Witcher1st Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Sakiz105 είπε Αρχικά να πω δεν έχω διαβάσει απαντήσεις οπότε θα απαντησω στο αρχικό. Το μονιτορ πάντα στα 165hz. Ποτέ χαμηλότερα Με την 2070s έχεις ενεργοποιημένο το gsync σε full screen πάντα. Αν έχει επιλογή εντός παιχνιδιού βάζεις max cap μέσα στο game (165) διαφορετικά στο nvidia control panel θα βάζεις max frame rate 162. Μέσα στα game θα βάζεις vsync off και θα το έχεις από το control panel πάντα on. Δεν χρειάζεται να αλλάζεις ποτέ το native refresh rate. Οταν παίζεις κάποιο single player απλά θα κοιτάς να μην πέφτεις κάτω από 50 fps και είσαι gg. Θα έχεις συνέχεια gsync, σχεδόν μηδενικό input lag επειδή δεν θα ενεργοποιείται ποτέ το vsync (για αυτό το cap στα 162) και αν είσαι πάνω από 50 θα είναι συνέχεια smooth Εκανα ολες τις ρυθμισεις, αλλα για 144Hz. Απλα εχω μια απορια σχετικα με αυτο που εχω σε bold. Την αλλαγη αναλογα σε 141-144 Fps την κανω καθε φορα, αναλογα με το εαν το παιχνιδι εχει τη συγκεκριμενη ρυθμιση ή το κανω μονιμα 141 στο nvidia control; Βασικα το RTSS χρησιμοποιω. Στο lol καποιες φορες ενω ηταν κλειδωμενο στα 141, επεφτε και μεχρι 138,139. Φυσιολογικο;
Sakiz105 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Lazostat είπε Εκανα ολες τις ρυθμισεις, αλλα για 144Hz. Απλα εχω μια απορια σχετικα με αυτο που εχω σε bold. Την αλλαγη αναλογα σε 141-144 Fps την κανω καθε φορα, αναλογα με το εαν το παιχνιδι εχει τη συγκεκριμενη ρυθμιση ή το κανω μονιμα 141 στο nvidia control; Βασικα το RTSS χρησιμοποιω. Στο lol καποιες φορες ενω ηταν κλειδωμενο στα 141, επεφτε και μεχρι 138,139. Φυσιολογικο; ναι φυσιολογικό, και μένα το κάνει όταν αγοράζω αντικείμενα αυτό για τις ταινίες δεν το κατάλαβα ακόμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα