spocky Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Γνωριζει κανεις ποτε ανοιγει η πλατφορμα για εισαγωγη λογαριασμων φυσικου αεριου που εκδοθηκαν στα μεσα Ιανουαριου 2021 και μετα? Στο mythermansi εχει απενεργοποιηθει η εισαγωγη νεων παραστατικων
Zervas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα! Στην περιοχή που μένω τις μετρήσεις για τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο τις έκαναν στις 05/01 και οι λογαριασμοί εκδόθηκαν στις 20/01 με αποτέλεσμα να χάσουμε την ευκαιρία να τους περάσουμε στην πρώτη φάση και να τους περάσουμε (όταν ανοίξει με το καλό) στην δεύτερη φάση (ζήσε Μάη μου να φάς τριφύλλι). Με αυτή τη λογική ο λογαριασμός Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου που θα είναι και ο πιο βαρύς θα εκδοθεί κατά τις 20 Μαρτίου, δηλαδή μετά τις 28/02 που έχουν θέσει για οριστική ημερομηνία έκδοσης λογαριασμών. Γνωρίζει κάποιος αν θα υπάρξει και τρίτη φάση ή εν ολίγοις την πατήσαμε? 2
helena_n Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 [email protected] [email protected] Στείλε mail στο Υπουργείο Οικονομικών με κοινοποίηση στον Αυτιά. 😛 Μόνο έτσι διορθώνονται αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα.
yannis27gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Πήγα να κάνω αίτηση για το επίδομα θέρμανσης αλλά το σύστημα δεν δέχεται νέες αιτήσεις. Πετρέλαιο δεν έχω βάλει ακόμα (είχα γεμάτη δεξαμενή από πέρισυ) και θα βάλω την επόμενη εβδομάδα. Θα ανοίξει ξανά κάποια στιγμή το σύστημα για νέες αιτήσεις ή έκλεισε οριστικά; Μέχρι τις 28/02 νόμιζα ότι θα ήταν ανοιχτό.
goregr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Καλησπερα σε ολους . Αν μπορει καποιον που ξερει να με βοηθησει θα ειμαι ευγνωμων. Το συστημα δεχθηκε την αιτηση μου και φετος για πρωτη φορα μου δινει επιδομα θερμανσης. Εχω φυσικο αεριο με αυτονομη θερμανση . Θελω να ρωτησω για τα παραστατικα. Πρεπει να τα βαζουμε ενα ενα καθε φορα που ερχεται λογαριασμος απο 1-10 - 2021 και μετα ; Φοβαμαι μην αφηνει να μπουν μονο μια φορα τα παραστατικα και την πατησω . Εχω λογαριασμο με Περίοδο Κατανάλωσης: 11/09/2021 - 20/10/2021 και Ημερομηνία Έκδοσης: 20/10/2021 . Μπορω να το βαλω αυτο ή οχι . Και πριν 2 ημερες μου ηρθε και ο νεος λογαριασμος που πιστευω αυτο σιγουρα μπορω να το βαλω στα παραστατικα . Αν μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι κακα τα ψεματα φετος θα ειναι δυσκολα για τους περισσοτερους χωρις καποια βοηθεια . Ευχαριστω παρα πολυ
achisael Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Αριθμός παραστατικού είναι 001 , το 2ο 002 κτλ...
paulchro Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα, αν η πολυκατοικια ΔΕΝ εχει ΑΦΜ, υπαρχει προβλημα?
phanispal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Αν έγινε σήμερα αγορά και κόπηκε παραστατικό, πότε θα γίνει η καταβολή του επιδόματος;
esertas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, phanispal είπε Αν έγινε σήμερα αγορά και κόπηκε παραστατικό, πότε θα γίνει η καταβολή του επιδόματος; Δεν ξέρω ακριβώς αλλά για μας που βάλανε προκαταβολή σήμερα η εξόφληση θα γίνει τέλος της χρονιάς. Ίσως τότε μπει εσένα η προκαταβολή. 1 λεπτό πριν, esertas είπε Δεν ξέρω ακριβώς αλλά για μας που βάλανε προκαταβολή σήμερα η εξόφληση θα γίνει τέλος της χρονιάς. Ίσως τότε μπει εσένα η προκαταβολή. Εδώ τα λέει αναλυτικά. https://www.news247.gr/energia/epidoma-thermansis-peftoyn-simera-oi-prokatavoles-stoys-palaioys-dikaioychoys.9456009.html
SabotazNic Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Παντως σε εμας δεν εβαλαν κατι σημερα, με περσινη αποδειξη. Βασικα θελω να ελπιζω οτι τα εστειλαν τα χαρτια...
DrFreeman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Με θέρμανση ΦΑ, σήμερα έκαναν πίστωση ποσού αρκετά υψηλότερου από το πρώτο παραστατικό που είχε έρθει και ανέβασα στην πλατφόρμα. Να υποθέσω πως εξάγουν τα ποσά και με βάση τα περσινά παραστατικά;
korakios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 https://www.insomnia.gr/forums/topic/758984-ερώτηση-επίδομα-θέρμανσης/?do=getNewComment
Προτεινόμενες αναρτήσεις