bill_zaf Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, zebras84 είπε Νομίζω ότι ένα βιβλίο service (ειδικά όταν είναι σφραγισμένο από αντιπροσωπεία ή εξουσιοδοτημένο συνεργείο) είναι ασφαλέστερο από το χαρτί dekra. Ζήτα να το δεις και αν σου πει ο έμπορος καποια δικαιολογία άστο. Όλοι στη Γερμανία έχουν το book και το ζητάνε όταν αγοράζουν μεταχειρισμένο. Στις λίγες περιπτώσεις που δεν υπάρχει διαθέσιμο σε hard copy, σε παραπέμπουν στην αντιπροσωπεία που έκανε τα service και έχει το ηλεκτρονικό αρχείο των συντηρήσεων του αυτοκινήτου (σίγουρα το κάνουν στα Mercedes, δεν ξέρω σε ποιά άλλη εταιρία) οπότε σε αυτή την περίπτωση πρέπει να επικοινωνήσεις με Γερμανία και να ζητήσεις ως υποψήφιος αγοραστής το αρχείο συντήρησης. Το θέμα σου είναι αν είχε κάποιο σοβαρό ατύχημα. και αυτό δεν ξέρω κατά πόσο αναγράφεται κάπου στα χαρτιά εξαγωγής του αυτοκινήτου. Από ότι θυμάμαι αν κάνεις μεταβίβαση αυτοκινήτου εντός Γερμανίας ο ιδιοκτήτης πρέπει να γράψει (και να υπογράψει) πόσοι ήταν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες και αν το αυτοκίνητο έχει εμπλακέι σε ατύχημα. Όταν πρόκειται για εξαγωγή δεν ξέρω, ας ενημερώσει κάποιο άλλο μέλος. Οι ιδιοκτητες αναγραφοντε στην γερμανικη αδεια,στο μεγαλο βιβλιο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα