Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα του insomnia εδώ και 3-4 μέρες μας έχουν κλείσει 3 λογαριασμούς από το ίδιο σπίτι του πατέρα μου του αδερφού μου και τον δικό μου χωρίς κανένα λόγο.

Μας ήρθε ένα μήνυμα και μας έλεγε ότι έχουμε πολλαπλούς λογαριασμούς.

Αλλά θέλω να μάθω από που προκύπτει αυτό επειδή μπαίνουμε από τον ίδιο υπολογιστή;;; αλλιώς δεν εξηγείτε κάτι τέτοιο.

Μπορώ να στείλω και ταυτότητες για ταυτοποίηση ότι μου πουν για δείξω ότι δεν κοροιδεύω και έχει γίνει λάθος!

Και είμαστε αρκετά χρόνια μέλη στο insomnia τώρα έγινε κάτι τέτοιο;;

1.Και τώρα πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους; αναγκάστηκα έφτιαξα έναν λογαριασμό για να εποικινωνήσω μαζί τους στέλνω στον διαχειριστή @Hal9000 δεν απάντησε...

2.Μετά πάτησα επικοινωνία τέρμα κάτω έστειλα και εκεί μήνυμα πάλι όμως δεν απάντησε κανείς...

3.Βρήκα τυχαία στο Facebook ένα email επικοινωνίας [email protected] πάλι όμως καμία απάντηση...

4.Και τώρα κάνω αυτήν την ανάρτηση μήπως πάρω κάποια απάντηση από κανέναν διαχειριστή.

Αλλιώς δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω και το θέμα είναι ότι υπάρχουν αγγελίες και από τα τρία προφίλ που έχουμε στείλει σε μέλη του insomnia και θα μας περάσουν για απατεώνες.

Δεν θέλω να κατακρίνω το insomnia με αυτή την ανάρτηση μπορεί να έχει γίνει κάποιο λάθος αλλά δώστε μου μια απάντηση για ποιο λόγο έχει γίνει όλο αυτό.

Με εκτίμηση,

TasosRS

Iraklis00

Gakias07

Δημοσ.

σε κανένα site δεν επιτρέπονται πολλαπλοί λογαριασμοί. Το λένε και στους όρους.

Δε πρόκειται να ασχοληθεί κανείς με το θέμα σου και το πιθανότερο είναι να σου κλειδώσουν και το θέμα.

Κι αν απαντήσουν θα σου στείλουν το link με τους όρους.

Σιγά ρε φίλε μη στέλνεις και ταυτότητα στον καθένα που έχει ένα site.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Bitbit είπε

σε κανένα site δεν επιτρέπονται πολλαπλοί λογαριασμοί. Το λένε και στους όρους.

Δε πρόκειται να ασχοληθεί κανείς με το θέμα σου και το πιθανότερο είναι να σου κλειδώσουν και το θέμα.

Κι αν απαντήσουν θα σου στείλουν το link με τους όρους.

Σιγά ρε φίλε μη στέλνεις και ταυτότητα στον καθένα που έχει ένα site.

Είναι τρία διαφορετικά άτομα λέει ο άνθρωπος. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Είναι τρία διαφορετικά άτομα λέει ο άνθρωπος. 

Μήπως για να μπορεί να ανεβάζει πάνω από 2 αγγελίες την εβδομάδα? Λέω εγώ τώρα..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Liapisftw είπε

Μήπως για να μπορεί να ανεβάζει πάνω από 2 αγγελίες την εβδομάδα? Λέω εγώ τώρα..

Μπορεί, αλλά αν δεν είναι έτσι; άμα βρεθώ εγώ με τα τρία αδέρφια μου σε ένα σπίτι για κάνα μήνα τι θα πρέπει να γίνει; να μας κλείσουν τους λογαριασμούς; 

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε πως υπήρχαν τουλάχιστον τρεις λογαριασμοί, οι οποίοι συστηματικά και σε πλήθος διαφορετικών ημερομηνιών συνδέονταν διαδοχικά ακόμη και σε διάστημα 1 λεπτού της ώρας, από την ίδια συσκευή, ακόμη και μεταμεσονύχτιες ώρες.

Οι χρόνοι σύνδεσης δείχνουν, πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας, πως -ακόμη και αν υπάρχουν τρία άτομα- στους λογαριασμούς είχε πρόσβαση το ίδιο άτομο, κατά παράβαση των όρων χρήσης. Οι λογαριασμοί είναι αυστηρά προσωπικοί και η κοινοποίηση των στοιχείων πρόσβασης (πόσω μάλλον η χρήση τους από άλλο άτομο, ασχέτως τυχόν συγγενικής σχέσης) δεν επιτρέπεται.

Πέραν αυτού, οι τρεις λογαριασμοί είχαν ανταλλάξει αξιολογήσεις μεταξύ τουςκατ' επανάληψη και σε διάστημα μηνών κίνηση η οποία συνιστά συνειδητή όσο και κατάφωρη αλλοίωση του συστήματος των αξιολογήσεων. Στις δε περιπτώσεις των λιγότερο χρησιμοποιούμενων λογαριασμών, οι πλασματικές αξιολογήσεις άγγιζαν ακόμη και το 40% του συνόλου.

Το ότι οι αξιολογήσεις ήταν δόλιες προκειμένου να δημιουργηθεί διογκωμένη εικόνα "αξιοπιστίας" αποδεικνύεται από το γεγονός πως ουδεμία αναφορά υπήρχε στη συγγενική σχέση μεταξύ των "τριών", αλλά γινόταν λόγος για "φίλους" 

Για τους παραπάνω λόγους, επιβλήθηκε οριστικός αποκλεισμός στους δύο λογαριασμούς και εξαντλώντας κάθε όριο επιείκιας ποινή προσωρινού αποκλεισμού στο συχνότερα χρησιμοποιούμενο λογαριασμό.

Ως προς τις ανησυχίες που εξέφρασαν ορισμένα μέλη, σχετικά με το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί πρόβλημα σε μέλη της ίδιας οικογένειας:

1. Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται ο κάθε καλόπιστος από την παραπάνω περιγραφή, η απλή σύμπτωση IP σε καμία περίπτωση δεν συνιστά από μόνη της λόγο λήψης μέτρων.

2. Οι λογαριασμοί που διατηρούν τα μέλη στο insomnia είναι αυστηρά προσωπικοί. Χρήση τους από άλλους δεν επιτρέπεται. Επομένως, αν έχετε μικρά παιδιά ή άβγαλτους συντρόφους ή οτιδήποτε άλλοεξετάστε το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν λογαριασμό έως ότου ωριμάσουν αρκετά ώστε να τον διαχειρίζονται αυστηρά και αποκλειστικά μόνοι τους. Οτιδήποτε άλλο αφήνει εσάς και τους οικείους σας εκτεθειμένους, σε τυχόν έλεγχο.

3. Δεν νοείται συγγενείς να ανταλλάσσουν αξιολογήσεις μεταξύ τους, φροντίζοντας μάλιστα να αποκρύπτουν τη συγγενική τους σχέση (ακριβώς επειδή και οι ίδιοι -αν υποτεθεί πως χειρίζεται παραπάνω από ένα άτομο τους λογαριασμούς- ξέρουν άριστα πόση "αξία" έχουν αξιολογήσεις μεταξύ "συγγενών").

Για οποιαδήποτε άλλη απορία, όπως ρητά αναφέρουν οι όροι χρήσης, επικοινωνείτε αποκλειστικά και μόνο μέσω προσωπικών μηνυμάτων με τους αρμόδιους συντονιστές ή απευθείας με τα κεντρικά στο [email protected]

• Like 12
  • Thanks 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...