kostiger Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Σε εμενα απευθύνεσαι?! Το corridor shooter το ανέφερα για το performance, εννοείτε ότι δεν έχω κανένα θέμα με το genre, πως αλλιώς θα γινόταν horror game άλλωστε? Aπο το δικο σου σχολιο πηρα την πασα, ναι φιλε. Δεν επιασα το βαθυτερο νοημα η αληθεια ειναι. Κομπλε. Συμφωνουμε. 😃 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, Pantaz είπε Ακόμα μια φορά πιανόμαστε όλοι κορόιδα! Το πράγμα έχει παραγίνει. Πρώτα το requiem στις κονσόλες ειδικά μετά το Gotham knights και τώρα αυτό εδώ μην γράψω και ποσα αλλά ακόμη δεν θα φτάσει το thread! Έχω απογοητευτεί ειλικρινά από τις εταιρείες! Ίσως είμαι αρκετά ρομαντικός και βιδωμένος σε μια άλλη εποχή! Αλλά βρε διάολε δεν γίνεται να επενδύει τόσος κόσμος σε hardware και να τον γράφεις στα @@@@@@…..Μακαρι να τους γυρίσουν όλοι την πλάτη και να μην το αγοράσει κανένας από εδώ και πέρα! Όλα έχουν αυξητικές τάσεις από παιχνίδια μέχρι hardware! Σε ποιότητα όμως και παροχή υπηρεσιών είναι ακόμα τι αυγά τι πουλιά! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Συμφωνώ απόλυτα για το release state των games, αλλα δυστυχώς δεν είναι κάτι καινούργιο. Δεν το λέω σαν δικαιολογία, το λέω ότι απλά το περιμένεις, έκπληξη είναι όταν ένα τρέχει καλά στο release. Τραγικό συμφωνώ, αλλα έτσι είναι πια δυστυχώς. Για τις τιμές όμως των games μην ξεχνάς ότι εδώ και δεκαετίες η τιμή δεν έχει ανεβεί ιδιαιτερα, ενώ η παραγωγή των games έχει ανεβεί πολύ. Για παράδειγμα το RDR κόστισε περίπου 100 μύρια, ενώ το 2 γύρο στα 400. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Είναι και νέο studio η Striking Distance..Το denuvo τους μάρανε, καλά ζώα κι' αυτά..
7nisiotis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, Pantaz είπε Ακόμα μια φορά πιανόμαστε όλοι κορόιδα! Το πράγμα έχει παραγίνει. Πρώτα το requiem στις κονσόλες ειδικά μετά το Gotham knights και τώρα αυτό εδώ μην γράψω και ποσα αλλά ακόμη δεν θα φτάσει το thread! Έχω απογοητευτεί ειλικρινά από τις εταιρείες! Ίσως είμαι αρκετά ρομαντικός και βιδωμένος σε μια άλλη εποχή! Αλλά βρε διάολε δεν γίνεται να επενδύει τόσος κόσμος σε hardware και να τον γράφεις στα @@@@@@…..Μακαρι να τους γυρίσουν όλοι την πλάτη και να μην το αγοράσει κανένας από εδώ και πέρα! Όλα έχουν αυξητικές τάσεις από παιχνίδια μέχρι hardware! Σε ποιότητα όμως και παροχή υπηρεσιών είναι ακόμα τι αυγά τι πουλιά! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Για την τωρινή κατάληξη του pc gaming τα λέγαμε αρκετοί. Ορίστε άπιστοι Θωμαδες
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Είναι και νέο studio η Striking Distance..Το denuvo τους μάρανε, καλά ζώα κι' αυτά.. Εγώ πάντως μόλις παρέλαβα PS, και εσύ στο PS θα το παίξεις οποτε τι σκας? Τα λέμε στο άλλο thread, άμα καν υπάρχει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε Εγώ πάντως μόλις παρέλαβα PS, και εσύ στο PS θα το παίξεις οποτε τι σκας? Τα λέμε στο άλλο thread, άμα καν υπάρχει. Βρήκα φτηνό AMD key και το πήρα για PC..Έπρεπε να το πάρω PS5 και να το πουλήσω μετά, damn it. Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε Για την τωρινή κατάληξη του pc gaming τα λέγαμε αρκετοί. Ορίστε άπιστοι Θωμαδες Γι' αυτό τσίμπα PS5 και άσε τις κάρτες. 3
liakinen Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δεν θέλω να γίνω κακός αλλά πιάστηκα κορόιδο συγνώμη αλλά δεν στέκει. Όλοι την έχουμε πάθει αλλά αν δεν έχουμε μάθει δεν μας φταίει κανένας. Day One τίποτα και από κανέναν. Εδώ έχουν θέματα οι ελάχιστοι που έσκασαν 2500€ για GPU (πριν μερικά χρόνια έπαιρνες μεταχειρισμένο αμάξι όχι απαραίτητα σαράβαλο) πόσο μάλλον η συντριπτική πλειοψηφία με κάρτες χαμηλότερων δυνατοτήτων. Για το stuttering τι να λέμε τώρα ο καρκίνος του Pc gaming. Λογικά θα στρώσει μετά από κάποια patch. Εδώ έστρωσε σε μεγάλο βαθμό το Control που δεν είχε stuttering αλλά παύσεις δευτερολέπτων 😋 4
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Βρήκα φτηνό AMD key και το πήρα για PC..Έπρεπε να το πάρω PS5 και να το πουλήσω μετά, damn it. Spoiler
d4ydr33m3r Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μια χαρα choppy experience 30fps ειναι στο fidelity mode στο "optimised experience" του ps5 μονο το fidelity τρεχει καλα.. Αν ειναι ετσι βαλτε dx11 στο pc και παιξτε.. /sigh Για πολιτικοι να πατε μερικοι παντως, αν ειναι να κραξετε καντε το τουλαχιστον με feedback προσωπικο οπως ο John2gr οχι γενικοτητες.. Λεω εγω τωρα.. 1
kostiger Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Εγώ πάντως μόλις παρέλαβα PS, και εσύ στο PS θα το παίξεις οποτε τι σκας? Τα λέμε στο άλλο thread, άμα καν υπάρχει. Δεν εχει. Στο νημα του πσ5 γινεται η συζητηση.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Μια χαρα choppy experience 30fps ειναι στο fidelity mode στο "optimised experience" του ps5 μονο το fidelity τρεχει καλα.. Αν ειναι ετσι βαλτε dx11 στο pc και παιξτε.. /sigh Για πολιτικοι να πατε μερικοι παντως, αν ειναι να κραξετε καντε το τουλαχιστον με feedback προσωπικο οπως ο John2gr οχι γενικοτητες.. Λεω εγω τωρα.. Γιατί να βάλεις fidelity mode ; Performance mode παντού και 60άρια..Smooth-ίλα..Και άσε τον PCa να τσιμπάει τα ατσίμπητα με το πανάκριβο rig του Το παιχνίδι τους δεν το βλέπουν ότι δεν τρέχει καλά ούτε στις κονσόλες ; Π.χ. το Series X έχει σοβαρά θέματα, το denuvo τι το θέλουν πάνω από αυτό δηλαδή ; Το crunching γιατί έγινε, για να βγει έτσι ; Γεμίσαμε μλκες στον χώρο τα τελευταία χρόνια. Λέγαν μερικοί για το W3 ότι είχε bugs στο launch κλπ, καμία σχέση με αυτά τα χάλια..Και μιλάμε για corridor shooter vs RPG. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από Psycho_Warhead 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Γιατί να βάλεις fidelity mode ; Performance mode παντού και 60άρια..Smooth-ίλα..Και άσε τον PCa να τσιμπάει τα ατσίμπητα με το πανάκριβο rig του Ελα ντε απαιτησεις κονσολας ειναι οποτε ενα δικιο το εχεις.. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Τίποτα, μόνο οι PS5 owners μπορούν να το χαρούν στην παρούσα φάση, οι υπόλοιποι θα περιμένουν patches ΚΑΙ ΑΝ στρώσει. Κρίμα.
Arkin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Κόψτε τις day one αγορές πριν δείτε πως τρέχει και μόνο τότε θα βάλουν μυαλό. Unreal είναι μετά από 4 5 patch και όταν το παιχνίδι πέσει στο 20αρικο θα τρέχει και μια χαρά. Τα παραδείγματα άπειρα εδώ και χρόνια. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Arkin είπε Κόψτε τις day one αγορές πριν δείτε πως τρέχει και μόνο τότε θα βάλουν μυαλό. Unreal είναι μετά από 4 5 patch και όταν το παιχνίδι πέσει στο 20αρικο θα τρέχει και μια χαρά. Τα παραδείγματα άπειρα εδώ και χρόνια. Ναι όσο έφτιαξαν τα The Ascent και The Medium..Σε DX12 + RT θα γίνεται πανωλεθρία στο Μιλάνο και δεν πρόκειται να ασχοληθούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα