GiwrgosP- Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δουλευω αυτες τις ραμ κανονικα στον υπολογιστή μου χωρίς πρόβλημα και δοκιμασα να βαλω στα 2 ελευθερα σλοτ της μητρικης αλλες 2 τετοιες (ακριβως ιδιο σετακι). Ότι συνδιασμο και αν δοκιμασα, ο υπολογιστης δεν ανοιγε και αναβε το λαμπακι MEM στα troubleshooting leds της mobo.. Και τα 2 σετακια μνημων ειναι λειτουργικα και δοκιμασμενα.. Τι να φταιει; Δεν υποστηριζει η μητρικη μου λειτουργία όλων των ram slots ταυτοχρονα;
duffyduck Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Kαι εγω ειχα θεματα με 2700Χ και την Tomahawk Max και τα 2 ιδια κιτ μνημων Corsair Vengeance LPX 3000MHz C16. Αλλα εκανα BIOS update (με ενα κιτ και γυρισμενο στα BIOS defaults χωρις XMP κλπ.) και εστρωσε Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2020 από duffyduck 2
GiwrgosP- Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, duffyduck είπε Kαι εγω ειχα θεματα με 2700Χ και την Tomahawk Max και τα 2 ιδια κιτ μνημων Corsair Vengeance LPX 3000MHz C16. Αλλα εκανα BIOS update (με ενα κιτ και γυρισμενο στα BIOS defaults χωρις XMP κλπ.) και εστρωσε Ευχαριστω για την απαντηση, θα το ξαναδοκιμασω ετσι λοιπον
duffyduck Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δεν θυμαμαι ποια εκδοση ειχα βαλει και ειχε στρωσει, αλλα αμα βαλεις την τελευταια θα εισαι μια χαρα. Εγω δοκιμαζω και την τελευταια BETA εκδοση BIOS για την Tomahawk Max και δουλευει ΟΚ. Αλλα θα προτεινα στην μητρικη σου να βαλεις μια stable εκδοση του BIOS και οχι BETA.
GiwrgosP- Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 38 λεπτά πριν, duffyduck είπε Δεν θυμαμαι ποια εκδοση ειχα βαλει και ειχε στρωσει, αλλα αμα βαλεις την τελευταια θα εισαι μια χαρα. Εγω δοκιμαζω και την τελευταια BETA εκδοση BIOS για την Tomahawk Max και δουλευει ΟΚ. Αλλα θα προτεινα στην μητρικη σου να βαλεις μια stable εκδοση του BIOS και οχι BETA. Ναι, θα βαλω μια πριν την πετσοκομμενη εκδοση για ryzen 3000 που μας εδωσαν εμας με τις μη max b450 και θα δουμε πως θα παει..
GiwrgosP- Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Στις 12/12/2020 στις 11:30 ΜΜ, duffyduck είπε Δεν θυμαμαι ποια εκδοση ειχα βαλει και ειχε στρωσει, αλλα αμα βαλεις την τελευταια θα εισαι μια χαρα. Εγω δοκιμαζω και την τελευταια BETA εκδοση BIOS για την Tomahawk Max και δουλευει ΟΚ. Αλλα θα προτεινα στην μητρικη σου να βαλεις μια stable εκδοση του BIOS και οχι BETA. Μιας και βρηκα χρόνο σήμερα και ασχοληθηκα, είδα ότι έχω την έκδοση 7B85v16 (https://www.msi.com/Motherboard/support/B450-GAMING-PRO-CARBON-AC). Σκέφτομαι να βάλω την πιο προσφατη.. Η μόνη μου ανησυχία είναι μήπως έχουν κοψει και features σε αυτες τις lite εκδοσεις για να χωρέσουν τους νεους επεξεργαστες.. Έχει κανείς ιδέα τι παίζει; Απο ότι είδα χάνω σιγουρα το configuration save που δε με ενδιαφερει και ιδιαιτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα