kurupakis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μακάρι να έφτιαξαν οι χρόνοι παράδοσης γιατί κι εμένα μου την έφερε ένας Κινέζος...πήρα δώρο Χριστουγέννων για το βαφτιστήρι, αποθήκη Γερμανίας και το έστειλε με Yun express από Κίνα....ελπίζω να φτάσει πριν τα Χριστούγεννα....σε συνομιλία με το πωλητή που του ζήτησα το λόγο, προσπάθησε να δικαιολογηθεί δήθεν ξέμεινε από στοκ λόγω black Friday ή 11.11 ... Μου είπε να μην ανησυχώ γιατί κάνει περίπου τον ίδιο χρόνο με αποστολή από Ευρώπη!! LOL
sakisgri Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, kurupakis είπε Μακάρι να έφτιαξαν οι χρόνοι παράδοσης γιατί κι εμένα μου την έφερε ένας Κινέζος...πήρα δώρο Χριστουγέννων για το βαφτιστήρι, αποθήκη Γερμανίας και το έστειλε με Yun express από Κίνα....ελπίζω να φτάσει πριν τα Χριστούγεννα....σε συνομιλία με το πωλητή που του ζήτησα το λόγο, προσπάθησε να δικαιολογηθεί δήθεν ξέμεινε από στοκ λόγω black Friday ή 11.11 ... Μου είπε να μην ανησυχώ γιατί κάνει περίπου τον ίδιο χρόνο με αποστολή από Ευρώπη!! LOL Ναι με Yun Express όντως έρχονται πολύ γρήγορα. Μη σου πω πολλές φορές και πιο γρήγορα από Ευρώπη. Από Ευρώπη έχω πάρει κάμποσα δέματα και έκαναν να έρθουν στην καλύτερη περίπτωση 8 μέρες και μέσο όρο τις 12. Ένας φίλος πρόσφατα παράγγειλε έναν projector από Aliexpress με αποστολη από Ισπανία και ο Κινέζος επειδή δεν το είχε stock από Ισπανία το έστειλε από Κίνα με Yun Express. Στην αρχή ανησύχησε και του είπα τα παραπάνω συν ότι δεν θα πληρώσει τελωνειο γιατι πάντα (όσες περιπτώσεις ξέρω εγώ) το αναλαμβάνει η ίδια η Yun Express, και όπως έγινε, παρέλαβε σε μόλις 6 μέρες χωρίς να πληρώσει κάτι παραπάνω. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από sakisgri 1
achilles_g_ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σε εμένα ήρθε με elta courier! Περίπου 15 μέρες μετά την απόστολή. Το tracking δύσκολο γενικά! Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από achilles_g_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα