Προς το περιεχόμενο

MSI B450-A Pro Max

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μόλις χθες παρέλαβα την μητρική και τις RAM τις οποίες είχα παραγγείλει και αναμένω για την παραγγελία μου για τον επεξεργαστή όταν πέσουν λιγάκι οι τιμές. Επάνω στο κουτί της μητρικής γράφει ότι είναι 3.000 ready.άρα αυτό σημαίνει ότι μπορώ αν θέλω να παραγγείλω και επεξεργαστή τρίτης γενιάς π.χ. ας πούμε τον ryzen5 3600x και να τον βάλω επάνω χωρίς κανένα πρόβλημα;

Επεξ/σία από noobogadgetakias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, noobogadgetakias είπε

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μόλις χθες παρέλαβα την μητρική και τις RAM τις οποίες είχα παραγγείλει και αναμένω για την παραγγελία μου για τον επεξεργαστή όταν πέσουν λιγάκι οι τιμές. Επάνω στο κουτί της μητρικής γράφει ότι είναι 3.000 ready.άρα αυτό σημαίνει ότι μπορώ αν θέλω να παραγγείλω και επεξεργαστή τρίτης γενιάς π.χ. ας πούμε τον ryzen5 3600x και να τον βάλω επάνω χωρίς κανένα πρόβλημα;

NAI , με BIOS update παίρνει και 5ΧΧΧ γενιά που είναι σαφώς ανώτερη (ξέχνα τους παλιούς 2ΧΧΧ)

Προσωπικά περιμένω το R5600X γύρω στα 100ευρώ χαμηλότερα από τρέχουσα τιμή σε 2 μήνες περίπου λόγω έλευσης 11ης γενιάς Intel που θα έχουν ανώτερο IPC σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλά για το bios update σε 5000 σειρά θα πρέπει να έχω οπωσδήποτε επάνω τον 3600ετσι;;;οπότε να αφήσω στην άκρη τις σκέψεις μου για τον r5 2600x και να πάω κατευθείαν σε r5 3xxx???

Επεξ/σία από noobogadgetakias
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε

Ναι αλλά για το bios update σε 5000 σειρά θα πρέπει να έχω οπωσδήποτε επάνω τον 3600ετσι;;;οπότε να αφήσω στην άκρη τις σκέψεις μου για τον r5 2600x και να πάω κατευθείαν σε r5 3xxx???

όχι, με το flash bios button βάζεις ότι bios θες χωρίς καν cpu. 

Πάντως για 3600 δες και σε αγγελίες κτλ, πολύ ακριβά καινούργιος αυτήν την στιγμή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...