Προς το περιεχόμενο

The Callisto Protocol

7nisiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, john2gr είπε

Μηδεν stutters πλεον με το 2ο patch. Ουτε traversal stutters, ουτε stutters σε scripted events, ουτε shader compilation stutters.

Σοβαρα; Ειμαι και στο μαγαζι θα το δω το βραδυ thanx..

Γελαει ο κοσμος.. Πως μαρτυρανε ετσι χωρις ξυλο; αρα δικιο εχει το DF .. Απιστευτο ομως το γεγονος ποσο γρηγορα εγινε ολο αυτο και ποσο εχουν εκτεθει.. Ναι δεν ειναι open world ειναι corridor shooter but still.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Απιστευτο ομως το γεγονος ποσο γρηγορα εγινε ολο αυτο και ποσο εχουν εκτεθει.. 

Είδες τι σου κάνει το beta testing από το ευρύ κοινό;

• Like 1

Αν τελικά το έφτιαξαν και τόσο γρήγορα, μπράβο τους. Άλλοι devs δεν ασχολούνται καν και η PC version είναι μια ζωή με shader stutters..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξακολουθούν να υπάρχουν παράπονα χρηστών σχετικά με το stuttering κάτω απο το post του patch.

https://steamcommunity.com/app/1544020/eventcomments/3711559379109489569?ctp=10

Επεξ/σία από Fulgore

8 λεπτά πριν, jumaru99 είπε

Είδες τι σου κάνει το beta testing από το ευρύ κοινό;

Να δεις τι θα κανει σε ολους αυτους αυτη η πρακτικη αν το συνεχισουν λιγο ακομη.. Αρχισαν πλεον να εκνευριζονται ολοι.. 

Βασικα προβληματα που λυνονται αμεσα σημαινει οτι απλα δεν ειχαν ασχοληθει μαζι τους, που ειναι ακομη χειροτερο. 

5 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Να δεις τι θα κανει σε ολους αυτους αυτη η πρακτικη αν το συνεχισουν λιγο ακομη.. Αρχισαν πλεον να εκνευριζονται ολοι.. 

Βασικα προβληματα που λυνονται αμεσα σημαινει οτι απλα δεν ειχαν ασχοληθει μαζι τους, που ειναι ακομη χειροτερο. 

Τίποτα δεν θα γίνει. Ακόμη κι όσοι "εκνευρίζονται" (η μεγαλύτερη μερίδα) θα το ξαναπάρει. Στο επόμενο θα το 'χει ξεχάσει. Εδώ ρε συ, η βλακεία του κόσμου δεν έχει τελειωμό. Ακόμα κάνουν σαν τρελοί pre-orders για digital copies, λες και θα τελειώσουν τα bits.

23 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εξακολουθούν να υπάρχουν παράπονα χρηστών σχετικά με το stuttering κάτω απο το post του patch.

https://steamcommunity.com/app/1544020/eventcomments/3711559379109489569?ctp=10

Καλά..Αυτοί που λες λυσσάνε να αφαιρέσουν το denuvo που εμένα κάτι μου λέει ότι απλά θέλουν να το παίξουν απ' τον θείο και λένε ότι και καλά συνεχίζει να έχει θέματα λόγω του DRM. Οι υπόλοιποι λένε ότι έφτιαξε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, jumaru99 είπε

Τίποτα δεν θα γίνει. Ακόμη κι όσοι "εκνευρίζονται" (η μεγαλύτερη μερίδα) θα το ξαναπάρει. Στο επόμενο θα το 'χει ξεχάσει. Εδώ ρε συ, η βλακεία του κόσμου δεν έχει τελειωμό. Ακόμα κάνουν σαν τρελοί pre-orders για digital copies, λες και θα τελειώσουν τα bits.

Εγω προσωπικα preorder δεν κανω εδω και καιρο, αλλα αγοραζω καποια day one.. Εδω το πηρα πιο πολυ για testing purposes, να δω αν οντως ειναι τοσο χαλια οσο το περιεγραφαν και εβλεπα στα βιντεος και απλα δεν πιστευα στα ματια μου πριν το πρωτο patch.. 

Πιστευω οτι αν μπει στο κολπο και ενος ειδους review embargo θα στρωσουν χαρακτηρα.. Aλλα οι μισοι τα περνουν για να γραψουν κατι καλο ή εστω να κανουν dmg control οποτε η πλειοψηφια του κοσμου οτι βλεπει στα internet media πιστευει. 

Αν δωθει σημα απο τα internet media θα κινηθει και η μαζα προς τα εκει πιστευω..Δεν αρκουν μερικοι gaming YTers

Επεξ/σία από d4ydr33m3r

13 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλά..Αυτοί που λες λυσσάνε να αφαιρέσουν το denuvo που εμένα κάτι μου λέει ότι απλά θέλουν να το παίξουν απ' τον θείο και λένε ότι και καλά συνεχίζει να έχει θέματα λόγω του DRM. Οι υπόλοιποι λένε ότι έφτιαξε.

Δεν αναφέρομαι σε αυτούς.

Υπάρχουν και άτομα που βλέπεις και ειναι κάτοχοι του παιχνιδιού που εξακολουθούν να λένε ότι έχουν θέμα πχ

https://steamcommunity.com/app/1544020/eventcomments/3711559379109489569?ctp=9#c3711559379110304080

https://steamcommunity.com/app/1544020/eventcomments/3711559379109489569?ctp=11#c3711559379110667794

Ούτως ή άλλως και το ιδιο το patch λέει για μείωση του stuttering, δεν λέει ότι το διόρθωσαν πληρως, και φυσικά έχουν και το κομμάτι της απόδοσης να φτιάξουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ok νομίζω σκότωσα χαλαρά 30 με 40 ολόιδιους εχθρούς σερί. Το AI τους είναι τραγελαφικό, κανεις sneak μπροστά τους και σκοτώνεις το έναν στο μισό μετρo και τίποτα. Ναι ok είναι τυφλοί και καθυστερημένοι, αλλα κουφοί δεν είναι, wtf?! Ώρες ώρες το game μου βγάζει indie vibes.

Επίσης θα το ξαναπώ, ποιος σκατά σκέφτηκε τα memos να είναι playable μονο στο in-game menu?! Ποιος?! Θέλω διεύθυνση. :P

3 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Έκατσαν κι έγιναν ρεζίλι για μισή εβδομάδα καθυστέρηση στην κυκλοφορία οι ανεκδιήγητοι?

no-naw.gif

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

3 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Έκατσαν κι έγιναν ρεζίλι για μισή εβδομάδα καθυστέρηση στην κυκλοφορία οι ανεκδιήγητοι?

Έγινε λάθος patchαρισμα λίγο πριν την κυκλοφορία. Πάντως τον παρακολουθώ στο twitter τον Scofield. Σε σχέση με άλλους του χώρου είναι δίπλα με τους παίκτες και απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις που του γράφουν, όπως και σε κριτικές καλές κακές. Τουλάχιστον το διόρθωσαν γρήγορα 

Από ότι είδα θα μπει αργότερα skip σε cutscenes και σε άλλα σημεία. Αυτό με το audio logs όλο και κάποιος θα το παρατήρησε ή γράψτε του μπας και απαντήσει. 

• Like 2

11 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Αν ισχύει, ακόμα χειρότερα όπως καταλαβαίνεις.

Που δηλαδή να μην είχαν από πίσω εταιρία που αξίζει σχεδόν 3 δισεκατομμύρια...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...