geartech Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Στις 21/1/2024 στις 8:54 ΜΜ, geartech είπε αγορά από geekbuying αντί να πατήσω priority line το άφησα registered air mail μίλησα με μια κινέζα στο τσατ για να το αλλάξει μου λέει θα έρθει με priority line με yunexpress σε 10-20 μέρες ελπίζω να μη φάω κανα τελωνείο. ολα κομπλε τελικα ηρθε σε 13 μερες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icy20 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Στις 9/2/2024 στις 7:02 ΜΜ, geartech είπε ολα κομπλε τελικα ηρθε σε 13 μερες Ξεθαμα λιγο αλλα με τι εταιρεια ειχε ερθει θυμασαι? Απο αλλου πηρα εγω αλλα με yunexpress εφυγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geartech Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Η με ΕΛΤΑ κουριερ ή με acs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icy20 Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 17 ώρες πριν, geartech είπε Η με ΕΛΤΑ κουριερ ή με acs Εχουν δηλωσει 16 ευρω αξια. Δεν πιστευω να είναι πολλα αν μου ρίξουν φορους κτλ. Τι να πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geartech Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2 ώρες πριν, icy20 είπε Εχουν δηλωσει 16 ευρω αξια. Δεν πιστευω να είναι πολλα αν μου ρίξουν φορους κτλ. Τι να πω δε νομίζω αν εχει μπροστα το tracking number σου 2 γραματα και τελειωνει παλι με 2 γραμματα τοτε ελτα κουριερ πεζει και με ελτα κανονικο βεβαια αλλα σπανιο εγω τα βλεπω ολα στο parcellapp.com μπαινω και μου λεει και αργοτερα τι νουμερο θα εχει αν αλλαξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icy20 Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, geartech είπε δε νομίζω αν εχει μπροστα το tracking number σου 2 γραματα και τελειωνει παλι με 2 γραμματα τοτε ελτα κουριερ πεζει και με ελτα κανονικο βεβαια αλλα σπανιο εγω τα βλεπω ολα στο parcellapp.com μπαινω και μου λεει και αργοτερα τι νουμερο θα εχει αν αλλαξει Ειναι ΥΤ και μετα μονο νουμερα. Δοκιμασα το site που εγραψες, μου εβγαλε Ελτα κουριερ και ενα νεο tracking. Επεξ/σία 25 Αυγούστου από icy20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geartech Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 8 ώρες πριν, icy20 είπε Ειναι ΥΤ και μετα μονο νουμερα. Δοκιμασα το site που εγραψες, μου εβγαλε Ελτα κουριερ και ενα νεο tracking. βαλε το νεο tracking θα λεει και πες μου τι μορφη εχει το νεο tracking αν εχει νουμερα μονο ή ειναι μαζι με γραμματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icy20 Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου To neo ξεκιναει hq και τελειωνει gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geartech Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 4 ώρες πριν, icy20 είπε To neo ξεκιναει hq και τελειωνει gr ε τοτε η ελτα η ελτα courier βαλτο και δοκιμασε θα γραφει που ειναι και αν θα πληρωσεις extra τελωνειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icy20 Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 11 ώρες πριν, geartech είπε ε τοτε η ελτα η ελτα courier βαλτο και δοκιμασε θα γραφει που ειναι και αν θα πληρωσεις extra τελωνειο αυτο φανταζομαι οταν φτασει στη χωρα. εκ των προτερων δεν νομιζω οτι μπορουν να ξερουν. μολις σημερα εφυγε απο τσινα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geartech Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 7 ώρες πριν, icy20 είπε αυτο φανταζομαι οταν φτασει στη χωρα. εκ των προτερων δεν νομιζω οτι μπορουν να ξερουν. μολις σημερα εφυγε απο τσινα... εχεις ακομα μελλον χαλαρα μια φορα τι μερα ή καθε 2 μερες τσεκαρε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icy20 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Τι φαση μεσα σε 3 μερες εγινε import απο κινα εδώ. Πολυ γρηγορα. Συνήθως παραπάνω δεν παίρνει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextg50 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Εκανα και εγω μια παραγγελια απο gshopper και το στελνουν με yunexpress ... μεχρι τωρα καλα παει ... Απο οτι φαινεται θα ερθει με ταχ/ρες elta μιας και πηρε κατευθειαν tracking απο ελτα οταν δηλωθηκε στη Κινα ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextg50 Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Και σήμερα έφτασε Ελλάδα ... Ωραίοι χρόνοι μπορώ να πω για δέμα από Κίνα ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextg50 Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 18 hours ago, alextg50 said: Και σήμερα έφτασε Ελλάδα ... Ωραίοι χρόνοι μπορώ να πω για δέμα από Κίνα ... Και σήμερα παράδοση ! 10-11 μέρες από την ημέρα που έγινε η αποστολή ... μια χαρά ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα