Shai-Hulud Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πρόσφατα αγόρασα ένα ups της powerwalker, με εύρος τάσης για avr στο +-10%. Αν είχα τάση 230 V δεν θα είχα θέμα, αλλά ποτέ δεν την έχω δει να πέφτει κάτω από τα 242 (τσέκαρα και με πολυμετρο, δεν είναι λάθος μέτρηση), και τα βράδια ανεβαίνει πάντα στα 250,+ το οποίο σημαίνει ότι στη μέση της νύχτας θα με ξυπνήσει ο ανεμιστήρας του όταν μπει σε avr mode, που σταματά κάποια στιγμή το πρωί όταν ξαναπέσει η τάση κάτω από 248. Απ ότι κατάλαβα οι διαφορές στην τάση υπάρχουν για να αντισταθμίζονται οι απώλειες, αλλά και πάλι, τόσο μεγάλη απόκλιση μεσα στην πόλη μου φαίνεται πολύ. Το software της εταιρίας δεν έχει επιλογή για προσαρμογή/κατάργηση του avr και δεν θέλω να αλλάξω τον ανεμιστήρα με κάποιον αθόρυβο γιατί θα ακυρωθεί η εγγύηση Αντιμετώπισε κανείς παρόμοιο πρόβλημα και τι κάνατε γι αυτό; Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2020 από Shai-Hulud
snbblp Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Αν έχει λέει... Ολη μέρα χορός, και το βράδυ τσιφτετέλια. Μας έχει τσακίσει στην υπέρταση η ΔΕΗ, και θα μας χρεώσει και περισσότερη άεργη ισχύ.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε νησί είσαι; Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2020 από _BASSstarlet_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα