Προς το περιεχόμενο

The Callisto Protocol

7nisiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Single-player αργός τίτλος είναι, μια χαρά είναι τα 80-90..Μείνε native. Αργότερα κάνει μεγάλη κοιλιά το παιχνίδι πάντως να ξέρεις, δεν είναι όπως στην αρχή, δυστυχώς..

Είμαι σίγουρος. Απλά ως εκκίνηση είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Τα γραφικά φαίνονται εντελώς next gen, έχουν δείξει πολύ μεγάλη προσοχή στον τομέα αυτό, εκπληκτικός ήχος και animation πολύ προσεγμένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 10/12/2022 στις 2:27 ΠΜ, SabotazNic είπε

Αντι για esc, πατα tab και θα βγεις απο το μενου.

Thank me later

Για του λόγου το αληθές.

Ποσο χαζοί είναι οι devs δηλαδή ώστε να μην το κάνουν εμφανέστατο αυτό?!

Κανονικά θα έπρεπε να παίζει με το που το σηκώσεις όπως αλλα games. Λες και έχει πολλούς διαλογους in-game θα γίνει κάτι...jfc. Που να μην σταματούσε το game για να σου δείξει fullscreen tutorials...

• Like 1

8 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Κανονικά θα έπρεπε να παίζει με το που το σηκώσεις όπως αλλα games. Λες και έχει πολλούς διαλογους in-game θα γίνει κάτι...jfc. Που να μην σταματούσε το game για να σου δείξει fullscreen tutorials...

Ναι πχ στο horizon έχει prompt να παίξει κατευθείαν, ούτε καν να το ψάξεις στο μενού 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Armoral είπε

Είναι άδικο το πέσιμο που δέχθηκε το παιχνίδι. Καταλαβαίνω το πρόβλημα με τα stutters σε τίτλο αξίας 60 ευρώ, αλλά αυτό λύθηκε την πρώτη ημέρα.

Πως ακριβώς ήταν άδικο?

Η πλειοψηφια των reviews αφορούσαν την ps5 έκδοση που δεν είχε τα θέματα του PC.

Και η πλειοψηφια των reviews συμβαδίζει και με την άποψη των περισσοτέρων οτι το παιχνίδι συνολικά ειναι μια οκ προσπάθεια με πάρα πολλά πράγματα για βελτίωση αν βγάλουν sequel.

https://www.metacritic.com/game/playstation-5/the-callisto-protocol

Στο εδώ θέμα του, δεν έχω δει κανένα απο οσους το ολοκληρώσανε να λένε τα καλύτερα λόγια....

Και όχι, το θέμα με τα stutters δεν λύθηκε 100% την πρώτη ημέρα.

Και μιας και μιλάμε για full price AAA παιχνίδι, μια χαρά δικαιη ήταν η όλη αρνητική κριτική που δέχτηκε.

Ποια πράγματα να μπούν στην θέση τους, με μια άποψη ενός άκυρου youtuber??

Επεξ/σία από Fulgore

12 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Πως ακριβώς ήταν άδικο?

Η πλειοψηφια των reviews αφορούσαν την ps5 έκδοση που δεν είχε τα θέματα του PC.

Και η πλειοψηφια των reviews συμβαδίζει και με την άποψη των περισσοτέρων οτι το παιχνίδι συνολικά ειναι μια οκ προσπάθεια με πάρα πολλά πράγματα για βελτίωση αν βγάλουν sequel.

https://www.metacritic.com/game/playstation-5/the-callisto-protocol

Στο εδώ θέμα του, δεν έχω δει κανένα απο οσους το ολοκληρώσανε να λένε τα καλύτερα λόγια....

Και όχι, το θέμα με τα stutters δεν λύθηκε 100% την πρώτη ημέρα.

Και μιας και μιλάμε για full price AAA παιχνίδι, μια χαρά δικαιη ήταν η όλη αρνητική κριτική που δέχτηκε.

Ποια πράγματα να μπούν στην θέση τους, με μια άποψη ενός άκυρου youtuber??

Είμαι στη μέση. Όταν το τελειώσω θα έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη και θα σου πω. Και δεν είναι μόνο ένας που το βλέπει από αυτή την πλευρά το πράγμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Armoral είπε

Είμαι στη μέση. Όταν το τελειώσω θα έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη και θα σου πω. Και δεν είναι μόνο ένας που το βλέπει από αυτή την πλευρά το πράγμα.

Το ότι υπάρχει κόσμος που το βλέπει διαφορετικά, είναι κάτι σύνηθες σε όλα τα παιχνιδια, δεν έχει να λέει κάτι.

Αυτή την στιγμή  για το συγκεκριμένο παιχνιδι, η πλειοψηφια κριτικών/user score στο metacritic, χρηστών στο insomnia και στο steam,λέει ότι το παιχνίδι δεν ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν για αυτό πριν κυκλοφορήσει.

Αρα υπάρχει κάποιο νόημα να μιλάμε για αδικία?

Επεξ/σία από Fulgore

δοκίμασα το FSR σε quality εν τέλει, αλλά ρε παιδιά τα γράμματα φαίνονται θολά στο κείμενο λες και το βλέπω σε 480p., όπως και τα φώτα απο τα ρομποτάκια τα βλέπω με κουτάκια, δεν διορθώνει αυτό κάπως;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Xristaras12 είπε

δοκίμασα το FSR σε quality εν τέλει, αλλά ρε παιδιά τα γράμματα φαίνονται θολά στο κείμενο λες και το βλέπω σε 480p., όπως και τα φώτα απο τα ρομποτάκια τα βλέπω με κουτάκια, δεν διορθώνει αυτό κάπως;

Τα upscaler έχουν θέματα, εάν το βλέπεις αυτό στο ultra quality τότε δεν λύνεται. Έχει σημασία ποσο καλά είναι implemented στο game. Για παράδειγμα το DLSS και το FSR στο RDR2/DL2 είναι για τα πανηγύρια και να τα χέσω τα extra fps. Διαλέγεις και παίρνεις.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Thanks 1

6 ώρες πριν, Xristaras12 είπε

Εφόσον είσαι σε 1080p μείνε native εκεί πέφτεις αρκετά κάτω σε rendering ανάλυση και βλέπεις αυτά τα αποτελέσματα. Παίξε λίγο με το sharpening πάντως αν και σε 1080 δύσκολα τα πράγματα. Fsr dlss έχουν νόημα σε 1440 και κυρίως σε 4Κ εκεί βάζεις quality και έχεις native εμπειρία με πολύ καλύτερα fps. 

• Thanks 1

Με temporal είμαι οκ, έπαιξα και σε native αλλά είναι πολύ βαρύ με την εννοια οτι δε θέλω dips στα 50 fps και το ήθελα να παίζει λίγο πιο άνετα και λίγο παραπάνω με full raytracing.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...