soko Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Αν προσθέσει κανείς κάποια αρχεία που θέλει σε ένα ΙSO από παιχνίδι χρησιμοποιώντας το WinISO υπάρχει περίπτωση το CD που θα καψει να μην λειτουργεί σωστά? Εννοώ επειδή υπάρχουν προστασίες στα CD έχω παρατηρήσει ότι κάποιες φορές δεν μπορείς να προσθέσεις αρχεία γιατί μετά δεν αναγνωρίζεται σωστά το CD λόγω της προστασίας. Το να πειράξω ISO και μετά να το ψήσω δεν το έχω δοκιμάσει, ξέρεις κανείς αν υπάρχει πρόβλημα? Ρωτάω γιατί είναι πολλές φορές χρήσιμο να βάλεις κάποιο crack παραπάνω ή κάποια saves στο CD ενός παιχνιδιού.
parsifal Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 soko, το πρόβλημα με μερικές προστασίες είναι ότι αν πάρεις τα CD backup με κάποιο σχετικό πρόγραμμα, δε μπορείς να δημιουργήσεις το image σε μορφή .iso, γιατί τα .iso δεν έχουν προδιαγραφές γι' άυτόν το σκοπό (π.χ. δεν γράφουν τα δεδομένα sub-channel). Γι'αυτό το Alcohol σώζει σε αρχεία .mds, το CloneCD σε .ccd κτλ. Για το πρόβλημα που λές, εγώ κάνω το εξής : Εγγραφή του image μέσα από το Alcohol 120% και ενεργοποιημένη την επιλογή του Alcohol "Don't Close Last Session", άνοιγμα του Νero, New Compilation, Continue Multisession και προσθέτω τα αρχεία που θέλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.