Προς το περιεχόμενο

Κορόιδο της cosmote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι παλιός πελάτης στο πρόγραμμα Double play 50 XL και χωρίς να χρησιμοποιώ καθόλου το τηλέφωνο πληρώνω εδω και πολύ καιρό 120 ευρώ το δίμηνο πάγια. Τυχαία συζητώντας με εναν συνάδελφο του το ανέφερα και μου λέει πολλά δινεις για 50αρα. Μπαίνω που λέτε στο σαιτ της κοσμοτε να τσεκάρω και βλέπω διαθεσιμότητα 200 fiber στην διεύθυνση μου με 56 ευρώ το μήνα..

Συγγνώμη, επειδή δηλαδή επηζα στη δουλειά και δεν προλαβαινα να ασχοληθώ με τρέχουσες τιμές, δεν έπρεπε τόσα χρόνια που πληρώνω σαν μ.....ς να μου αναβαθμίσουν αυτομάτως την γραμμή ή να μου αναπροσαρμοσουν την τιμολόγηση ή έστω να με ενημερώσουν; Φταίω αν τους ρίξω καμία μήνυση;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, fragma είπε

Είμαι παλιός πελάτης στο πρόγραμμα Double play 50 XL και χωρίς να χρησιμοποιώ καθόλου το τηλέφωνο πληρώνω εδω και πολύ καιρό 120 ευρώ το δίμηνο πάγια. Τυχαία συζητώντας με εναν συνάδελφο του το ανέφερα και μου λέει πολλά δινεις για 50αρα. Μπαίνω που λέτε στο σαιτ της κοσμοτε να τσεκάρω και βλέπω διαθεσιμότητα 200 fiber στην διεύθυνση μου με 56 ευρώ το μήνα..

Συγγνώμη, επειδή δηλαδή επηζα στη δουλειά και δεν προλαβαινα να ασχοληθώ με τρέχουσες τιμές, δεν έπρεπε τόσα χρόνια που πληρώνω σαν μ.....ς να μου αναβαθμίσουν αυτομάτως την γραμμή ή να μου αναπροσαρμοσουν την τιμολόγηση ή έστω να με ενημερώσουν; Φταίω αν τους ρίξω καμία μήνυση;

νομίζω η αλητεία τους γενικά δεν έχει όριο. σε βαράνε όσο μπορούνε, όπου μπορούνε χωρίς κανένα έλεος. δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις. ίσως συνήγορος του καταναλωτή?

Δε νομίζω ότι υποχρεώνονται από κάπου να πουν κατεβάσαμε τις τιμές, αύριο μην ξεχάσουμε να πάρουμε τον κύριο τάδε να τον ενημερώσουμε ώστε να μας πληρώνει λιγότερα. 

Δεν είναι φίλοι μας. Κι εγώ το ίδιο με τη Νόβα. Πλήρωνα 27 ευρω επί δύο και βάλε χρόνια για 24αρα κ είδα μια διαφήμιση κ το πήγα στα 21 συν απεριόριστα κινητά, κάτι που δεν είχα πριν. Κ τους ρώτησα πώς κ έτσι κ λέει ε είναι καινούργια προωθητική ενέργεια. 

9 hours ago, adrfinance said:

νομίζω η αλητεία τους γενικά δεν έχει όριο. σε βαράνε όσο μπορούνε, όπου μπορούνε χωρίς κανένα έλεος. δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις. ίσως συνήγορος του καταναλωτή?

α.οι προσφορες ειναι για νεους συνδρομητες.β.συνηγορο του καταναλωτη;για κατι που εχεις υπογραψει;γ.στο χερι σου ειναι να ψαχτεις.τοσο απλα. ακριβως το ιδιο εκανα και εγω με την ασφαλιστικη.καλυτερη προσφορα στο νεο συνδρομητη.εκανα νεο συμβολαιο και σταματησα το παλιο

απλα στον παροχο το νεο συμβολαιο σημαινει παλι 24 μηνη δεσμευση και οχι αοριστου

• Like 3

Αρχικά, οι περισσότερες τιμές όπως λέει ο bill αφορούν νέους πελάτες. Από εκεί και πέρα όταν έκανες το συμβόλαιο έλεγε πχ χ ποσό για ψ μήνες και έπειτα η τιμή διαμορφώνεται στο ζ ποσό. Δε θα κάτσει καμία εταιρεία να ασχοληθεί με έναν-έναν πελάτη για να δει αν πληρώνει πολύ ή λίγο. Αυτό στο κάτω-κάτω είναι δική μας δουλειά.

Δεν είναι κοινωφελές ίδρυμα, εταιρεία που βλέπει το κέρδος της είναι.

• Like 1

Οι εταιρειες οταν ληγει το συμβολαιο σου σε παιρνουν τηλ και σου λενε υπαρχει προσφορα για ανανεωση με αυτο το ποσο 

Αφου δε σε αφησανε και στη χρονοχρεωση που υπηρχε το 1980 παλι καλα

Τη λεξη ΟΤΕ την εχω διαγραψει απο τη μνημη απο εκεινες τις εποχες

Δυστυχως μου τη θυμιζουν κατι διαφημισεις με πιτσες, σουβλακια, ασφαλειες αυτοκινητων κλπ

Δες τις τιμες απο ολες τις εταιρειες και διαλεξε που θα πας σε συνδυασμο και με το κινητο σου

3 ώρες πριν, bill2015 είπε

Οι τιμές που βλέπεις στο σιτε του παρόχου που είσαι αφοράνε νέους πελάτες όχι υφιστάμενους 

Όχι!

Αφορούν και τους νέους πελάτες και όσους από τους παλαιότερους δεν δεσμεύονται από κάποιο συμβόλαιο και είναι σε "αορίστου".

Μπορούν επίσης να κάνουν νέο συμβόλαιο με την τιμή της προσφοράς και όσοι ενώ δεν έχει λήξει το προηγούμενο συμβόλαιο ζητούν να κάνουν νέο με αναβαθμισμένη ταχύτητα (πχ από 24 σε 50Mbps ή σε 100Mbps, κλπ).

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, filipN είπε

Όχι!

Αφορούν και τους νέους πελάτες και όσους από τους παλαιότερους δεν δεσμεύονται από κάποιο συμβόλαιο και είναι σε "αορίστου".

Μπορούν επίσης να κάνουν νέο συμβόλαιο με την τιμή της προσφοράς και όσοι ενώ δεν έχει λήξει το προηγούμενο συμβόλαιο ζητούν να κάνουν νέο με αναβαθμισμένη ταχύτητα (πχ από 24 σε 50Mbps ή σε 100Mbps, κλπ).

Δηλαδή θα δεχτούν έτσι απλά να μου δώσουν 200αρα με λιγότερα χρήματα απο οσα πλήρωνω για την 50αρα; Θα πάρω αύριο και θα δω. Ενας φίλος μου είπε ότι για να το κάνουν πρέπει να απείλησω με διακοπή ή αλλαγή παροχου. Πάντως σε κάθε περίπτωση το θεωρώ απαράδεκτο, ίσως και παράνομο, να μην αναπροσαρμόζεται η τιμολόγηση ολων των πελατών οταν γίνονται αλλαγές στις χρεώσεις. Είναι και αντιδεοντολογικό οι παλιοι και καλοί πελάτες να έχουν λιγότερα προνόμια και χειρότερη μεταχείριση απο τους νέους. Το αντίθετο θα επρεπε να ισχύει.

Επεξ/σία από fragma

55 λεπτά πριν, fragma είπε

Δηλαδή θα δεχτούν έτσι απλά να μου δώσουν 200αρα με λιγότερα χρήματα απο οσα πλήρωνω για την 50αρα; Θα πάρω αύριο και θα δω.

Ενας φίλος μου είπε ότι για να το κάνουν πρέπει να απείλησω με διακοπή ή αλλαγή παροχου.

[...]

Ο καλύτερος και ποιο ενημερωμένος φίλος σου, αν μπορείς να τον κουμαντάρεις, είναι το διαδίκτυο.

Εάν θέλεις άμεση και 100% σίγουρη απάντηση για το ερώτημά σου, μπαίνεις πολύ απλά εδώ https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod1290029_prod  και πατάς κάτω δεξιά το εικονίδιο "Έλεγχος και αγορά". Μπορείς να κάνεις μόνο τον έλεγχο μπορείς και τα δύο.

• Like 1

Καλά το ότι πληρώνεις 120 ευρω το δίμηνο ειναι δικη σου ευθύνη γιατι απο ό,τι καταλαβα κάθεσαι χωρίς συμβόλαιο. Σίγουρα θα εγινε καποια επικοινωνια απο τον πάροχο για καλύτερη προσφορά κάποια στιγμη κοντα στη λήξη του συμβολαιου. Τέλος παντων, 1 λεπτο θα σου παρει να παρεις τηλεφωνο και να ζητησεις το πακετο των 200 Mbps ή 100 ή οτι βολευει εσενα. 

Κανείς δε σε κορόιδεψε.

Οι προσφορές στο σάιτ της COSMOTE αφορά κάθε νέο και υφιστάμενο συνδρομιτη οπως αναφερθηκε 

43 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

[...]

Σίγουρα θα εγινε καποια επικοινωνια απο τον πάροχο για καλύτερη προσφορά κάποια στιγμη κοντα στη λήξη του συμβολαιου.

[...

Δυστυχώς το πιθανότερο είναι να μην έγινε καμία!

- Έχω δύο συνδέσεις σταθερής στον ΟΤΕ εδώ και δεκαετίες. Και οι δύο έγιναν αορίστου κατά καιρούς. Ποτέ δεν με πήραν τηλέφωνο να μου κάνουν προσφορά για ανανέωση του συμβολαίου (COSMOTE Double Play). Αντιθέτως με πήραν "άπειρες" φορές για κινητό (έχω σε άλλο πάροχο) και για ΟΤΕ TV (και εδώ δεν τους προτιμώ).

Χμ δεν είχα ανάλογη εμπειρία η αλήθεια ειναι ότι κοντα στη λήξη με ενημέρωναν και με γραπτό SMS και τηλεφωνικά με προσφορά ανανέωσης. (Λάθος μου το καλυτερη προσφορα :P ) Συνήθως αν θες να πετύχεις καλυτερη προσφορα 15 μερες πριν τη λήξη κανεις αιτηση φορητότητας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...