Προς το περιεχόμενο

The Callisto Protocol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 minutes ago, Arkin said:

Ναι δεν το εχουν καθολου με το optimize με RT στην unreal 4. Σε raster και τα 3 παιχνιδια τρεχουν αψογα με πολλα fps. Μολις ανοιγεις RT απλα ερχεται ενα 50% μειωση για πλακα. Εκτος αν εχεις τιποτα 14900k εκει θα παιξεις μια χαρα.

Για να είμαι ειλικρινής περιμένω να ρίξω τα βέλη μου στην λίμνη μετά το φθινόπωρο 😜

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 678
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο steam έχει προσφορά το παιχνίδι αυτή την στιγμή στα 17,69€. Λέτε να αξίζει ή να πάρω πχ. Last of us; 🤔

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aetos1988 είπε

Στο steam έχει προσφορά το παιχνίδι αυτή την στιγμή στα 17,69€. Λέτε να αξίζει ή να πάρω πχ. Last of us; 🤔

Ναι, αλλα όχι σε αυτή την τιμή imho, στα κλειδαδικα έχει 5 ευρώ.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Μόλις τώρα, firepc είπε

Το ξεκίνησα σημερα, δεν θα έλεγα οτι αξίζει

Dead space στα 17.99 στο steam. Το callisto λίγα πράγματα. 

• Like 1
Δημοσ.
Just now, Arkin said:

Dead space στα 17.99 στο steam. Το callisto λίγα πράγματα. 

Tα έχω όλα τα dead space, το Callisto το είχα pre-order και ήταν χάλια από επιδόσεις και το είχα κάνει refund. Έλεγα για τώρα τόσους μήνες μετά αν παίζεται πλέον ή είναι ακόμα χάλι;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, comfuzio είπε

Tα έχω όλα τα dead space, το Callisto το είχα pre-order και ήταν χάλια από επιδόσεις και το είχα κάνει refund. Έλεγα για τώρα τόσους μήνες μετά αν παίζεται πλέον ή είναι ακόμα χάλι;

είμαι στη μέση περίπου, στο series s καλά πάει σχετικά, απλά οι μάχες του είναι σπαστικές

Δημοσ.
Μόλις τώρα, comfuzio είπε

Ότι παίζετε παίζετε το έχουν στρώσει αρκετά απλά σαν παιχνίδι δεν λέει πολλά ειδικά για 15 ευρώ. Υπήρχε στο humble choice πριν κάτι μήνες έβγαινε 10αρικο μαζι με 7 παιχνίδια ακόμα τίμια τιμή και για Steam. Τώρα στα 15 όχι σε θα το πρότεινα καθόλου. 

Δημοσ.
1 minute ago, firepc said:

είμαι στη μέση περίπου, στο series s καλά πάει σχετικά, απλά οι μάχες του είναι σπαστικές

Για το pc λέω πως πάει δεν έχω series s αλλά το προηγούμενο το xbox one x αλλά δεν θα ήθελα να το πάρω σε κονσόλα

2 minutes ago, Arkin said:

Ότι παίζετε παίζετε το έχουν στρώσει αρκετά απλά σαν παιχνίδι δεν λέει πολλά ειδικά για 15 ευρώ. Υπήρχε στο humble choice πριν κάτι μήνες έβγαινε 10αρικο μαζι με 7 παιχνίδια ακόμα τίμια τιμή και για Steam. Τώρα στα 15 όχι σε θα το πρότεινα καθόλου. 

Οκ δεν το ήξερα, θα κάνω υπομονή να πέσει κι'άλλο :)

Θενξ!

Δημοσ.
12 ώρες πριν, comfuzio είπε

Για το pc λέω πως πάει δεν έχω series s αλλά το προηγούμενο το xbox one x αλλά δεν θα ήθελα να το πάρω σε κονσόλα

Οκ δεν το ήξερα, θα κάνω υπομονή να πέσει κι'άλλο :)

Θενξ!

Οι αποψεις διιστανται φιλε. Dead Space δεν ειναι, προσωπικα το απολαυσα πολυ, στο πσ5 βεβαια, γιατι φοβηθηκα το stuttering. Καλος εκπροσωπος του ειδους..

• Like 1
Δημοσ.

Μίας και το έβαλαν στο gamepass το έπαιξα και εγώ 

Το παιχνίδι τρέχει καλά, τα πάντα όλα δεξιά 4κ χωρίς upscale, δεν έχει dlss, 90-100fps, λίγο κόλλημα όταν κάνει autosave κατά τα άλλα νερό. 

Μέχρι στιγμής το έχω βρει πολύ διασκεδαστικό, δε με έχει κουράσει καθόλου και πλέον κουράζομαι εύκολα 🤣

Δημοσ.

18 ώρες πριν, comfuzio είπε

image.png.253cc8bdcdb5563479f2dcb6abbb7736.png

Στο epic store, αξίζει;
Και direct link που δεν έβαλα στην αρχή: https://store.epicgames.com/en-US/p/the-callisto-protocol

Ειναι διαθέσιμο σε PC Gamepass αν έχεις ήδη συνδρομή και επειδή μπήκε και στο humble, υπάρχει και σε κλειδάδικα στα 5ευρώ

https://gg.deals/game/the-callisto-protocol/

image.png.27ee181380025a419b598f2a4bcd762b.png

Για 5ευρώ, καλό είναι.  Γενικά σαν παιχνίδι, είναι δυστηχώς κατώτερο από τα Dead Space.  Εχει τις στιγμές του, αλλά γενικά είναι forgettable σαν παιχνίδι.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...