Προς το περιεχόμενο

The Callisto Protocol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και το έχει free το xbox το τερμάτισα και εγώ. 

Όχι δε φτάνει το Dead Space, αλλά νομίζω ότι οι υπέρμετρα κακές κριτικές από κάποιους είναι υπερβολικές.

Τα γραφικά και ο ήχος είναι κορυφαίου επιπέδου. Τη δεδομένη στιγμή που το έπαιξα το παιχνίδι έτρεχε νερό σε 3080 @2Κ.

Αυτά χωρίς RT, γιατί αν το ενεργοποιήσεις, τότε πανωλεθρία στο Μιλάνο.

Εγώ προσωπικά το ευχαριστήθηκα αρκετά, μιας και είμαι fan του είδους με τα γνωστά του ελαττώματα.

Το dlc το έχει παίξει κανείς, αξίζει αν πέσει στο τάληρο; (γιατί για 14 € δεν...)

• Απαντ. 678
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 minutes ago, outlaw star said:

Μιας και το έχει free το xbox το τερμάτισα και εγώ. 

Όχι δε φτάνει το Dead Space, αλλά νομίζω ότι οι υπέρμετρα κακές κριτικές από κάποιους είναι υπερβολικές.

Τα γραφικά και ο ήχος είναι κορυφαίου επιπέδου. Τη δεδομένη στιγμή που το έπαιξα το παιχνίδι έτρεχε νερό σε 3080 @2Κ.

Αυτά χωρίς RT, γιατί αν το ενεργοποιήσεις, τότε πανωλεθρία στο Μιλάνο.

Εγώ προσωπικά το ευχαριστήθηκα αρκετά, μιας και είμαι fan του είδους με τα γνωστά του ελαττώματα.

Το dlc το έχει παίξει κανείς, αξίζει αν πέσει στο τάληρο; (γιατί για 14 € δεν...)

Το dlc φιλαρακι ειναι γεια σου τελειος,ο τυπος τα εχει πλεον χασει..

Να το παιξεις..

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μια χαρά είναι το παιχνίδι. Μου άρεσε το αργό gameplay που δίνει έμφαση στις πολύ κοντινές μάχες καθώς και η ατμόσφαιρα. Τα γραφικά εξαιρετικά.

Αρνητικό ότι ο χαρακτήρας δεν στρίβει καθόλου και δεν έχει ευελιξία. Το inventory επίσης πολύ μικρό. Αφησα πάρα πολλά υλικά που θα μπορούσα να πουλήσω γιατί δεν υπήρχε κοντά σταθμός πώλησης και δεν είχε κενή θέση στο inventory.

Επίσης το save δεν βοηθάει ιδιαίτερα... απλά σε πηγαίνει στο checkpoint.

Τα resources είναι σε ικανοποιητικό βαθμό ούτε πολλά ούτε λίγα. Ενδιαφέρον έχει και το riot mode που μάχεσαι με ορδές εχθρών.

Διάβασα από διάφορους ότι ήταν δύσκολο... στην normal δυσκολία μου φάνηκε βατό το παιχνίδι. Είμαι έμπειρος παίκτης αλλά χωρίς μαζοχιστικές τάσεις (souls like).

Δεν ξέρω βέβαια πως ήταν 1st day, εγώ πάντα αγοράζω τα παιχνίδια στην τελική έκδοσή τους μετά από 1-2 χρόνια. Ας γίνουν οι άλλοι beta testers 😋

• Like 2
Δημοσ.

Το τελείωσα κι εγώ πριν από λίγες μέρες.

Μου φάνηκε πολύ μέτριο.

Τέρμα προβλεπόμενο και βαρετό, ένιωθα ότι ήξερα ακριβώς τι θα συναντήσω.

Θα το χαρακτήριζα σαν παιχνίδι περασμένης δεκαετίας, παρά το φρεσκάρισμα στα γραφικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...