mp0ukLas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές με ασφάλεια και υγεία! Έχω μια ερώτηση αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Σκέφτομαι να πάρω το καινούργιο δάνειο εξπρές που δίνει η εθνική, τα 2000 ευρώ. Ο λόγος που σκέφτομαι να το πάρω είναι για να ανανεώσω τον εξοπλισμό τις δουλειάς μου. Υπόψιν ότι εργάζομαι σταθερά τα τελευταία 3 χρόνια με αορίστου σύμβαση και δηλώνω περίπου στα 12.000 και δεν χρωστάω πουθενά. Η άλλη μου δουλειά λόγο κορονοϊού πήγε πίσω το τελευταίο χρόνο. Είμαι dj σε γαμους και ηδη εχουν αρχισει να κλεινουν για το καλοκαιρι του 2021 και χρειαζεται να κανω μια ανανεωση στον εξοπλισμο μου. Με συμφερει να το παρω? δν εχω ιδεα απο επιτοκια κτλπ κτλπ. Το μονο που ξερω ειναι οτι μεχρι Πασχα αντε αρχες καλοκαιριου θα πληρωνω κανονικα τις δοσεις και μετα απο 4-5 γαμους που σιγουρα θα γινουν θα κανω εξοφληση. Απλα δεν εχω παρει ποτε δανειο για να ξερω τι παιζει και ποτε δεν ειχα τετοιες σχεσεις με τις τραπεζες παρα μονο οταν πηγαινα να βγαλω απο το ΑΤΜ λεφτα. Υποψιν 2 η μισθοδοσια μου ειναι στην Εθνικη!!! Ευχαριστώ πολύ!!!
DimosthenisG Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Σίγουρα δε συμφέρει, τέτοια ποσά μόνο από γονείς και φίλους ζητάς.
Vasileios-gr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Με επιτόκιο 22% καλύτερα να κάνεις ανάληψη από πιστωτική κάρτα Εθνικής. 1
mp0ukLas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Ναι και εγώ αυτό είδα στο mobile banking. εκανα την διαδικασια κ στο τελος ειδα οτι οντως δεν με συμφερει.. καλυτερα να περιμενω να κερδισω στο κινο παρα αυτο.. χαχαχαχαχα Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!! Καλές γιορτές εύχομαι!
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 ΧΑΧΑΧΧ 15%+ EURIBOR επιτόκιο γελάνε και οι πέτρες από τον Καπόνε να το έπαιρνες λιγότερο θα φοβόσουν. Αν είναι δυνατόν.
johnieXoX Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Βγάλε μια πιστωτική κάρτα με 2.000 € και πάρε ότι θες με άτοκες δόσεις. Ιδανικά σύνδεσέ την με πάγια εντολή εξόφλησης από τον λογαριασμό σου για να μη ξεχαστείς και πληρώσεις ποτέ τόκους. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2020 από johnieXoX 1
Vasileios-gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Από την άλλη μεριά η ερώτηση αν συμφέρει ή όχι , έχει να κάνει μόνο με το τι θα τα κάνεις αυτά τα χρήματα και πόσο θα πιάσουν τόπο. Αν θες να αγοράσεις μία ευκαιρία δεν θα σε χαλάσει ο τόκος.
Papakaliati Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε Από την άλλη μεριά η ερώτηση αν συμφέρει ή όχι , έχει να κάνει μόνο με το τι θα τα κάνεις αυτά τα χρήματα και πόσο θα πιάσουν τόπο. Αν θες να αγοράσεις μία ευκαιρία δεν θα σε χαλάσει ο τόκος. Με 20%+ τόκο, αν ισχύουν αυτά που ανέφεραν οι παραπάνω, δύσκολο να συμφέρει οποιαδήποτε προσφορά. Και 440 ευρώ να γλίτωνες, τα δίνεις σε τόκους σε έναν χρόνο μόνο. Όταν έρθει η ώρα, πριν το πρώτο σου gig, πάρε τα με μετρητά.
panostza Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Papakaliati είπε Με 20%+ τόκο, αν ισχύουν αυτά που ανέφεραν οι παραπάνω, δύσκολο να συμφέρει οποιαδήποτε προσφορά. Και 440 ευρώ να γλίτωνες, τα δίνεις σε τόκους σε έναν χρόνο μόνο. Όταν έρθει η ώρα, πριν το πρώτο σου gig, πάρε τα με μετρητά. Το οποίο και φυσικά δεν ισχύει. Αν κάποιος κάνει τον κόπο να δει τους όρους δεν είναι φυσικά 20%+. Είπαμε τα καταναλωτικά είναι "ακριβά" δάνεια, αλλά είναι οι γνωστές υπερβολές.
Papakaliati Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, panostza είπε Το οποίο και φυσικά δεν ισχύει. Αν κάποιος κάνει τον κόπο να δει τους όρους δεν είναι φυσικά 20%+. Είπαμε τα καταναλωτικά είναι "ακριβά" δάνεια, αλλά είναι οι γνωστές υπερβολές. 3Μ Euribor + σταθερό περιθώριο 14,20%, άρα βγαίνει 14% περίπου άμα τα βλέπω σωστά. Δεν είναι είναι 20%+ ισχύει, αλλά δεν είναι και κελεπουρι. 280 ευρα παραπάνω σε ένα χρόνο για 2000 ευρώ. Η απορία μου είναι, εφόσον είναι για δουλειά δεν υπάρχει άλλο είδος δάνειο που θα μπορούσε πάρει; Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2020 από Papakaliati
panostza Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, Papakaliati είπε 3Μ Euribor + σταθερό περιθώριο 14,20%, άρα βγαίνει 14% περίπου άμα τα βλέπω σωστά. Δεν είναι είναι 20%+ ισχύει, αλλά δεν είναι και κελεπουρι. 280 ευρα παραπάνω σε ένα χρόνο για 2000 ευρώ. Η απορία μου είναι, εφόσον είναι για δουλειά δεν υπάρχει άλλο είδος δάνειο που θα μπορούσε πάρει; Δεν υπολογίζεις σωστά το ποσό των τόκων. Κάθε ποσό που επιστρέφεται παύει να τοκίζεται, οπότε με 14% επιτόκιο σε 12 μήνες αποπληρωμή θα πληρώσει πολύ λιγότερο τόκο από τα 280. Τα καταναλωτικά και ειδικά αυτά χωρίς εξασφαλίσεις προφανώς είναι τα πιο ακριβά. Επαγγελματικό δάνειο δεν μπορεί να πάρει αφού είναι μισθωτός και προφανώς δεν έχει έναρξη ή/και τζίρο επίσημα για να πάρει επαγγελματικό δάνειο. Η καλύτερη λύση εφόσον είναι μισθωτός με σχετικά καλό μισθό να ζητήσει μια πιστωτική και να κάνει την αγορά με άτοκες δόσεις στην πιστωτική (αν του βγάλουν €2000 βέβαια).
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, panostza είπε Δεν υπολογίζεις σωστά το ποσό των τόκων. Κάθε ποσό που επιστρέφεται παύει να τοκίζεται, οπότε με 14% επιτόκιο σε 12 μήνες αποπληρωμή θα πληρώσει πολύ λιγότερο τόκο από τα 280. Τα καταναλωτικά και ειδικά αυτά χωρίς εξασφαλίσεις προφανώς είναι τα πιο ακριβά. Επαγγελματικό δάνειο δεν μπορεί να πάρει αφού είναι μισθωτός και προφανώς δεν έχει έναρξη ή/και τζίρο επίσημα για να πάρει επαγγελματικό δάνειο. Η καλύτερη λύση εφόσον είναι μισθωτός με σχετικά καλό μισθό να ζητήσει μια πιστωτική και να κάνει την αγορά με άτοκες δόσεις στην πιστωτική (αν του βγάλουν €2000 βέβαια). Συν ότι, απλούστατα, 2.000€ μαζεύονται με έξυπνη αποταμίευση μιας και ο ΟΡ δηλώνει ότι δεν χρωστάει και έχει σταθερή δουλειά.
Vasileios-gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) σύμφωνα με τους όρους τουυ δανείου το ΣΕΠΠΕ είναι 15,85% https://www.nbg.gr/greek/retail/consumer-loans/Documents/ΣΕΠΠΕ_ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ.pdf. Άρα για τα δεδομένα της Ελλάδος είναι εντάξει. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2020 από Vasileios-gr
Armando01 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Ξέρετε να έχει σημασία η φορολογική μου δήλωση γιατί δηλώνω πολύ λίγα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις