basilis_k6 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Οκ ,να προσπαθούν να φέρουν καινούργιους πελάτες αλλά οι παλιοί που την στηρίζουν γιατί να είναι οι μ@λακες της υπόθεσης; γιατι το επιτρέπει το κράτος δυστυχως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε γιατι το επιτρέπει το κράτος δυστυχως Δεν είναι θέμα κράτους,δεν μπορεί να απαιτούμε να παρεμβαινει και εκεί το κράτος.Λάθος εταιρική νοοτροπία είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, filipN είπε Όχι! Αφορούν και τους νέους πελάτες και όσους από τους παλαιότερους δεν δεσμεύονται από κάποιο συμβόλαιο και είναι σε "αορίστου". Μπορούν επίσης να κάνουν νέο συμβόλαιο με την τιμή της προσφοράς και όσοι ενώ δεν έχει λήξει το προηγούμενο συμβόλαιο ζητούν να κάνουν νέο με αναβαθμισμένη ταχύτητα (πχ από 24 σε 50Mbps ή σε 100Mbps, κλπ). Δεν ξέρω παλιότερα που τους είχα πει όπως και τη vodafone που είμαι τώρα που είπαν ότι οι τιμές που βλέπω στο σιτε είναι για νέους και όχι υφηστάμενους πελάτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3v4st4tor Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Τα double play εχουν αρχική διάρκεια δύο έτη με την τιμή που προσφερονται και μετά ή τιμή διαμορφώνεται πάντα προς τα πάνω. Οπότε στα δύο χρόνια (καμμια δεκαριά μέρες νωρίτερα) μπορείς να αλλάξεις συμβόλαιο είτε προς τα πάνω είτε διαφορετικών χαρακ/ων, εγώ πχ καθώς δεν έχω δυνατότητα για 50άρα ακόμα (σταμάτησε το fiber στο δίπλα χωριό 1,5km μακρυά), άλλαξα από 24Μ σε 24XL και τιμή από 31,5ε σε 28,9ε το μήνα. Θέλει ψάξιμο καθώς κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μην έχεις όφελος, έμενα σαν αναβάθμιση μου έβγαζε πακέτο 24άρι με δεν ξέρω τι άλλο (ΟΤΕ TV;) που έφτανε τα 41ε το μήνα αλλά για το 24XL επρεπε να ψάξω μονος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adrfinance Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, d3v4st4tor είπε Τα double play εχουν αρχική διάρκεια δύο έτη με την τιμή που προσφερονται και μετά ή τιμή διαμορφώνεται πάντα προς τα πάνω. Οπότε στα δύο χρόνια (καμμια δεκαριά μέρες νωρίτερα) μπορείς να αλλάξεις συμβόλαιο είτε προς τα πάνω είτε διαφορετικών χαρακ/ων, εγώ πχ καθώς δεν έχω δυνατότητα για 50άρα ακόμα (σταμάτησε το fiber στο δίπλα χωριό 1,5km μακρυά), άλλαξα από 24Μ σε 24XL και τιμή από 31,5ε σε 28,9ε το μήνα. Θέλει ψάξιμο καθώς κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μην έχεις όφελος, έμενα σαν αναβάθμιση μου έβγαζε πακέτο 24άρι με δεν ξέρω τι άλλο (ΟΤΕ TV;) που έφτανε τα 41ε το μήνα αλλά για το 24XL επρεπε να ψάξω μονος μου. Θα έλεγα πως είναι κλέφτες δυστυχώς. Δεν θα έπρεπε να πληρώνουμε πάνω από 30 Ευρώ το μήνα για 50αρι Internet. Άποψη μου. Με 35-40 θα έπρεπε να έχουμε full TV pack. Δυστυχώς ο ΟΤΕ βγάζει δισεκατομμύρια λόγω των υπερβολικών χρεώσεων και των χαμηλών υπηρεσιών που προσφέρει, σε συνάρτηση με τους άλλους που είναι μάπες. Ξεκάθαρα μονοπώλιο. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από adrfinance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 58 λεπτά πριν, adrfinance είπε Θα έλεγα πως είναι κλέφτες δυστυχώς. Δεν θα έπρεπε να πληρώνουμε πάνω από 30 Ευρώ το μήνα για 50αρι Internet. Άποψη μου. Με 35-40 θα έπρεπε να έχουμε full TV pack. Δυστυχώς ο ΟΤΕ βγάζει δισεκατομμύρια λόγω των υπερβολικών χρεώσεων και των χαμηλών υπηρεσιών που προσφέρει, σε συνάρτηση με τους άλλους που είναι μάπες. Ξεκάθαρα μονοπώλιο. Ειναι υποχρεωμένος να πουλάει πιο ακριβά από τους άλλους. Δεν είναι κλέφτες. Επίσης double play 50 το βρισκεις στα 31,90 και στην αντίστοιχη τιμη αν εισαι φοιτητής βρίσκεις 100 Mbps. Ο μόνος που εχει πιο competitive πακέτο σε τιμή είναι η NOVA. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adrfinance Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε Ειναι υποχρεωμένος να πουλάει πιο ακριβά από τους άλλους. Δεν είναι κλέφτες. Επίσης double play 50 το βρισκεις στα 31,90 και στην αντίστοιχη τιμη αν εισαι φοιτητής βρίσκεις 100 Mbps. Ο μόνος που εχει πιο competitive πακέτο σε τιμή είναι η NOVA. εγώ δίνω 33.50 ή 34 και όταν τους είπα για πιο χαμηλή τιμή μου είπαν δε γίνεται. επίσης αυτή η γελοιότηα που λένε μετά τα 2 χρόνια πάει 47 το μήνα τι είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, adrfinance είπε εγώ δίνω 33.50 ή 34 και όταν τους είπα για πιο χαμηλή τιμή μου είπαν δε γίνεται. επίσης αυτή η γελοιότηα που λένε μετά τα 2 χρόνια πάει 47 το μήνα τι είναι? Τι είναι; Το μηνιαίο πάγιο σου είναι με το πέρας των 2 ετών. Το πάγιο που έχεις τώρα εκτός απροόπτου είναι μέρος κάποιας προσφοράς που έλαβες (πχ 30 ευρω 100mbps) όταν θα λήξει το συμβόλαιο σου θα ανέβει η τιμή στο φυσιολογικό πάγιο του πακέτου. Ε αμα το εδινες απο πριν λογικο να μη γίνεται, θα πρέπει να περιμένεις να εξαντληθεί το συμβόλαιό σου και μετά να πας σε χαμηλότερο πακέτο. Εταιρίες είναι παιδιά, δεν είναι κοινοφελή ιδρύματα συνέλθετε λίγο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelos1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και εγώ έχω cosmote 100αρα πληρώνω 50/μηνα και έληξε το συμβόλαιο τον Νοέμβριο και μου κάναν προσφορά για 200αρα μόνο, ξέρει κάνεις που αξίζει να πάω για 50αρα με καλύτερη τιμή? Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από lelos1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adrfinance Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Τι είναι; Το μηνιαίο πάγιο σου είναι με το πέρας των 2 ετών. Το πάγιο που έχεις τώρα εκτός απροόπτου είναι μέρος κάποιας προσφοράς που έλαβες (πχ 30 ευρω 100mbps) όταν θα λήξει το συμβόλαιο σου θα ανέβει η τιμή στο φυσιολογικό πάγιο του πακέτου. Ε αμα το εδινες απο πριν λογικο να μη γίνεται, θα πρέπει να περιμένεις να εξαντληθεί το συμβόλαιό σου και μετά να πας σε χαμηλότερο πακέτο. Εταιρίες είναι παιδιά, δεν είναι κοινοφελή ιδρύματα συνέλθετε λίγο. το γεγονός ότι είναι εταιρείες δε σημαίνει ότι πρέπει να μας γ@μανε και να λεμε και ευχαριστω. μηπως να συνελθεις εσυ καλυτερα λεω εγω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, adrfinance είπε το γεγονός ότι είναι εταιρείες δε σημαίνει ότι πρέπει να μας γ@μανε και να λεμε και ευχαριστω. μηπως να συνελθεις εσυ καλυτερα λεω εγω? Ποιος σε γ@μαει ρε φιλε πλακα μας κανεις; Αμα δε διαβάζεις τους όρους συμβολαίου δε σε φταίει κανείς. Ο κάθε πάροχος σου κάνει μια προσφορά, take it or leave it. Με τη λήξη της προσφοράς, αφού με το καλό την υπογράψεις και εξαντλήσεις το συμβόλαιό σου, το πάγιο θα διαμορφωθεί στην κανονική τιμή του πακέτου. Ο πάροχος κοντά στη λήξη του συμβολαίου σου το πιθανότερο είναι να σε καλέσει για να σου κάνει μια νέα προσφορά ανανέωσης στο πρόγραμμα που έχεις ή να σου προσφέρει νέο πακέτο στο ίδιο πάγιο. Αν δε σε βολεύει το κόστος ζητάς μια για φθηνότερο πακέτο. Αμά δε σου κάνει, πήγαινε σε άλλο πάροχο. Ελεύθερη αγορά έχουμε. 1+1=2. 38 λεπτά πριν, lelos1 είπε Και εγώ έχω cosmote 100αρα πληρώνω 50/μηνα και έληξε το συμβόλαιο τον Νοέμβριο αι μου κάναν προσφορά για 200αρα μόνο, ξέρει κάνεις ι που αξίζει να πάω για 50αρα με καλύτερη τιμή? Στα 41,90 ήταν μέχρι πρόσφατα τα 100 Mbps. Στα 50 σου λένε έχουμε 200αρα ουσιαστικά. Κάνε μια έρευνα αγοράς και κρίνε ποιο πακέτο σε βοηθάει. Νομίζω η Vodafone είναι στα 26-27 ευρω η 50αρα της και η Nova εχει στα 29,90 100αρα. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από thetiesthatbind 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelos1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Ποιος σε γ@μαει ρε φιλε πλακα μας κανεις; Αμα δε διαβάζεις τους όρους συμβολαίου δε σε φταίει κανείς. Ο κάθε πάροχος σου κάνει μια προσφορά, take it or leave it. Με τη λήξη της προσφοράς, αφού με το καλό την υπογράψεις και εξαντλήσεις το συμβόλαιό σου, το πάγιο θα διαμορφωθεί στην κανονική τιμή του πακέτου. Ο πάροχος κοντά στη λήξη του συμβολαίου σου το πιθανότερο είναι να σε καλέσει για να σου κάνει μια νέα προσφορά ανανέωσης στο πρόγραμμα που έχεις ή να σου προσφέρει νέο πακέτο στο ίδιο πάγιο. Αν δε σε βολεύει το κόστος ζητάς μια για φθηνότερο πακέτο. Αμά δε σου κάνει, πήγαινε σε άλλο πάροχο. Ελεύθερη αγορά έχουμε. 1+1=2. Στα 41,90 ήταν μέχρι πρόσφατα τα 100 Mbps. Στα 50 σου λένε έχουμε 200αρα ουσιαστικά. Κάνε μια έρευνα αγοράς και κρίνε ποιο πακέτο σε βοηθάει. Νομίζω η Vodafone είναι στα 26-27 ευρω η 50αρα της και η Nova εχει στα 29,90 100αρα. η αλήθεια ειναι ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο τον οτε απλα υπάρχει περίπτωση να παρω την τιμή που εχουν για νεους πελατες, χωρις να αλλάξω παροχο Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από lelos1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, lelos1 είπε η αλήθεια ειναι ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο τον οτε απλα υπάρχει περίπτωση να παρω την τιμή που εχουν για νεους πελατες, χωρις να αλλάξω παροχο Πόσο δίνουν στούς νέους πελάτες την 50αρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, lelos1 είπε η αλήθεια ειναι ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο τον οτε απλα υπάρχει περίπτωση να παρω την τιμή που εχουν για νεους πελατες, χωρις να αλλάξω παροχο Οι τιμές του σάιτ πάντως είναι για ολους ενημερωτικά. Εγώ σκέψου μόλις εληξε το φοιτητικό μου συμβόλαιο πήγα σε 50αρι φοιτητικό μετά 100αρι οικιακό και κατέληξα σε 100αρι φοιτητικό γιατι 2 μέρες μετά την ενεργοποίηση βγήκε η προσφορά για 100 επιτέλους και κατέληξα εκεί, μέσα σε περίπου 2 βδομαδες όλα αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelos1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Οι τιμές του σάιτ πάντως είναι για ολους ενημερωτικά. Εγώ σκέψου μόλις εληξε το φοιτητικό μου συμβόλαιο πήγα σε 50αρι φοιτητικό μετά 100αρι οικιακό και κατέληξα σε 100αρι φοιτητικό γιατι 2 μέρες μετά την ενεργοποίηση βγήκε η προσφορά για 100 επιτέλους και κατέληξα εκεί, μέσα σε περίπου 2 βδομαδες όλα αυτά. και εγω εχω οτε χρονια απλα τωρα σε αναγκάζουν να πας προς 200αρα χωρίς να τη χρειάζεσαι γιατι σου δίνουν καλη προσφορα αν ανέβεις προς τα πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα