Προς το περιεχόμενο

The Callisto Protocol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 678
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Κλασσικά, δεν θέλει dismemberment η Ιαπωνία, το έχουμε δει και στα Resi και στο Naruto (ναι :P) Ultimate Ninja Storm 4 που αντί για κομμένα χέρια, ήταν "βαμμενα" μαύρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Κλασσικά, δεν θέλει dismemberment η Ιαπωνία, το έχουμε δει και στα Resi και στο Naruto (ναι :P) Ultimate Ninja Storm 4 που αντί για κομμένα χέρια, ήταν "βαμμενα" μαύρα.

Λογικό μιας και η ιστορία τους δεν είχε καθόλου dismemberment. :P

Στο μέγαρο θα κατέβαινα άμα μου έκαναν censor το gore! :P

Το Ghost of Tsushima όμως δεν το κάναν censor, I think. :D

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Moderators
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Λογικό μιας και η ιστορία τους δεν είχε καθόλου dismemberment. :P

Στο μέγαρο θα κατέβαινα άμα μου έκαναν censor το gore! :P

Το Ghost of Tsushima όμως δεν το κάναν censor, I think. :D

Ε και τόσα anime/manga με άπειρο dismemberment, αλλά για τα games με το CERO, έχουν θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι η νοοτροπία τηε Ιαπωνίας.. Ό,τι να ναι. Από την μια μεριά, νομικά, πλήρως πουριτανοί και δουλικοί μέχρι εμετού και από την άλλη, διαφορά lifestyles πλήρως απελευθερωμένα ή/και διαστροφικά. 

• Like 1
Δημοσ.

καλά αν κάναν οι Ιάπωνες τα ίδια δεν θα ερχόταν τίποτα εδώ. 

Πόσο μάλλον οταν οι Αμερικανοί κάνουν ολόκληρη εκστρατεία ανθρωπίνων δικαιωμάτων για αλλαγές σε παιχνίδια όπως Catherine, Yakuza  κλπ

Δημοσ.

Όποιος έχει δει Ιαπωνική τσόντα, παίξει παιχνίδια τρόμου Ιαπωνικά και έχει οδηγήσει Toyota ξέρει 😋 

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, seithan είπε

Είναι η νοοτροπία τηε Ιαπωνίας.. Ό,τι να ναι. Από την μια μεριά, νομικά, πλήρως πουριτανοί και δουλικοί μέχρι εμετού και από την άλλη, διαφορά lifestyles πλήρως απελευθερωμένα ή/και διαστροφικά.

Εμείς τι φταίμε όμως και παίζουμε games τύπου Dark Souls χωρίς ίχνος gore, άντε να φύγει καμια ουρα.

Ήταν πάντα το θέμα μου σε αυτά τα games. Δώσε blood and gore στο λαό και στην τελική βάλε toggle όπως το TW:Warhammer για παράδειγμα. Oh well.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Εμείς τι φταίμε όμως και παίζουμε games τύπου Dark Souls χωρίς ίχνος gore, άντε να φύγει καμια ουρα.

Ήταν πάντα το θέμα μου σε αυτά τα games. Δώσε blood and gore στο λαό και στην τελική βάλε toggle όπως το TW:Warhammer για παράδειγμα. Oh well.

Το καλύτερο είναι να βάλουν paid DLC που να ξεκλειδώνει το Blood and Gore αλά Creative Assembly...😄

Spoiler

Προφανώς κάνω πλάκα, είναι απαράδεκτο αυτό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...