Προς το περιεχόμενο

The Callisto Protocol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Το FOV δεν αλλάζει; Ο τυπάς είναι κολλημένος στην οθόνη. Με έπιασε πονοκέφαλος μετά από 5 λεπτά.

είναι για να τρομάζεις! ΜΠΟΥ!👻

• Haha 4
  • Απαντ. 678
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 hours ago, just_a_dude said:

Το FOV δεν αλλάζει; Ο τυπάς είναι κολλημένος στην οθόνη. Με έπιασε πονοκέφαλος μετά από 5 λεπτά.

Natively, όχι, δεν γίνεται. Υπάρχει όμως λύση με mod.

• Like 1
Δημοσ.

Έπαιζε στα 4 ευρώ αρκετούς μήνες για Steam οπότε πιστεύω όσοι ήθελαν να το παίξουν το έπαιξαν. Το είχε δώσει και το choice πριν κάτι μήνες με άλλα 7 παιχνίδια στο 10αρικο.

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Arkin είπε

Έπαιζε στα 4 ευρώ αρκετούς μήνες για Steam οπότε πιστεύω όσοι ήθελαν να το παίξουν το έπαιξαν. Το είχε δώσει και το choice πριν κάτι μήνες με άλλα 7 παιχνίδια στο 10αρικο.

είναι και στο gp

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

το τζάμπα έχει άλλη χάρη :P

Να πω την αληθεια προτιμω να δωσω 10 στο steam παρα τσαμπα στο αθλιο epic. Ειχε δωσει και το GTA και ενα σωρο και λιγο αργοτερα τα αγορασα στο steam. Oυτε το GP δεν μπορω εκεινο ειναι ακομα χειροτερο γιατι πληρωνεις και δεν σου ανηκει τιποτα γενικα απεχθανομαι καθε ειδους συνδρομητικο μοντελο το epic το απεχθανομαι για αλλους λογους. 

• Like 7
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι αρκετά 'ΟΚ' σαν παιχνίδι, ειδικά δε και τώρα δωρεάν, ένα πέρασμα ενώ είστε σε mood για τέτοιου είδους παιχνίδι ή ταινία μέσα στο καλοκαίρι, σε κατασκότεινο δωμάτιο θα είναι ταμάμ. Δεν φέρνει κάτι συνταρακτικό ή φρέσκο στο χώρο, ούτε ξεπερνάει την αρχική πνευματική ιδέα του δημιουργού (Dead Space). Όμως θα έλεγα ρίξτε του μια καλή gameplay ματιά, πόσο μάλλον τώρα στο τζάμπα.

Πέρασε και αρκετές δυσκολίες στα παρασκήνια της δημιουργίας του. Ήταν μια καλή ιδέα για μένα, γεννάται το ερώτημα "τι θα γινόταν αν", ίσως είχε ένα όραμα που δεν εξελίχθηκε όπως ακριβώς επιζητούσαμε οι DS fans, η οποία κυκλοφορία βιάστηκε, χρειαζόταν περισσότερη φροντίδα και περιποίηση. Βγήκε στο πόδι. Πέρασα αρκετά καλά παίζοντας το. Με κράτησε, ας ήταν πολύ απλοϊκό το όποιο σενάριο. Με χάλασε αρκετά όμως το τελευταίο ανιαρό boss fight και το πρόχειρο "συμμάζεμα" στο φινάλε.

https://www.gamesradar.com/games/survival-horror/glen-schofield-says-the-callisto-protocol-cost-4x-more-than-dead-space-needed-3-more-months-of-work-and-wasnt-meant-to-be-one-and-done-the-discussion-we-had-was-look-at-the-witcher/

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το ευχαριστιθηκα  πιο πολύ από το Dead Space.

Περισσότερες φορές και με μεγαλύτερη διάρκεια με είχε αυτό στην τσίτα.

Καλά τι να πούμε για το audio design,τρομερή ατμόσφαιρα.

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1
Δημοσ.

Μόνο στον τεχνικό τομέα και λογικό μετά από τόσα χρόνια, ήταν ανώτερο από το og Dead Space. Αλλά σε σχέση με το remake χάνει σε όλα κατά κράτος πλην των traversal stutters που δεν έχει.

Τα τελευταία 2 chapters είναι εξοργιστικά στο πόσο τσαπατσούλικα με copy pasta enemy placements τα έφτιαξαν για να προλάβουν το deadline. Και το cliffhanger ending σε αφήνει εξίσου ανικανοποίητο και δεν έχω καμιά όρεξη να αγοράσω το DLC για να δω αν το κλείνει κάπως καλύτερα.

Για μέχρι 10ρικό σε sale είναι ok, για τζάμπα είναι super. Παραπάνω δεν αξίζει με τίποτα, με 20 παίρνεις dead space remake στο steam atm.

• Like 2
Δημοσ.

Τα πάντα είναι υποκειμενικά,χάλια performance άλλα σαν θρίλερακι εγώ το βρίσκω αψογο..

Και όντως το τέλος είναι έτσι όπως το λες άλλα κακώς βέβαια για εμένα το έκαναν επιτηδες γιατί ήθελαν να πουλήσουν το Dlc όπου στο οποίο ναι συνεχίζει από εκεί που τελείωσε το main..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αφορμη την δωρεαν διαθεση του απο το επικ, το κατεβασα, παροτι το ειχα ξεκινησει απο το game pass και ειχα παιξει καμμια ωρα συνολο. Το εσβησα απο το game pass (100 GB γαρ!) αλλα κρατησα τον φακελο των saves. Μετα την εγκατασταση απο το επικ, εκανα copy paste τον φακελο ηταν σωστος, εγινε αντικασταση των αρχειων, αλλα δεν μου εβγαλε τα save που ειχα παιξει. Δημιουργησα νεο save, εκανα παλι επικολληση του παλιου φακελου, αλλα και παλι βρισκει μονο τα καινουργια save.

Υπαρχει τροπος να χρησιμοποιησω τα save μου ή πρεπει να παιξω παλι αυτην την ωρα? 

Εκτος και αν ο φακελος στο user δεν χρησιμοπειται απο το game pass και κανει online save. Aλλα στο FM 2024 δεν μου το εκανε σε εγκατασταση του ιδιου λογαριασμου σε αλλο pc. Δεν ειχε τα save μου, που ειναι και βαρβατα αρχεια.

Επεξ/σία από eko13
Δημοσ.

Το dead space remake το είχα παίξει λίγο στο gp αλλά είναι τίγκα στο stutter, δεν το ευχαριστιέσαι. Δεν ξέρω αν το Calisto είναι καλύτερο ή όχι, αλλά δεν έχει stutters να σου σπάει τα νεύρα. Μέχρι στιγμής καλό είναι. Ωραία ατμόσφαιρα.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, eko13 είπε

Με αφορμη την δωρεαν διαθεση του απο το επικ, το κατεβασα, παροτι το ειχα ξεκινησει απο το game pass και ειχα παιξει καμμια ωρα συνολο. Το εσβησα απο το game pass (100 GB γαρ!) αλλα κρατησα τον φακελο των saves. Μετα την εγκατασταση απο το επικ, εκανα copy paste τον φακελο ηταν σωστος, εγινε αντικασταση των αρχειων, αλλα δεν μου εβγαλε τα save που ειχα παιξει. Δημιουργησα νεο save, εκανα παλι επικολληση του παλιου φακελου, αλλα και παλι βρισκει μονο τα καινουργια save.

Υπαρχει τροπος να χρησιμοποιησω τα save μου ή πρεπει να παιξω παλι αυτην την ωρα? 

Εκτος και αν ο φακελος στο user δεν χρησιμοπειται απο το game pass και κανει online save. Aλλα στο FM 2024 δεν μου το εκανε σε εγκατασταση του ιδιου λογαριασμου σε αλλο pc. Δεν ειχε τα save μου, που ειναι και βαρβατα αρχεια.

Στο ιντερνέτ γράφουν ότι δε μπορείς. Άρα ξεκινάς από την αρχή.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Το dead space remake το είχα παίξει λίγο στο gp αλλά είναι τίγκα στο stutter, δεν το ευχαριστιέσαι. Δεν ξέρω αν το Calisto είναι καλύτερο ή όχι, αλλά δεν έχει stutters να σου σπάει τα νεύρα. Μέχρι στιγμής καλό είναι. Ωραία ατμόσφαιρα.

Stutters είχε το CP τις πρώτες 2 βδομάδες μέχρι να το πατσάρουν (εδώ καλά καλά δε δούλευε ούτε το FSR και δε σου έδινε gains στην αρχή). ΑΤΜ μπορώ να πω είναι από τα πιο stable UE games από πλευράς frametimes. Το κακό είναι ότι τσίμπησε πολύ κακό PR από το state που ήταν στο launch και πολύς κόσμος νομίζει ότι είναι ακόμα έτσι που δεν ισχύει.

Το Dead Space Remake (αν και frostbite) μαζί με το Dragons Dogma 2 στις πόλεις (RE engine) παίζει να είναι τα δύο πιο unoptimized games που υπάρχουν εκεί έξω και ενώ κυκλοφορούν τόσο καιρό δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια να βελτιωθούν και ούτε πρόκειται. Και η Capcom ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και expansion τρομάρα της. Μετά από 10-15 χρόνια κάποιο cpu με τρελό single thread performance ίσως να τα κάνει brute force, αλλά μέχρι τότε γλαρόσουπα.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...