Προς το περιεχόμενο

The Callisto Protocol

7nisiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, MSSB είπε

Γτ έχει 60+ fps ώρες ώρες; 😂😂

Καποια στιγμη θα το πιασουν και για το PC μην ανησυχουμε ας ελπισουμε συντομα.. 

Εδω καλα καλα αν δεν κανω λαθος ο driver της nvidia δεν ειχε το παιχνιδι στα release notes; Η κανω λαθος..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Ο γνωστος τουμπανιαρης με ολα δεξα.. 

Σε αυτόν πάντως δεν βλέπω τίποτα ιδιαίτερα stutters, καλά του πάει.

Πως έγινε αυτό ρε παιδιά; Έχω βρει και βίντεο με 6900XT με ray tracing κιόλας χωρίς stutters. Μα αφού stutterfest;

Τώρα η καραμέλα με την κονσολάρα κάθε τόσο προσωπικά με έχει κουράσει.

Spoiler

Ε Ε Ε - Ω Ω Ω - ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ

15 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Εδω καλα καλα αν δεν κανω λαθος ο driver της nvidia δεν ειχε το παιχνιδι στα release notes; Η κανω λαθος..

Ναι όντως, ο driver που βγήκε χθες δεν αναφέρει κάτι.

Επεξ/σία από AlexandrosKle
  • Like 2

Το performance και τα stutters ίσως φτιαχτούν κάποια στιγμή.

Το brain dead dodge system και τα frustrating combat mechanics όταν είσαι 1 v many, σου τελειώνει το ammo και πρέπει να χτυπήσεις ένα συγκεκριμένο γ@μήδι σε ένα συγκεκριμένο body part  σε τόσο κλειστό χώρο ενώ πρέπει να αποφύγεις όλες τις άλλες επιθέσεις πριν προλάβει να κάνει mutate να δω πως θα το ευχαριστηθείς. Ελπίζω να είναι καλό το autoaim στις κονσόλες.🤣

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Δεν έχει το παιχνίδι η Nvidia ακόμα..🫠

Οι τύποι στην nvidia τώρα θα ξύνουν το κεφάλι τους και θα αναρωτιέται "από που σκατα να ξεκινήσουμε.." 🙂

Επεξ/σία από MSSB

2 ώρες πριν, Armoral είπε

Amd sponsored title και σέρνεται με stuttering. Πρέπει να ζορίζουν λίγο τα πράγματα όσον αφορά την ποιότητα των τίτλων που έρχονται στα PC και οι Amd/Nvidia..

Stuttering στο Pc και κανένα θέμα στις κονσόλες. Μάλιστα.

Δεν σου φτάνει ρε που η κόκκινη στο δίνει δώρο(bundle)......με όλες εκείνες τις τελειωμένες κάρτες που δεν μπορούν να το τρέξουν. Ζητάς και τα ρέστα από πάνω. 🤣 Τουλάχιστον θα το πουλήσεις να πάρεις πάρεις σουβλάκια με το 60ρι, αντί για μια 3060Ti της προκοπής. 😄

Εν τω μεταξύ η 4090 ήταν κάρτα για 8K, και καλά. Με το optimization που ΔΕΝ κάνουν, κάρτα όσο όλο το case σε όγκο να έχεις, πάλι frame drops και stutters θα βλέπεις. Η κατάντια του pc.

Το χειρότερο δε απ' όλα είναι να βάζουν denuvo σε κρίσιμο real-time κώδικα. Βλέπουν ότι σχεδόν κανένας δεν ασχολείται με την παραβίαση των DRM και κάνουν ό,τι μπορούν για να "σκίσουν" τον legit χρήστη.

• Like 1

10 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Δεν σου φτάνει ρε που η κόκκινη στο δίνει δώρο(bundle)......με όλες εκείνες τις τελειωμένες κάρτες που δεν μπορούν να το τρέξουν. Ζητάς και τα ρέστα από πάνω. 🤣 Τουλάχιστον θα το πουλήσεις να πάρεις πάρεις σουβλάκια με το 60ρι, αντί για μια 3060Ti της προκοπής. 😄

Εν τω μεταξύ η 4090 ήταν κάρτα για 8K, και καλά. Με το optimization που ΔΕΝ κάνουν, κάρτα όσο όλο το case σε όγκο να έχεις, πάλι frame drops και stutters θα βλέπεις. Η κατάντια του pc.

Το χειρότερο δε απ' όλα είναι να βάζουν denuvo σε κρίσιμο real-time κώδικα. Βλέπουν ότι σχεδόν κανένας δεν ασχολείται με την παραβίαση των DRM και κάνουν ό,τι μπορούν για να "σκίσουν" τον legit χρήστη.

Εν τω μεταξύ οποίος θέλει το παιχνίδι σπασμένο το βρίσκει άμεσα.

Βάζουν αυτές τις αηδίες σε όποιον πληρώνει για να προστατευθούν από τι.

• Like 1

Είπα να παίξω τώρα που γύρισα αλλά έχω εκ νέου πρόβλημα με το internet (αποσυγχρονισμούς και όταν κάνει sync πολύ χαμηλό sync), με τα 1000 ζόρια το άνοιξα θα γράψω σε spoiler εμπειρία.

Spoiler

Έχει πολύ stutter σε σημείο που να είναι unplayable κάποιες στιγμές και ναι, έκλεισα RTX αλλά δεν πείραξα κάτι άλλο. 3080 ti έχω και έχω απαιτήσεις ffs δλδ! Δεν είχε κάποια διαφορά.
Αν ξεπεράσουμε το stutterfest που θα το patchάρουν λογικά και θα φτιάξει...τα γραφικά δεν με ενθουσιάζουν! Ώρες ώρες είναι θολά και δείχνουν σαν από πιο παλιές εποχές.
CPU util πολύ χαμηλό και GPU util στο ταβάνι. Frame Drops συχνά-πυκνά.
Έφυγε refund request. Ίσως το πάρω πιο μετά στο μέλλον που θα είναι, ελπίζω fixed και σε πιο καλή τιμή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφαγα και crash απ' το stuttering 🤣 Το παιχνίδι έχει τα χάλια του ''The Ascent'' ή ''The Medium'' όπου έπεφτες σε μονοψήφια FPS απ' τα παγώματα..Unreal Engine 4 και τα τρία, μηχανή που πρέπει να διαγραφεί χτες.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, γυρίζω με τη δική μου εμπειρία. Δεν έπαιξα πολύ. Κανένα μισάωρο.
Λοιπόν:
Με RTX όλα on και τέρμα είχα τα μαύρα μου τα χάλια (Dx12)
Με όλα τα RTX off, αν εξαιρέσεις ότι έχει για μισό δευτερόλεπτο κάποιο απόλυτο κόλλημα, με κόφτη fps in game στο 120, είμαι από 100 και πάνω.
12700k & 3090 Ti - 2Κ monitor

Τώρα θα μου πεις, για γέλια είναι αυτό, αλλά το παιχνίδι μπορώ να το παίξω χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.

Οι υπόλοιποι, τι ρυθμίσεις έχετε και πως τρέχει;

ALSO:

https://twitter.com/CallistoTheGame/status/1598732338133110784?s=20&t=LOrz4lcHwWmstCKa0v8P3Q
"We’re aware that some users are experiencing stuttering issues on the PC. We’ve got a patch that will be available in a few hours to improve performance, with a number of additional updates on the way."

Επεξ/σία από MSSB

Stuttering, σιγά, εγώ έχω 10 fps στην πρώτη περιοχή στο PS4P. :P Ένταξη unplayable, πήρε την σκυτάλη από το Days Gone. :D Κατεβάζω το 30GB update μπας και. Τραγικοί. 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως βλεπω οτι ο bangforbuckpcgamer πως τον λενε τον τυπο με o/ced 4090 και τουμπανιασμενο αρκετα τον 13900k στα 6/4.6 και μνημες 6400c32 που ποσταρα πριν , αν θυμαμαι stuttering δεν εχει οπως με 12900k o/ced και μου κανει τρομερη εντυπωση γιατι το cpu utilization του παιχνιδιου ειναι στα ταρταρα.. Σε framerate ειμαστε σχεδον πανομοιοτυποι με τον τυπο ανεπαισθητες διαφορες αλλα σε stuttering καμια σχεση..

Πολυ περιεργα πραγματα..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Remastered είπε

και το gpu utilization σε όσα benchmark είδα είναι επίσης στα τάρταρα...

Οχι στο βιντεο που ποσταρα μια χαρα gpu utilization εχει.. Το cpu utilization ειναι για τα πανηγυρια..

Και μαλιστα το stuttering του 12900k οπως ειπα δεν εχει καμια σχεση με τον τουμπανιασμενο 13900k του..

Τιναφτορε; 👀

Επεξ/σία από d4ydr33m3r

2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Εγω παντως βλεπω οτι ο bangforbuckpcgamer πως τον λενε τον τυπο με o/ced 4090 και τουμπανιασμενο αρκετα τον 13900k στα 6/4.6 και μνημες 6400c32 αν θυμαμαι stuttering δεν εχει οπως με 12900k και μου κανει τρομερη εντυπωση γιατι το cpu utilization του παιχνιδιου ειναι στα ταρταρα.. 

Πολυ περιεργα πραγματα..

Υπάρχουν commands στο engine. ini που διορθώνουν πολύ το θέμα. 

[/Script/engine.renderersettings]
r.CreateShadersOnLoad=1
r.Shaders.Optimize=1
r.Shaders.FastMath=1
r.UseShaderCaching=1
r.UseShaderPredraw=1
r.TargetPrecompileFrameTime=13
r.PredrawBatchTime=13
r.AccelPredrawBatchTime=0
r.AccelTargetPrecompileFrameTime=0

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...