Προς το περιεχόμενο

The Callisto Protocol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 678
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Η απάντηση είναι να κόψετε το gaming 😝. Έχετε αποτρελαθεί!

Αυτό. Έχουμε από τα καλύτερα hardware ever και ψυρίζουμε τα πάντα.

Επεξ/σία από Armoral
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Η απάντηση είναι να κόψετε το gaming 😝. Έχετε αποτρελαθεί!

Ευλογία και κατάρα!

Δημοσ.

Πήρε καλό fps boost το παιχνίδι, έκλεισα το FSR2 και πλέον δεν έχω ούτε ένα dropάρισμα κάτω από τα 60 καρέ.

Μερικά νέα screenshots 

?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Lett

για περισσότερα [ WARNING για SPOILERShttps://steamcommunity.com/id/eptanisios/screenshots/

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για πείτε λέει τίποτα τόσες μέρες μετά το release; έχει πέσει η τιμή του στο steam αν και με όσα διάβαζα τόσο καιρό και από το λίγο που το έπαιξα με seconds per frame θα έλεγα να περιμένω να πέσει κάτω από τα 30€

Δημοσ.

According to Krafton’s business report and quarterly report, the company paid about 196 billion won, including 5.4 billion won in 2020, 77 billion won in 2021, and 113.6 billion won from January to September last year, to the US-based subsidiary ‘Striking Distance Studio’ (SDS), a developer of Callisto Protocol.”

In terms of dollars, The Callisto Protocol cost $162 million!!!!

Τρέλα νούμερα...

Δημοσ.
16 ώρες πριν, comfuzio είπε

Θα απαντήσω σε μένα:

ΔΕΝ το έχω παίξει το παιχνίδι. Αλλά με αυτά που έχω διαβάσει περίμενε να πέσει στα 20 € στα κλειδάδικα και πάρε το. 

Έτσι κι αλλιώς εγώ 48 € για single player παιχνίδι δεν δίνω ούτως ή άλλως εκτός αν πρόκειται για κάποια εξαιρετική περίπτωση.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/1/2023 στις 3:43 ΠΜ, stratdevel1 είπε

According to Krafton’s business report and quarterly report, the company paid about 196 billion won, including 5.4 billion won in 2020, 77 billion won in 2021, and 113.6 billion won from January to September last year, to the US-based subsidiary ‘Striking Distance Studio’ (SDS), a developer of Callisto Protocol.”

In terms of dollars, The Callisto Protocol cost $162 million!!!!

Τρέλα νούμερα...

Τρελό (κινέζικο) ξέπλυμα. Παραείναι μικρό studio η Striking Distance για να είναι σε θέση να κάψει τόσο χρήμα με 2-3 δευτεροκλασάτους ηθοποιούς, 40-50 νοματέους (developers) και ένα τόσο rushed project. Καλά καλά μόνο η Rockstar, η Naughty Dog και η Activision με τα COD είναι ικανές να αναλαμβάνουν τέτοια projects. Εκτός αν τα μισά κόστισε ξέρω εγώ το mocap studio που στήσανε για αυτόν τον σκοπό και τώρα μάλλον θα το επινοικιάζουνε για να κάνουν και από εκεί απόσβεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...