{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Αυτό που με χαλάει στα διάφορα βίντεο που έχω δει, ειναι το feeling με τα όπλα. Εννοώ πως μου φαίνονται αδύναμα για να σε βάλει το game στην διαδικασία melee και μάχη σωμα με σωμα. Δεν λέω να είναι one hit one kill όλα τα enemy types, αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι θα σε υποχρεώνει να παίζεις 50 50, λίγο με το όπλο για να τα καθυστερείς με το dismemberment και μετά θα έχει κλωτσομπουνιδια με τα necromor..χαχαχα τι λέω. 😜 Yep, έτσι φαίνεται και προφανώς τα όπλα που δείχνουν είναι low level, μετά με crafting λογικά θα γίνονται πιο δυνατά. Aλλωστε άμα κατάλαβα καλά το game είναι ίδια φάση με το DS, δηλαδή τα όπλα δεν είναι όπλα αλλα εργαλεία, το σπαθί φάση είναι modified stun-baton φυλακής και το όπλο modified stun-gun μάλλον, μπορεί να κάνω λάθος idk. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Btw, το συγκρίνουν με το The Order 1886..Ναι, είναι τόσο linear και cinematic λένε.. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από Psycho_Warhead 1
7nisiotis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δεν είδα πολλά άλλα διάβασα ότι δεν έχει cutscenes. Όλα γίνονται real time.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Spoiler Pros: Combat is very cinematic and feels cool Good ambience Good sound design Game runs great in performance mode Cons: Stealth is absolutely useless Feels slightly clunky Incredibly linear Runs fairly poorly in quality mode Slow pacing More of an interactive movie than Dead Space much like The Order 1886 (I don't mind that feel, but it'll be a con for a lot of people.) No shoulder swapping Limited game setting options Cons probably are more abundant than pros, but it also kind of makes the game what it is. So it works. I like it and it's a decent 7.5/10 so far. May get a lot better or worse. I'll let you know. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 51 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Btw, το συγκρίνουν με το The Order 1886..Ναι, είναι τόσο linear και cinematic λένε.. Το linearity δεν με χαλαει τοσο πολυ αρκει σε συνδυασμο με το cinematic feel και τα πολλα cutscenes μην κατανταει ενα ομορφο interactive movie με λιγη δραση.. highly unlikely αλλα και η συγκριση με το order 1886 δεν μου αρεσε..
vag.patrick Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Pros: Combat is very cinematic and feels cool Good ambience Good sound design Game runs great in performance mode Cons: Stealth is absolutely useless Feels slightly clunky Incredibly linear Runs fairly poorly in quality mode Slow pacing More of an interactive movie than Dead Space much like The Order 1886 (I don't mind that feel, but it'll be a con for a lot of people.) No shoulder swapping Limited game setting options Cons probably are more abundant than pros, but it also kind of makes the game what it is. So it works. I like it and it's a decent 7.5/10 so far. May get a lot better or worse. I'll let you know. Εδω τα λενε πανω κατω αλλιως :
Arkin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Υπαρχει πουθενα ps5 steelbook? Αργησα https://ifantasybox.com/products/the-callisto-protocol-limited-edition-steelbook-fantasybox Ειναι ps5 η pc ομως?
SabotazNic Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, Arkin είπε https://ifantasybox.com/products/the-callisto-protocol-limited-edition-steelbook-fantasybox Ειναι ps5 η pc ομως? Legit ειναι το site ομως? Γιατι ign βλεπω αυτο το steelbook. Anyway, ελεγα μηπως υπηρχε μαζι με το παιχνιδι, γιατι ειμαι κατα 95% σιγουρος οτι το ειδα στο console club νωριτερα και τωρα δεν το βρισκω https://www.ign.com/articles/the-callisto-protocol-release-date-collectors-edition
Arkin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Legit ειναι το site ομως? Γιατι ign βλεπω αυτο το steelbook. Anyway, ελεγα μηπως υπηρχε μαζι με το παιχνιδι, γιατι ειμαι κατα 95% σιγουρος οτι το ειδα στο console club νωριτερα και τωρα δεν το βρισκω https://www.ign.com/articles/the-callisto-protocol-release-date-collectors-edition Κατα 99% ειναι legit ναι. Αλλα δεν βρισκω καπου αλλου την εκδοση. Μονο η day one υπαρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα