Deu164 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είμαι σε αναζήτηση για x570 mobo όπως λέει και ο τίτλος για 5900x και κάπου έχω χαθεί… Πρώτη επιλογή ήταν η Crosshair VIII Hero έκανα μια παραγγελία και με ενημέρωσαν ότι θα παραλάβω τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου και την ακύρωσα, Κάλεσα σε άλλο κατάστημα να ρωτήσω για διαθεσιμότητα και εκεί μου είπαν λίγο πολύ τα ίδια από το νέο έτος και βλέπουμε … την επομένη μέρα η τιμή στα skroutzoμαγαζά ανέβηκε κατά 60 - 90 euro ίσως και παραπάνω… Σε αυτή την τιμή δεν την κοιτάζω καν προτιμώ να περιμένω για την dark hero Σαν δεύτερη επιλογή είχα την Unify αλλά δεν υπάρχει πλέον στο skroutz ακόμα και στο εξωτερικό βλέπω ότι είναι out of stock Τρίτη επιλογή είχα την aorus master αλλά ψάχνοντας διάβασα για πολλά περίεργα όπως για clr cmos βγάζοντας την μπαταρία όταν τα παίζει και δεν ποστάρει στα καλά καθούμενα, για bsod…. Επίσης αν κρίνω και από όσα περίεργα συνάντησα σε ένα σύστημα που έστησα πριν μερικούς μήνες με μια b450 aorus m και έναν 3400G σε αυτή τη φάση αποκλείω εντελώς τις gigabyte Τι άλλο προτείνετε να κοιτάξω που να έχει στο Ι/Ο τουλάχιστον 6-7 usb ports ικανά VRM's για oc με max όριο τα 350-400euro? EDIT: Επίσης αν έχει καλούδια όπως κουμπί τύπου Safe Boot / ReTry, Q-Code, BIOS FlashBack ειναι καλοδεχούμενα μίας και τα έχω συνηθίσει τα τελευταία αρκετά χρόνια και όταν χρειάζεστε τα χρησιμοποιώ Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2020 από Deu164
mike.hatz Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δες αυτο εδω Μπορεις να σε βοηθησει να διαλεξεις
achilles_g_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.amazon.de/dp/B07TPWXRBL?m=A3JWKAKR8XB7XF&tag=idealode-am-pk-21&ascsubtag=cxMSk_ZaJ07AH_SomX-Vvg&th=1&psc=1 wifi https://www.amazon.de/dp/B07TQWC5MT?m=A3JWKAKR8XB7XF&tag=idealode-am-pk-21&ascsubtag=eTcxghPwmgOQT_1oq3CLlA&th=1&psc=1 Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2020 από achilles_g_ 1
Deu164 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mike.hatz είπε Δες αυτο εδω Μπορεις να σε βοηθησει να διαλεξεις Thnx τα έχω δει μαζί με την ανάλυση που κάνει στα mobo που με ενδιέφεραν κάποια από αυτά αρκετές φορές, μετά και από ψάξιμο γενικότερα κατέληξα στο παραπάνω συμπέρασμα συν τη χ570 Tomahawk που ίσως είναι καλύτερη στα 200-300 ευρό σε ότι άφορα το build quality Μιας και δεν έχω παραγγείλει ποτέ πριν από amazon, κοιτάζοντας τη Crosshair VIII Hero έχει τιμή €390.97 + €15.09 shipping Στο checkout βγάζει τιμή 417,93 + €15.09 shipping Τι παίζει? μήπως είναι κάποια διαφορά φόρου μεταξύ Γερμανίας Ελλάδας? Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2020 από Deu164
Deu164 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Με ποια εταιρία παραδίδει το amazon.de? Σαν παράδοση αναφέρει 28/12 - 5/01 πολύ αμφιβάλω ότι θα παραλάβω τόσο σύντομα…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα