Προς το περιεχόμενο

The Callisto Protocol

7nisiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 ώρες πριν, Armoral είπε

Είναι άδικο το πέσιμο που δέχθηκε το παιχνίδι. Καταλαβαίνω το πρόβλημα με τα stutters σε τίτλο αξίας 60 ευρώ, αλλά αυτό λύθηκε την πρώτη ημέρα.

11 ώρες πριν, Armoral είπε

Είμαι στη μέση. Όταν το τελειώσω θα έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη και θα σου πω. Και δεν είναι μόνο ένας που το βλέπει από αυτή την πλευρά το πράγμα.

Απάντησες μόνος στον εαυτό σου. Πήγαινε καλή ώρα στα 2 τελευταία chapters και θα δεις γιατί έγινε "πέσιμο". Και εγώ την ίδια απορία ε'ιχα μέχρι εκεί.

18 λεπτά πριν, erasmys είπε

H συγκριση με dead space ειναι τουλαχιστον ατυχης...το παιχνιδι ειναι ψιλοτραγικο

Δεν είναι εντελώς τραγικό, κάποια πράγματα τα κάνει πολύ σωστά όπως είναι ο τεχνiκός τομέας και το sound design. Το combat system μέχρι 1-2 εχθρούς δουλεύει ώσπου να φας flank. Αλλά στο σημερινό day and age αν κάποιος του βάλει 6 και 7 που είναι απολύτως δικαιολογημένο με τόσα προβλήματα που είχε στο pc launch, το θεωρούνε όλοι "αποτυχία" sic. Αν κάποιος έχει απορίες ας δει τις προηγούμενες σελίδες, τόσα άτομα το έχουμε παίξει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εντωμεταξύ πως γίνετε να μην έχει quick turn και shoulder swap, έστω η camera αν όχι animation, δηλαδή τι σκατά κάνανε 3 χρονια motion capture in studio?! Χαλαρά τα βάζουμε μαζί με το DLC γιατί δεν πρόλαβαν. :P

23 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Το παιχνίδι μέσα σε όλα αυτά που συζητάτε, είναι τρομακτικό ή μπα?

εχει καποια jump scares αλλα δεν εχει ατμοσφαιρα...το παιχνιδι ειναι ερασιτεχνικο

• Like 1

7 ώρες πριν, erasmys είπε

εχει καποια jump scares αλλα δεν εχει ατμοσφαιρα...το παιχνιδι ειναι ερασιτεχνικο

5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Ούτε καν 😂

Αααα τόσο ωραία! Άρα δεν είναι κάτι από dead space.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Αααα τόσο ωραία! Άρα δεν είναι κάτι από dead space.

Τα είπαμε στις πίσω σελίδες bud, το game στηρίζεται μονο σε cheap jump-scares. Από τα οποια πολλά είναι repetitive και καταλήγουν να γίνουν ενόχληση.

Aμα θυμάσαι δεν παίζω horror games, οποτε trust με όταν σου λέω ότι δεν τρόμαξα ποτε και πουθενά. Μονο ένα jump-scare με έπιασε και αυτό γιατί ήμουν αφηρημένος και με τρόμαξε ο θόρυβος (πολύ καλο sound design), όχι η εικόνα.

Οποτε ναι, στον πρωταρχικό του στόχο το game failed, miserably. :P

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμη και με FSR2 DROPαρει σε στιγμές ακόμη και στα 40fps ffs! 

🤷

Και προσθέτει noise σε γράμματα, σε επιφάνειες και στο κεφάλι του Jacob λες και έχει ρίξει toppik

Επεξ/σία από 7nisiotis

14 ώρες πριν, ilos είπε

Αλλά στο σημερινό day and age αν κάποιος του βάλει 6 και 7 που είναι απολύτως δικαιολογημένο με τόσα προβλήματα που είχε στο pc launch, το θεωρούνε όλοι "αποτυχία" sic. 

Οταν μιλάμε για παιχνιδι των 60 και 70ευρώ, το 6/10 δεν το λές και επιτυχία :P

• Like 1

2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Οταν μιλάμε για παιχνιδι των 60 και 70ευρώ, το 6/10 δεν το λές και επιτυχία :P

7ρια μάζευε και το cyberpunk που είναι πολύ πιο πολύπλοκο και συνολικά καλύτερο παιχνίδι. It happens.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδη ειναι κακη βαθμολογια το 7/10 για παιχνιδι; Εγω τοσο βαθμολογω την συντριπτικη πλειοψηφια των παιχνιδιων και οταν λεω καλο παιχνιδι αυτο εννοω 7-8/10.. 9/10 παιζει να εχω βαλει σε 10 παιχνιδια στην ζωη μου και 10/10 νομιζω μονο στο starcaft θα εβαζα (αν εβαζα)..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, ilos είπε

7ρια μάζευε και το cyberpunk που είναι πολύ πιο πολύπλοκο και συνολικά καλύτερο παιχνίδι. It happens.

Τα περισσότερα παιχνιδια που έχουν μέσο ορο κάτω απο 90 έχουν και  7ρια, όπως πχ και στο Callisto βλέπεις και διάφορα 8ρια και πάνω(ακόμα και στην PC έκδοση).

Το θέμα ειναι η πλειοψηφία τι γνώμη σχηματίζει, και στην περίπτωση του Callisto, δεν ειναι καλή η τελική/συνολική εικόνα.

Για αυτό το λόγο ανέφερα και user score στο metacritic, το οποίο συμβαδίζει με αυτό του Steam.

Αν το παιχνιδι κυκλοφορούσε άλλη περίοδο με περισσότερες κυκλοφορίες, θα είχε ήδη ξεχαστεί.

Και όπως ανέφερα πιο πάνω, η ιδια η βαθμολογία πιο πολύ γέρνει στο κατά πόσο αξίζει το παιχνίδι τα χρήματα του ή είναι η κλασσική περίπτωση wait for sale/patches που λέει και ο δημοφιλής youtuber ACG.

Επεξ/σία από Fulgore

Ντάξει με TEMPORAL φαίνεται κάπως καλύτερα i think 

?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Lett

Πρέπει να μάθω πιο αποτελεσματικά το photo mode - μπορείς να καταφέρεις ωραία πραγματάκια 

?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Lett

Btw το " Death is Coming " βαμμένο με αίμα στους τοίχους το σχεδίασαν ΜΙΑ φορά και έπειτα copy paste παντού. Δυστυχώς. Ρε Glen!

image.png

( στην αρχή ) 

TheCallistoProtocol-Win64-Shipping_2022_12_08_05_54_31_848.jpg

Στις 13/12/2022 στις 7:47 ΜΜ, d4ydr33m3r είπε

Δηλαδη ειναι κακη βαθμολογια το 7/10 για παιχνιδι; Εγω τοσο βαθμολογω την συντριπτικη πλειοψηφια των παιχνιδιων και οταν λεω καλο παιχνιδι αυτο εννοω 7-8/10.. 9/10 παιζει να εχω βαλει σε 10 παιχνιδια στην ζωη μου και 10/10 νομιζω μονο στο starcaft θα εβαζα (αν εβαζα)..

μια τιμια βαθμολογια για το παιχνιδι ειναι 5/10...το 7 ειναι υπερβολη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...