber. Ε την επόμενη μέρα, 8 το πρωί, με πήρε μια γλυκομίλητη δεσποινις απο την cosmote και μου έκανε προσφορά για αναβάθμιση σε 200αρα στην τιμή που την δίνουν στους νέους συνδρομητές... Είναι τραγικό, αλλά παντού στην Ελλάδα πρέπει να απειλήσεις για να πάρεις αυτό που δικαιούσαι.

Επεξ/σία από fragma
  • Like 1

Καλησπέρα παιδιά. Τον περασμένο Φλεβάρη έληγε το συμβόλαιο μου με την κοσμοτε για σταθερό και ίντερνετ. Έφυγα από το σπίτι μετά από 2 μήνες και μπήκαν νέοι ένοικοι. Δεδομένου ότι δεν με ειδοποίησαν πότε ότι το συμβόλαιο μου έληγε από την κοσμοτε και δεδομένου ότι έγινε σύνδεση νέου αριθμού στην ίδια διεύθυνση φαντάστηκα ότι θα γινόταν αυτόματη διακοπη του συμβολαίου μου. Αντιθέτως η κοσμοτε ανανέωσε αυτόματα το συμβόλαιο μου χωρίς να βάλω καμία υπογραφή και χωρίς να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου.

Ήρθα σε επικοινωνία μαζί τους και ζήτησα διακοπή συμβολαίου η οποία για να πραγματοποιηθεί έπρεπε να εξοφλήσω τους λογαριασμούς μου. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ούτε το τηλέφωνο ούτε το σταθερό εδώ και μήνες ξέρετε πως πρέπει να κινηθώ για να διεκδικήσω τα λεφτά που πλήρωσα (έγινε αίτημα από μέρους τους επιστροφής χρημάτων αλλά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη). Σας παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας είναι σημαντική

5 ώρες πριν, fragma είπε

Ενημέρωση: Πήρα την cosmote, τους είπα οτι 60 ευρώ το μήνα είναι υπερβολικό πάγιο για 50αρα και ζήτησα να μου κάνουν καλύτερη τιμή ή να με αναβαθμισουν σε 200αρα fiber στα 56 ευρώ που την διαφημίζουν. Μου είπαν οτι δεν γίνεται γιατι η προσφορά αυτή είναι για νέους συνδρομητες και μου πρότειναν να μου βάλουν οτε tv στο πακετο μου χωρίς καποια επιπλέον  χρέωση, που δεν την θέλω ούτε την χρειάζομαι. Τους ειπα ευχαριστώ δε θέλω γειά σας και αμέσως πήρα την wind και έκανα αίτηση φορητότητας για 200αρα fiber. Ε την επόμενη μέρα, 8 το πρωί, με πήρε μια γλυκομίλητη δεσποινις απο την cosmote και μου έκανε προσφορά για αναβάθμιση σε 200αρα στην τιμή που την δίνουν στους νέους συνδρομητές... Είναι τραγικό, αλλά παντού στην Ελλάδα πρέπει να απειλήσεις για να πάρεις αυτό που δικαιούσαι.

Αντε γεια πες τους ότι τώρα είναι αργά και να μάθουν να σέβονται. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, adi32 είπε

Αντε γεια πες τους ότι τώρα είναι αργά και να μάθουν να σέβονται. 

Κανονικά αυτό χρειαζόταν, αλλά καλώς ή κακώς η cosmote ηταν και παραμένει ο πιο αξιόπιστος πάροχος τηλεφωνίας και ίντερνετ στη χώρα μας, γιατί παρόλη την υποτιθέμενη απελευθέρωση της αγοράς, συνεχίζει να την μονοπωλεί με πολλούς τρόπους.

3 ώρες πριν, Kanou13 είπε

Καλησπέρα παιδιά. Τον περασμένο Φλεβάρη έληγε το συμβόλαιο μου με την κοσμοτε για σταθερό και ίντερνετ. Έφυγα από το σπίτι μετά από 2 μήνες και μπήκαν νέοι ένοικοι. Δεδομένου ότι δεν με ειδοποίησαν πότε ότι το συμβόλαιο μου έληγε από την κοσμοτε και δεδομένου ότι έγινε σύνδεση νέου αριθμού στην ίδια διεύθυνση φαντάστηκα ότι θα γινόταν αυτόματη διακοπη του συμβολαίου μου. Αντιθέτως η κοσμοτε ανανέωσε αυτόματα το συμβόλαιο μου χωρίς να βάλω καμία υπογραφή και χωρίς να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου.

Ήρθα σε επικοινωνία μαζί τους και ζήτησα διακοπή συμβολαίου η οποία για να πραγματοποιηθεί έπρεπε να εξοφλήσω τους λογαριασμούς μου. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ούτε το τηλέφωνο ούτε το σταθερό εδώ και μήνες ξέρετε πως πρέπει να κινηθώ για να διεκδικήσω τα λεφτά που πλήρωσα (έγινε αίτημα από μέρους τους επιστροφής χρημάτων αλλά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη). Σας παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας είναι σημαντική

Έτσι όπως το περιγράφεις δεν νομίζω ότι δικαιούσαι επιστροφή των παγίων. Τα συμβόλαια δεν διακόπτονται αυτόματα με την λήξη τους, αλλά μόνο οταν ζητήσεις διακοπή. Αφού δεν ζήτησες, παρατάθηκε σιωπηρά και έγινε αορίστου. Το ότι δεν το χρησιμοποιουσες ή ότι μπήκε άλλος ενοικος και έβαλε νεα γραμμή είναι άσχετα.

Επεξ/σία από fragma

18 λεπτά πριν, fragma είπε

Κανονικά αυτό χρειαζόταν, αλλά καλώς ή κακώς η cosmote ηταν και παραμένει ο πιο αξιόπιστος πάροχος τηλεφωνίας και ίντερνετ στη χώρα μας, γιατί παρόλη την υποτιθέμενη απελευθέρωση της αγοράς, συνεχίζει να την μονοπωλεί με πολλούς τρόπους.

Στο σπιτι και στο κινητο παντα ειχα αλλες εταιρειες και δεν ειχα προβλημα 

Στη δουλεια που εχουμε ΟΤΕ εχουμε πολλες φορες προβλημα και εξυπηρετηση απαραδεκτη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, fragma είπε

Έτσι όπως το περιγράφεις δεν νομίζω ότι δικαιούσαι επιστροφή των παγίων. Τα συμβόλαια δεν διακόπτονται αυτόματα με την λήξη τους, αλλά μόνο οταν ζητήσεις διακοπή. Αφού δεν ζήτησες, παρατάθηκε σιωπηρά και έγινε αορίστου. Το ότι δεν το χρησιμοποιουσες ή ότι μπήκε άλλος ενοικος και έβαλε νεα γραμμή είναι άσχετα.

Ναι αλλά ούτε ανανεώνονται αυτόματα... Και αν η ανανέωση αυτή δεν γινόταν το νέο πάγιο θα με έκανε να αναρωτηθώ γιατί πληρώνω παραπάνω και θα ενημερωνομουν για την λήξη του συμβολαίου μου κάτι που δεν έγινε... 

Επεξ/σία από Kanou13

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Kanou13 είπε

Ναι αλλά ούτε ανανεώνονται αυτόματα... Και αν η ανανέωση αυτή δεν γινόταν το νέο πάγιο θα με έκανε να αναρωτηθώ γιατί πληρώνω παραπάνω και θα ενημερωνομουν για την λήξη του συμβολαίου μου κάτι που δεν έγινε... 

Δεν ανανεώνονται, αλλά μετατρέπονται σε αορίστου διάρκειας και συνεχίζεις να έχεις παροχές (αρα και υποχρέωση να πληρώσεις) μέχρι να ζητήσεις διακοπή ή να κάνεις νέο συμβόλαιο. Θα έπρεπε να σε ειδοποιούν οταν λήγει το αρχικό συμβόλαιο, αλλά δεν το κάνουν γιατί απλά  δεν τους συμφέρει να έχεις φτηνότερες παροχές. Αυτό πρέπει να το παρακολουθούμε εμείς. Έτσι την έπαθα και εγω. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου επιστρέψουν τίποτα. Μην το ψάχνεις.

Επεξ/σία από fragma

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...