-TRANE- Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 παιδες εγω παντως με elpedison αριθμο παραστατικου εβαλα αριθμο λογαριασμου.Και βλεπουμε τωρα!
MontzOlee Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Εγώ με την σειρά μου να κάνω μια ερώτηση. περυσι και πρόπερσι αν θυμάμαι καλά υπήρχαν όπως και τώρα ζώνες των περιοχών και ποσο που δικαιούσαι αναλόγως των ατόμων εντός της οικίας αν βάλεις Χ λίτρα και πάνω. (230 + αν θυμάμαι καλά) Φετος βλέπω ότι πάλι υπάρχουν ζώνες , πάλι ένα ποσο που ξεκινάει από 80 έως 600€ αλλά πουθενά το πόσο πετρέλαιο πρέπει να βάλει κάποιος για να πάρει πίσω Χ χρήματα, εχω καταλάβει κάτι λάθος ; Βάζουμε όσο πιστεύουμε ότι θα κάψουμε κ ότι μας βάλουν πίσω δηλαδή ;
Kleanthisxristou Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα! Εκανα αίτηση και έγινε αποδεκτή. Ξέρει κάποιος αν πρεπει να κάνω κάποια άλλη ενεργεια; Και ποτε μπαίνουν τα χρήματα;
nickmanak Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Βαλτε πετρελαιο οσο βαλατε κ περυσι. Η θα κρατησουν τα ιδια κριτηρια ή θα τα μειωσουν. Να τα αυξησουν δε νομιζω , εκτος αν ζειτε Νευροκοπι. Οποτε θα ειστε σιγουροι. 1
Asevastos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα. Για φυσικό αέριο παραστατικά ποια είναι; Εννοεί τον λογαριασμό που εκδίδεται ή ζητάει την απόδειξη πληρωμής του λογαριασμού;
MontzOlee Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Στις 6/1/2021 στις 6:11 ΜΜ, MontzOlee είπε Εγώ με την σειρά μου να κάνω μια ερώτηση. περυσι και πρόπερσι αν θυμάμαι καλά υπήρχαν όπως και τώρα ζώνες των περιοχών και ποσο που δικαιούσαι αναλόγως των ατόμων εντός της οικίας αν βάλεις Χ λίτρα και πάνω. (230 + αν θυμάμαι καλά) Φετος βλέπω ότι πάλι υπάρχουν ζώνες , πάλι ένα ποσο που ξεκινάει από 80 έως 600€ αλλά πουθενά το πόσο πετρέλαιο πρέπει να βάλει κάποιος για να πάρει πίσω Χ χρήματα, εχω καταλάβει κάτι λάθος ; Βάζουμε όσο πιστεύουμε ότι θα κάψουμε κ ότι μας βάλουν πίσω δηλαδή ; 5 ώρες πριν, nickmanak είπε Βαλτε πετρελαιο οσο βαλατε κ περυσι. Η θα κρατησουν τα ιδια κριτηρια ή θα τα μειωσουν. Να τα αυξησουν δε νομιζω , εκτος αν ζειτε Νευροκοπι. Οποτε θα ειστε σιγουροι. ακριβως ετσι το σκεφτηκα κι εγω φιλε & αυτο θα κανω.. παλι καλα που κραταει λιγο ο καιρος φετος γιατι με τετοιο μπαχαλο σε χειμωνα τυπου 2017 θα τον ειχαμε δαγκωσει! 1
xazoulis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Στις 6/1/2021 στις 10:45 ΠΜ, heisenberg1937 είπε Αριθμός παραστατικου εξόφλησης κοινόχρηστων ποιος είναι ρε παιδιά;; Στις 6/1/2021 στις 12:20 ΜΜ, Parolos4 είπε Αυτό απορώ κι εγώ. Όπως κι οτι δε μπορω να συνεννοηθω με το διαχειριστή για να περασουμε την πολυκατοικια, ούτε με την εταιρεία κοινοχρήστων. Δεν είναι κάποιος συγκεκριμένος αριθμός. Οι περισσότεροι δεν νομίζω να έχουν. Εγώ έκανα έναν συνδυασμό ημερομηνίας έκδοσης του ειδοποιητηρίου και τον αριθμό του διαμερίσματος π.χ. 281220 008. Είναι εύκολο να περαστεί η πολυκατοικία. Μια συγκεντρωτική κατάσταση των κοινοχρήστων θες που να εχει τα χιλιοστά θέρμανσης κάθε διαμερίσματος και τον αριθμό του κοινόχρηστου ρολογιού ρεύματος. Την καταχώρηση μπορεί να την κάνει "οποιοσδήποτε" (διαχειριστής, εταιρεία, κάποιος άλλος εκπρόσωπος) Στις 6/1/2021 στις 6:11 ΜΜ, MontzOlee είπε Εγώ με την σειρά μου να κάνω μια ερώτηση. περυσι και πρόπερσι αν θυμάμαι καλά υπήρχαν όπως και τώρα ζώνες των περιοχών και ποσο που δικαιούσαι αναλόγως των ατόμων εντός της οικίας αν βάλεις Χ λίτρα και πάνω. (230 + αν θυμάμαι καλά) Φετος βλέπω ότι πάλι υπάρχουν ζώνες , πάλι ένα ποσο που ξεκινάει από 80 έως 600€ αλλά πουθενά το πόσο πετρέλαιο πρέπει να βάλει κάποιος για να πάρει πίσω Χ χρήματα, εχω καταλάβει κάτι λάθος ; Βάζουμε όσο πιστεύουμε ότι θα κάψουμε κ ότι μας βάλουν πίσω δηλαδή ; "Σε κάθε δικαιούχο χορηγείται επίδομα για αγορές των επιδοτούμενων με την παρούσα ειδών καυσίμων θέρμανσης, το ύψος του οποίου θα προσδιοριστεί με όμοια απόφαση, η οποία θα εκδοθεί μετά την παρέλευση της προθεσμίας υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος του άρθρου 4 της παρούσας, πολλαπλασιαζόμενο με τον συντελεστή επιδότησης ανά οικισμό στον οποίο βρίσκεται η κύρια κατοικία, όπως αυτός προσδιορίζεται στο Παράρτημα της παρούσας και προσαυξανόμενο κατά 10% για κάθε εξαρτώμενο τέκνο του δικαιούχου. Το επίδομα που θα προκύψει κατά τα ανωτέρω δεν δύναται να υπολείπεται του ποσού των ογδόντα (80) ευρώ ούτε να υπερβαίνει το ποσό των εξακοσίων πενήντα (650) ευρώ. Το επίδομα χορηγείται υπό τον όρο ο δικαιούχος να πραγματοποιήσει αγορές των επιδοτούμενων με την παρούσα ειδών καυσίμων θέρμανσης αξίας μεγαλύτερης ή ίσης με το διπλάσιο του κατά τα ανωτέρω δικαιούμενου επιδόματος, από 1η Οκτωβρίου 2020 έως και 28 Φεβρουαρίου 2021 και ειδικά για το πετρέλαιο θέρμανσης από 15 Οκτωβρίου 2020 ημερομηνία κατά την οποία άρχεται η διάθεσή του. Σε περίπτωση που η αξία αγοράς υπολείπεται του ανωτέρω ορίου, ο δικαιούχος λαμβάνει επίδομα ίσο με το ήμισυ (1/2) της αξίας των αγορών που πραγματοποίησε το ίδιο διάστημα." 23 ώρες πριν, Kleanthisxristou είπε Καλησπερα! Εκανα αίτηση και έγινε αποδεκτή. Ξέρει κάποιος αν πρεπει να κάνω κάποια άλλη ενεργεια; Και ποτε μπαίνουν τα χρήματα; Πρέπει να καταχωρήσεις τα παραστατικά. υπάρχει εφαρμογή στο https://www1.aade.gr/gsisapps5/myThermansi/#!/home "ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΟΥ" "Το ποσό επιδόματος θέρμανσης καταβάλλεται σε δύο δόσεις ως εξής: - Έως την 31η Ιανουαρίου 2021 για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Δεκεμβρίου 2020. - Έως την 31η Μαρτίου 2021 για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 28η Φεβρουαρίου 2021." 18 ώρες πριν, Asevastos είπε Καλησπερα. Για φυσικό αέριο παραστατικά ποια είναι; Εννοεί τον λογαριασμό που εκδίδεται ή ζητάει την απόδειξη πληρωμής του λογαριασμού; Εννοεί τον λογαριασμό που έχει εκδώσει ο πάροχος σου 1
Chriskoll Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα! Σε επικοινωνία με το φυσικό αέριο μου είπαν πως αριθμός παραστατικου είναι ο αριθμός λογαριασμού. Ξέρεις κάποιος που βρίσκουμε τον αριθμό παραστατικου εξόφλησης κοινόχρηστων ? Όταν πρόκειται για πολυκατοικία χρειάζεται κ αυτό.
heisenberg1937 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, Chriskoll είπε Καλησπέρα! Σε επικοινωνία με το φυσικό αέριο μου είπαν πως αριθμός παραστατικου είναι ο αριθμός λογαριασμού. Ξέρεις κάποιος που βρίσκουμε τον αριθμό παραστατικου εξόφλησης κοινόχρηστων ? Όταν πρόκειται για πολυκατοικία χρειάζεται κ αυτό. Αυτό ψάχνω κι εγώ
Asevastos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, xazoulis είπε Δεν είναι κάποιος συγκεκριμένος αριθμός. Οι περισσότεροι δεν νομίζω να έχουν. Εγώ έκανα έναν συνδυασμό ημερομηνίας έκδοσης του ειδοποιητηρίου και τον αριθμό του διαμερίσματος π.χ. 281220 008. Είναι εύκολο να περαστεί η πολυκατοικία. Μια συγκεντρωτική κατάσταση των κοινοχρήστων θες που να εχει τα χιλιοστά θέρμανσης κάθε διαμερίσματος και τον αριθμό του κοινόχρηστου ρολογιού ρεύματος. Την καταχώρηση μπορεί να την κάνει "οποιοσδήποτε" (διαχειριστής, εταιρεία, κάποιος άλλος εκπρόσωπος) "Σε κάθε δικαιούχο χορηγείται επίδομα για αγορές των επιδοτούμενων με την παρούσα ειδών καυσίμων θέρμανσης, το ύψος του οποίου θα προσδιοριστεί με όμοια απόφαση, η οποία θα εκδοθεί μετά την παρέλευση της προθεσμίας υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος του άρθρου 4 της παρούσας, πολλαπλασιαζόμενο με τον συντελεστή επιδότησης ανά οικισμό στον οποίο βρίσκεται η κύρια κατοικία, όπως αυτός προσδιορίζεται στο Παράρτημα της παρούσας και προσαυξανόμενο κατά 10% για κάθε εξαρτώμενο τέκνο του δικαιούχου. Το επίδομα που θα προκύψει κατά τα ανωτέρω δεν δύναται να υπολείπεται του ποσού των ογδόντα (80) ευρώ ούτε να υπερβαίνει το ποσό των εξακοσίων πενήντα (650) ευρώ. Το επίδομα χορηγείται υπό τον όρο ο δικαιούχος να πραγματοποιήσει αγορές των επιδοτούμενων με την παρούσα ειδών καυσίμων θέρμανσης αξίας μεγαλύτερης ή ίσης με το διπλάσιο του κατά τα ανωτέρω δικαιούμενου επιδόματος, από 1η Οκτωβρίου 2020 έως και 28 Φεβρουαρίου 2021 και ειδικά για το πετρέλαιο θέρμανσης από 15 Οκτωβρίου 2020 ημερομηνία κατά την οποία άρχεται η διάθεσή του. Σε περίπτωση που η αξία αγοράς υπολείπεται του ανωτέρω ορίου, ο δικαιούχος λαμβάνει επίδομα ίσο με το ήμισυ (1/2) της αξίας των αγορών που πραγματοποίησε το ίδιο διάστημα." Πρέπει να καταχωρήσεις τα παραστατικά. υπάρχει εφαρμογή στο https://www1.aade.gr/gsisapps5/myThermansi/#!/home "ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΟΥ" "Το ποσό επιδόματος θέρμανσης καταβάλλεται σε δύο δόσεις ως εξής: - Έως την 31η Ιανουαρίου 2021 για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Δεκεμβρίου 2020. - Έως την 31η Μαρτίου 2021 για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 28η Φεβρουαρίου 2021." Εννοεί τον λογαριασμό που έχει εκδώσει ο πάροχος σου Ευχαριστώ πολύ. Πέρασα τον λογαριασμό και έκανα οριστικοποίηση υποβολής. Είναι ορθό αυτό ή έπρεπε να περιμένω να βάλω και τον λογαριασμό που θα εκδοθεί τον Φλεβάρη και να κάνω τότε υποβολή; Δηλαδή θέλει υποβολή ή απλώς αποθήκευση σε αυτή τη φάση; Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από Asevastos
1975000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 δεν μπορω να βρω τον αριθμο παραστατικου εξοφλησης κοινοχρηστων μπορει να βοηθησει καποιος? 16 ώρες πριν, Asevastos είπε Ευχαριστώ πολύ. Πέρασα τον λογαριασμό και έκανα οριστικοποίηση υποβολής. Είναι ορθό αυτό ή έπρεπε να περιμένω να βάλω και τον λογαριασμό που θα εκδοθεί τον Φλεβάρη και να κάνω τότε υποβολή; Δηλαδή θέλει υποβολή ή απλώς αποθήκευση σε αυτή τη φάση; καλησπερα! γνωριζεις τι πρεπει να βαλουμε στο πεδιο αριθμος παραστατικου εξοφλησης κοινοχρηστων? δεν υπαρχει αυτος ο αριθμος 18 ώρες πριν, heisenberg1937 είπε Αυτό ψάχνω κι εγώ ψαχνω τον αριθμο παραστατικου εξοφλησης κοινοχρηστων ξερετε κατι για αυτο? Καλησπερα! ξέρει κάποιος που βρίσκουμε τον αριθμό παραστατικου εξόφλησης κοινόχρηστων ? Όταν πρόκειται για πολυκατοικία χρειάζεται κ αυτό Αριθμός παραστατικου εξόφλησης κοινόχρηστων ποιος είναι ρε παιδιά;;χρηστων ποιος είναι ρε παιδιά;;
xazoulis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 19 ώρες πριν, Asevastos είπε Ευχαριστώ πολύ. Πέρασα τον λογαριασμό και έκανα οριστικοποίηση υποβολής. Είναι ορθό αυτό ή έπρεπε να περιμένω να βάλω και τον λογαριασμό που θα εκδοθεί τον Φλεβάρη και να κάνω τότε υποβολή; Δηλαδή θέλει υποβολή ή απλώς αποθήκευση σε αυτή τη φάση; Οι λογαριασμοί που έχουν εκδοθεί μέχρι 31/12/20 πρέπει να περαστούν και να οριστικοποιηθούν μέχρι 11/1/21. Οπότε καλά έκανες "Προς το σκοπό αυτό, οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά αγορών λοιπών καυσίμων, εκτός τους πετρελαίου θέρμανσης, που τιμολογήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2021 έως την 28η Φεβρουάριου 2021 στην πλατφόρμα έως την 28η Φεβρουαρίου 2021,με την επιφύλαξη των διατάξεων του άρθρου 6 της παρούσας. Ειδικά για το φυσικό αέριο θα καταχωρούνται δικαιολογητικά αγορών της περιόδου από 1.1.2021 έως 28.2.2021 μέχρι και την 31η Μαρτίου 2021 και η πληρωμή για την κατηγορία αυτή δύναται να πραγματοποιηθεί έως την 26η Απριλίου 2021." 1
helena_n Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 20 ώρες πριν, Asevastos είπε Ευχαριστώ πολύ. Πέρασα τον λογαριασμό και έκανα οριστικοποίηση υποβολής. Είναι ορθό αυτό ή έπρεπε να περιμένω να βάλω και τον λογαριασμό που θα εκδοθεί τον Φλεβάρη και να κάνω τότε υποβολή; Δηλαδή θέλει υποβολή ή απλώς αποθήκευση σε αυτή τη φάση; Aν το επίδομα είναι μεγαλύτερο απ'το ποσό των παραστατικών, μπορείς να κάνεις μετά διορθωτική και να προσθέσεις επιπλέον παραστατικά. 22 ώρες πριν, Chriskoll είπε Ξέρεις κάποιος που βρίσκουμε τον αριθμό παραστατικου εξόφλησης κοινόχρηστων ? Όταν πρόκειται για πολυκατοικία χρειάζεται κ αυτό. Aν διαχειρίζεστε τα κοινόχρηστα μόνοι σας, δε ξέρω τι γίνεται. Σίγουρα θα χρειάζεται ΑΦΜ πολυκατοικίας και παραστατικά (με μπλοκ αποδείξεων είσπραξης? ), αλλιώς πώς θα γίνει διασταύρωση;
xazoulis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, helena_n είπε Aν διαχειρίζεστε τα κοινόχρηστα μόνοι σας, δε ξέρω τι γίνεται. Σίγουρα θα χρειάζεται ΑΦΜ πολυκατοικίας και παραστατικά (με μπλοκ αποδείξεων είσπραξης? ), αλλιώς πώς θα γίνει διασταύρωση; Πολλά μπερδεμένα πράγματα έχει η όλη διαδικασία. Ένα από αυτά είναι και αυτός ο αριθμός. Τα δικά μου κοινόχρηστα (εκτυπωμένα από εταιρεία) δεν έχουν κανένα μοναδικό αριθμό. Δεν νομίζω ότι θα παίξει κάποιο ρόλο. Στις επίσημες ερωτοαπαντήσεις λέει ότι μπορεί να καταχωρηθεί και η ειδοποίηση πληρωμής κοινοχρήστων. (όταν δεν έχουν πληρωθεί ακόμα δηλαδή) Αν σε ενδεχόμενη διασταύρωση (λέμε τώρα) τους δείξω την απόδειξη πληρωμής των κοινοχρήστων (που επάνω γράφει για ποιο διαμέρισμα είναι) θα μου πουν κάτι; Στο κάτω κάτω, αν κάποιος αγχώνεται πολύ, ας γράψει ο διαχειριστής πάνω στην απόδειξη εξόφλησης (ή στο ειδοποιητήριο) 001, 002 κτλ
Krusty Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, θα αναφέρω την λύση στο πρόβλημα που είχαν πολλοί διαχειριστές που είχαν βάλει για λογαριασμό της πολυκατοικίας τον δικό τους αριθμό παροχής ρεύματος και όχι τον κοινόχρηστο, καθώς είχαν και αυτό το δικαίωμα, σε προηγούμενα έτη όταν είχαν κεντρική θέρμανση στην πολυκατοικία τους. Τώρα όμως, αν έχουν ατομική θέρμανση και οπότε δεν πρέπει να κάνουν κλικ στο "Η κατοικία σας ανήκει σε πολυκατοικία...", όταν συμπληρώσουν τον αριθμό παροχής ρεύματος και οριστικοποιήσουν την αίτηση τους, θα εμφανιστεί κάτω από το πεδίο με τον αριθμό παροχής ρεύματος, με κόκκινο φόντο, το μήνυμα ακύρωσης της αίτησης: "ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΟΧΗΣ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ". Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να γίνει δεκτή η αίτηση έτσι. Έκανα γραπτή ερώτηση μέσω του taxisnet (ερωτήματα προς ΑΑΔΕ) και με πήραν τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν ότι τώρα μπορώ να βάλω τον αριθμό παροχής των κοινοχρήστων στην προσωπική μου αίτηση και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, ούτε για μένα ούτε για κανέναν γείτονα, αφού έχουμε καταργήσει την κεντρική θέρμανση πλέον. Έχει δοθεί προθεσμία μέχρι της 14/01/2021 από 11/01/2021. Στις 30/12/2020 στις 7:57 ΜΜ, Tzimmys είπε Την ίδια απορία είχα, πήρα τηλ και είναι το: ΑΡ. ΕΓΓΡΑΦΟΥ και σε εμένα ας πούμε είναι της μορφής: ΛΦΑ18964288 (είμαι απο Λάρισα) Η απορία μου εμένα είναι άλλη. Αυτή τη φορά έχω ένα τιμολόγιο της Ζενίθ που λέει Περίοδος κατανάλωσης: 19-09-2020 ως 18-11-2020 και ημερομηνία έκδοσης: 25-11-2020 Αυτό το τιμολόγιο μπορώ να το ανεβάσω? Ακόμα και να μην ισχύει αυτό που έγραψε η Έλενα, έχεις αρκετές μέρες κατανάλωσης από την 1/10/2020 και μετά, οπότε σίγουρα πρέπει να το ανεβάσεις και ας βρούνε αυτοί την άκρη. Στις 5/1/2021 στις 10:39 ΜΜ, Nikoleo είπε Συγνωμη για φυσικο αεριο δηλαδη θα επιστρεψουν ενα ποσο μονο για παραστατικα απο 1/10 μεχρι 31/12; Γιατι τωρα τα ποσα ειναι μικρα και στους επομενους μηνες θα ειναι αρκετα υψηλοτερα λογω θερμανσης. Ή μηπως θα δωθει αργοτερα και αλλο επιδομα για τους επομενους μηνες; https://www.insomnia.gr/forums/topic/757998-επίδομα-θέρμανσης-2020-2021/?do=findComment&comment=58374756 Στις 9/1/2021 στις 2:57 ΜΜ, 1975000 είπε δεν μπορω να βρω τον αριθμο παραστατικου εξοφλησης κοινοχρηστων μπορει να βοηθησει καποιος? καλησπερα! γνωριζεις τι πρεπει να βαλουμε στο πεδιο αριθμος παραστατικου εξοφλησης κοινοχρηστων? δεν υπαρχει αυτος ο αριθμος ψαχνω τον αριθμο παραστατικου εξοφλησης κοινοχρηστων ξερετε κατι για αυτο? Καλησπερα! ξέρει κάποιος που βρίσκουμε τον αριθμό παραστατικου εξόφλησης κοινόχρηστων ? Όταν πρόκειται για πολυκατοικία χρειάζεται κ αυτό Αριθμός παραστατικου εξόφλησης κοινόχρηστων ποιος είναι ρε παιδιά;;χρηστων ποιος είναι ρε παιδιά;; Πάντως στο pdf που δίνουν έχουν παράδειγμα κοινοχρήστων και βάζουν "δεν έχει οριστεί" μερικές φορές, οπότε δεν πρέπει να τρελαίνονται με το νούμερο . https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwjV4uGz4JbuAhULwQIHHX4RAikQFjAAegQIBRAC&url=https%3A%2F%2Fwww.aade.gr%2Fsites%2Fdefault%2Ffiles%2F2020-12%2FMANUAL_%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%91_2020-2021.pdf&usg=AOvVaw2FJH6-Aq0X7tnfFHr5lA-Y Στις 9/1/2021 στις 7:14 ΜΜ, helena_n είπε Aν το επίδομα είναι μεγαλύτερο απ'το ποσό των παραστατικών, μπορείς να κάνεις μετά διορθωτική και να προσθέσεις επιπλέον παραστατικά. Aν διαχειρίζεστε τα κοινόχρηστα μόνοι σας, δε ξέρω τι γίνεται. Σίγουρα θα χρειάζεται ΑΦΜ πολυκατοικίας και παραστατικά (με μπλοκ αποδείξεων είσπραξης? ), αλλιώς πώς θα γίνει διασταύρωση; Παλιά ίσχυε ότι μπορεί να μπει και το ΑΦΜ και ο αριθμός παροχής ρεύματος του διαχειριστή αν θέλει αυτός και νομίζω ισχύει ακόμα. Το είχα κάνει το 2012 και δεν είχα βάλει καθόλου ΑΦΜ και όλα καλά. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2021 από Krusty
Προτεινόμενες αναρτήσεις