Screamer-hg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα θέλω να βάλω ίντερνετ από τον 1ο όροφο που είναι το router στο ισόγειο. Την λύση του extender την έχω απορρίψει γιατί το δοκίμασα και υπάρχει μεγάλη απώλεια σήματος. Θέλω να δώσω ίντερνετ σε μια smart tv με Ethernet και wifi για άλλες συσκευές. Τι προτείνεται powerlines η access point ? Ποια η διαφορά τους. Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 On 12/12/2020 at 20:06, Screamer-hg said: Καλησπέρα θέλω να βάλω ίντερνετ από τον 1ο όροφο που είναι το router στο ισόγειο. Την λύση του extender την έχω απορρίψει γιατί το δοκίμασα και υπάρχει μεγάλη απώλεια σήματος. Θέλω να δώσω ίντερνετ σε μια smart tv με Ethernet και wifi για άλλες συσκευές. Τι προτείνεται powerlines η access point ? Ποια η διαφορά τους. Ευχαριστώ access point,.παιρνει με ethernet δινει με ethernet και ασυρματα. powerline περναει απο τα καλωδια του ρευματος.αν ειναι διαφορετικος μετρητης δυσκολα θα παιξει. repeater.παιρνει ασυρματα δινει ασυρματα και με ethernet. καλυτερη λυση η πρωτη.
prozakas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 το powerline ειναι αρκετα καλη και γρηγορη λυση για χωρις καλώδια. προυποθεση ιδιο ρολοι ΔΕΗ
Screamer-hg Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Εχω ενα speedport entry 2i περισσευούμενο γίνεται να το κάνω access point να παίζει μαζι με το κεντρικό speedport entry 2i?
poulinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 On 16/12/2020 at 19:24, Screamer-hg said: Εχω ενα speedport entry 2i περισσευούμενο γίνεται να το κάνω access point να παίζει μαζι με το κεντρικό speedport entry 2i? κλεινεΙς dhcp στο δευτερο και βαζεις μια ip στο ιδιο δικτυο αλλα εκτος ευρους dhcp.τα συνδεεις και ετοιμος.δεν χρησιμοποιεις την lan4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα