Amalia123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα,εχω παρει πτυχιο οδοντιατρικης και ιατρικης και θα ηθελα να γνωριζω τι επαγγελματικη αποκατασταση εχει η γναθοχειρουργικη και αν εναι καλη επιλογη η να επιλεξω κατι αλλο;Ευχαριστω. 1
Green Dragon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Η κτηνιατρική γναθοχειρουργική έχει πολύ μέλλον, αλλά χρειάζεται να πάρεις και πτυχίο κτηνιατρικής πρώτα.
KoreanW Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Amalia123 said: Καλησπερα,εχω παρει πτυχιο οδοντιατρικης και ιατρικης και θα ηθελα να γνωριζω τι επαγγελματικη αποκατασταση εχει η γναθοχειρουργικη και αν εναι καλη επιλογη η να επιλεξω κατι αλλο;Ευχαριστω. θεωρώ ότι για να έχεις ήδη πάρει τα δύο πτυχία, το πιθανότερο είναι πως είχες από την αρχή στοχεύσει τη γναθοχειρουργική τώρα να ρωτάς στο insomnia πληροφορίες για το αντικείμενό σου μάλλον είναι παράταιρο, θα μπορούσες να είχες ρωτήσει στις σχολές σου, στους συναδέλφους σου, στην έδρα της ειδικότητας και του μαθήματος, στους καθηγητές σου, στα νοσοκομεία του εξωτερικού, στους συλλόγους εδώ μέσα θα σου απαντήσουν για τη Java και για τη C++ και άγνοια πιθανότατα θα έχουν ακόμα και σε ιατρικά ή οδοντιατρικά φόρουμ γιατί πρόκειται για πολύ εξειδικευμένο ερώτημα Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2020 από KoreanW
NikosKallithea Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Amalia123 είπε Καλησπερα,εχω παρει πτυχιο οδοντιατρικης και ιατρικης και θα ηθελα να γνωριζω τι επαγγελματικη αποκατασταση εχει η γναθοχειρουργικη και αν εναι καλη επιλογη η να επιλεξω κατι αλλο;Ευχαριστω. Αφού είσαι οδοντίατρος πήγαινε για εμφυτεύματα, πολύ χρήμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις