Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Armando01 είπε

Ξέρετε να έχει σημασία η φορολογική μου δήλωση γιατί δηλώνω πολύ λίγα??

Εσύ τι λες? Το πρώτο πράγμα που κοιτάει ο υπάλληλος είναι

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Armando01 είπε

Την μεγαλυτερη σημασια απ'ολες.

Αν δηλωνεις λιγα μην περνας ουτε απ'εξω.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Armando01 είπε

ένας ωραίος τρόπος για να απαντήσεις σε τέτοιες (και όχι μόνο) ερωτήσεις είναι να μας πεις εσύ τι θα έκανες αν ήσουν στη θέση της τράπεζας και έπρεπε να δανείσεις σε κάποιον. (Μπορεί να μην είναι 100% αξιόπιστος τρόπος διότι μερικά πράγματα είναι εκτός λογικής αλλά πιστεύω είναι ο κανόνας)

Θα κοιτούσες το εισόδημα του; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Armando01 είπε

Καμία σημασία δεν έχει.Απλά να υποσχεθείς ότι θα τα επιστρέψεις .Αυτό αρκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Καμία σημασία δεν έχει.Απλά να υποσχεθείς ότι θα τα επιστρέψεις .Αυτό αρκεί.

Κι εγω ετσι τους ειχα πει και με κοιτουσαν καπως περιεργα αλλα δεν εδωσα σημασια.😎

Επεξ/σία από HERTHAN
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, ξέρετε τι μπορεί να φταίει όταν γίνετε απορρίψει εξπρές δανείου, ενώ παρέχω όλα τα κριτιρια που ζήτησαν!! Και μου είχαν πει ότι το δικαιούμαι στην αρχή!! 

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 12/5/2021 στις 5:18 ΜΜ, Elinakavala είπε

Και μου είχαν πει ότι το δικαιούμαι στην αρχή!! 

Τι είναι το δάνειο για να το "δικαιούσαι"; Επίδομα;

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει για το δάνειο εξπρές της εθνικής?Σχετικά με το επιτόκιο επειδή είναι κυμαινόμενο..αυτό αλλάζει συχνά?Πες οτι το πήρα,μπορεί σε 3-4 μήνες να ανέβει πολύ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mike_89 είπε

Καλησπέρα.Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει για το δάνειο εξπρές της εθνικής?Σχετικά με το επιτόκιο επειδή είναι κυμαινόμενο..αυτό αλλάζει συχνά?Πες οτι το πήρα,μπορεί σε 3-4 μήνες να ανέβει πολύ?

Το καταναλωτικό δάνειο express της ΕΤΕ βασίζεται στο Euribor. Επομένως κάθε μήνα (ή τρίμηνο ανάλογα αν βασίζεται σε Eur1M ή Eur3M) θα αλλάζει και θα παίρνει το Euribor που υπάρχει τότε. Το πόσο μπορεί να ανέβει ή να κατέβει κανείς δεν μπορεί να στο πει σοβαρά. Αν το ξέραμε θα πηγαίναμε να παίξουμε τα επιτόκια στο χρηματιστήριο να γίνουμε πλούσιοι. Ενδεικτικά μπορείς να σκεφτείς ότι αν το είχες πάρει το 2021 τότε το Eur ήταν αρνητικό (άρα μηδέν για τους υπολογισμούς του δανείου) και σήμερα είναι 3,1% περίπου. Άρα κάποιος που το πήρε το 2021, σήμερα έχει 3,1% μεγαλύτερο επιτόκιο. Τώρα αν το πάρεις εσύ σήμερα, το αν θα πέσει ή θα ανέβει ή θα μείνει στα ίδια το επιτόκιο, your guess is as good as mine, or anybody else's . 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, panostza είπε

Το καταναλωτικό δάνειο express της ΕΤΕ βασίζεται στο Euribor. Επομένως κάθε μήνα (ή τρίμηνο ανάλογα αν βασίζεται σε Eur1M ή Eur3M) θα αλλάζει και θα παίρνει το Euribor που υπάρχει τότε. Το πόσο μπορεί να ανέβει ή να κατέβει κανείς δεν μπορεί να στο πει σοβαρά. Αν το ξέραμε θα πηγαίναμε να παίξουμε τα επιτόκια στο χρηματιστήριο να γίνουμε πλούσιοι. Ενδεικτικά μπορείς να σκεφτείς ότι αν το είχες πάρει το 2021 τότε το Eur ήταν αρνητικό (άρα μηδέν για τους υπολογισμούς του δανείου) και σήμερα είναι 3,1% περίπου. Άρα κάποιος που το πήρε το 2021, σήμερα έχει 3,1% μεγαλύτερο επιτόκιο. Τώρα αν το πάρεις εσύ σήμερα, το αν θα πέσει ή θα ανέβει ή θα μείνει στα ίδια το επιτόκιο, your guess is as good as mine, or anybody else's . 

Σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις.Αυτό λέει οτι βασίζεται σε 3Μ(αυτό σημαίνει οτι κάθε τρίμηνο ή θα μείνει σταθερό ή θα αλλάξει).Παίζει δηλαδή να πάρει τεράστια αυξηση...τα 5000 να σου βγούνε 10000 σε εννάμιση χρόνο

Δημοσ.

Καλά τα 5 να σου βγούνε 10 δεν παίζει, αλλά ναι, κάθε τρίμηνο το Euribor θα αλλάζει οπότε δεν ξέρεις από πριν πόσο ακριβώς θα είναι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το επιτόκιο ανεβαίνει αργά και σε μικρό ποσοστό, τουλάχιστον τον 1ο καιρό και με συνέπεια στις δόσεις (πολύ σημαντικό). Σε 3-4 μήνες δεν θα ανέβει πολύ. Έχεις περίπου 10 μέρες περιθώριο να πληρώσεις την δόση από την ημερομηνία πληρωμής, αλλιώς θα ανεβαίνει λίγο το επιτόκιο ακόμα. Πάνω από 20% το επιτόκιο δεν θα φτάσει αρκεί να μην ρίξεις πιστόλι. Όσες λιγότερες δόσεις τόσο καλύτερα και μικρότερο επιτόκιο. Κάποια στιγμή μπορεί να στο πάρει εισπρακτική εταιρία, δεν είμαι σίγουρος με τι κριτήρια.

Επεξ/σία από Glikos
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω θα πάρω 4000 και θα τα κανω 18ή24 δόσεις.Στις 24 απο οτι λέει θα έχει 806 ευρώ τόκους,το μόνο που με φοβίζει είναι να μη πληρώσω στο τέλος αντι για 806 2-3 χιλιάρικα.ΟΙ δόσεις είναι αρχές του μήνα,πως πάει?Αμα πάει δλδ το επιτόκιο 20% πόσο θα πλωρώσω στο τέλος?

Δημοσ.

Ανάλογα πόσο θα καθυστερήσεις τις δόσεις ή γενικά την πλήρης εξόφλιση. Το τελικό ποσό αν είσαι συνεπής είναι +806 ευρώ όπως λες. Τώρα και να καθυστερήσεις λίγες δόσεις νταξ δεν χάθηκε ο κόσμος. Για 4000 και 24 μήνες δεν ξέρω πόσο θα φτάσει το επιτόκιο, λογικα αν είσαι σχετικά συνεπής < 20%. Αν και δεν ξέρω τώρα τι τιμές πάνε τα επιτόκια. Οι δόσεις είναι αρχές του μήνα αν δεν κάνω λάθος. Θα πληρώνεις έγκαιρα αν μπορείς, αλλιώς όσο τον δυνατόν συντομότερο. Κάνε τους υπολογισμούς σου με τα οικονομικά σου και δες αν βγαίνεις να το εξοφλήσεις σε 18/24 μήνες ή έστω με λίγη καθυστέρηση.

Δημοσ.

Η αποπληρωμή θα γίνει κανονικά στις δόσεις που θα επιλέξω.Τώρα εάν ανέβει το επιτόκιο αυτόματα ανεβαίνει η δόση και αυξάνεται και το ποσό των τόκων έτσι δεν είναι?Έχω κάνει την αίτηση και με έχουν εγκρίνει αλλά δεν έχω κάνει αποδοχή γιατί φοβάμαι μη με βγει κούκος αηδόνι , επειδή διαβάζω γίνεται χαμός με τα δάνεια , αλλά από την άλλη δεν θα πάρω μεγάλο δάνειο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...