The_Judas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο παρακάτω link έχει πάρα πολλά bundles με προσφορές. https://www.fanatical.com/en/bundle Εχει απ' όλες τις κατηγορίες, FPS, adventure, rpg, strategy. Προσωπικά αγόρασα 23 παιχνίδια με 7 ευρώ... από διάφορα bundles! 13 παιχνίδια με 1.99 ευρώ: https://www.fanatical.com/en/bundle/all-stars-13-bundle Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2020 από The_Judas 5 4
grkostis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Γιατί όμως δεν μου κάνει σύνδεση με το. Steam account?
The_Judas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) εμένα δουλέψαν όλοι οι κωδικοι. πολυ πιο εύκολα μέσω του site της steam και όχι μέσω της εφαρμογής desktop. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2020 από The_Judas
lionheart75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Τσίμπησα και εγώ το bundle με τα 13 games. Ενεργοποιήθηκαν στον steam χωρίς κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ TS!
snips Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Όχι άλλα φτηνά παιχνίδια ρε παιδιά. Μην μας βάζετε σε πειρασμό. Μας φτάνουν τα τζάμπα της epic. Θέλουμε 5-6 ζωές για να παίξουμε όλα... 😂 1
panosno1com Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, snips είπε Όχι άλλα φτηνά παιχνίδια ρε παιδιά. Μην μας βάζετε σε πειρασμό. Μας φτάνουν τα τζάμπα της epic. Θέλουμε 5-6 ζωές για να παίξουμε όλα... 😂 5-6 χρόνια lockdown
The_Judas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Πραγματικά έχουμε χάσει τη μπάλα με τα δωρεάν και φθηνά παιχνίδια. Το dirt4 πρέπει να το είχα ξαναπάρει και παλιότερα free και τώρα το αγόρασα πάλι
Random User Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το 2020 πρέπει να είναι η καλύτερη χρονιά για να είσαι pc gamer on the budget, τόσα δωρεάν και πάμφθηνα παιχνίδια που έχουν δώσει. Πολύ καλό το πιο ακριβό bundle, με τα 5 παιχνίδια για 15€, έχει Tomb Raider, Saints Row κι άλλα που με μία ματιά φαίνονται πολύ αξιόλογα. Ευχαριστούμε πολύ Fanatical 😁 Edit: Έχοντας δώσει >10€ σου δίνουν ακόμη ένα παιχνίδι να επιλέξεις από ένα μικρό pool, τίποτα το σπουδαίο αλλά σου δίνει την εντύπωση πως πραγματικά θέλουν να καλομάθουν όσους τους προτιμούν. Ή έχουν στοκαρισμένα άπειρα κλειδιά και θέλουν να τα ξεφορτωθούν, ένα από τα δύο. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2020 από Random User
thomason993 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Είχα σκοπό να πάρω 10 παιχνίδια με 5€ από αυτό το bundle στο Fanatical: https://www.fanatical.com/en/pick-and-mix/build-your-own-holiday-bundle Αλλά ένα από τα παιχνίδια που ήθελα έγινε sold out, κι από τις εναλλακτικές επιλογές δεν βρίσκω αντίστοιχο στα γούστα μου.. Ξέρει κανείς αν το Fanatical ξαναστοκάρει με κλειδιά παιχνίδια που έγιναν sold out σε ένα bundle? Ή απαξ και τελειώσει το απόθεμα ενός παιχνιδιού δεν το ξαναστοκάρουν μέχρι να λήξει το bundle?
The_Judas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Rain of Reflections ήταν αυτό που έγινε sold out; Το είχα δει και εγώ από χθες ότι ήταν σε low stock αλλά το πρόλαβα...
thomason993 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, The_Judas είπε Rain of Reflections ήταν αυτό που έγινε sold out; Το είχα δει και εγώ από χθες ότι ήταν σε low stock αλλά το πρόλαβα... Ναι αυτό ήταν. Το είχα στο καλάθι από τη Παρασκευή, αλλά με τόσο λιβάνισμα για να αποφασίσω ποιά παιχνίδια να πάρω το έχασα.. Δεν περίμενα οτι θα γινόταν κάποιο από αυτά τα παιχνίδια out of stock καθώς κανένα δεν είναι πολύ γνωστό για να έχει τόση ζήτηση.. Ελπίζω να το ξαναστοκάρουν σύντομα, πριν γίνουν sold out κι άλλα παιχνίδια που έχω βάλει στο καλάθι 😅
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα