Visehrad Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους Με τη γυναίκα μου κάναμε κοινή φορολογική δήλωση τόσα χρονια και είχα μόνο εγώ εισόδημα οπότε ήμουν ο μόνος εγγεγραμμένος στο TAXIS. Αυτή την χρονιά που η γυναίκα μου έχει δουλειά και δικό της εισόδημα μου είπε ο λογιστής ότι θα κάνουμε πάλι κοινή δήλωση απλά θα έρθουν 2 εκκαθαριστικά. Το ερώτημα είναι ότι θα πρέπει τώρα απαραίτητα να γραφτεί και η γυναίκα μου στο TAXIS αν πχ της έρθει να πληρώσει κάτι? Δυστυχώς ηλεκτρονικά που παλεύουμε δεν γίνεται να πάρεις κλειδάριθμό.. Σαν μοναδική λύση πρέπει να πάει εφορία , απλά λέω μήπως το αποφύγουμε.. Γνωρίζει κάποιος? Ευχαριστώ
Visehrad Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Το γνωρίζω αυτό και το έχω κάνει. δεν είμαστε σε αυτή την κατηγορία. Πρέπει να γίνει επανεγγραφή χρήστη και εκεί κολλάει το πράγμα. Είχε κάνει εγγραφή πριν τις καραντίνες του Μαρτίου και μετά δεν πήγε ποτέ στην εφορία να πάρει τον κλειδάριθμο. Όταν κάνω αυτό που παρέθεσες εμφανίζει μύνημα ότι το ΑΦΜ υπάρχει. Όταν πας να κάνεις επανεγγραφή όμως πετάει συνεχώς μυνήματα λάθους που δεν ευσταθούν (λάθός κινητά, Iban, λάθος στην συμπλήρωση των χαρακτήρων).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα