Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Makatsoras είπε

εγω ΑΝ, ξαναλεω ΑΝ αγοραζα οχι καινουργιο κινητο  θα το επαρνα απο εδω.

xr.png

Πολύ ακριβό φίλε μου. Με 500€ παίρνεις καινούργιο xr στο skroutz! 

6 ώρες πριν, sattack είπε

Βρηκα ενα XS Max 400e απο εναν παπου που πηρε 12 pro max.

Eχει φορτιστη, ακουστικα, εγγυηση μεχρι το Μαιο και μπαταρια 88% αλλα δεν εχει ιδεα τι ειναι το ΙΜΕΙ !

Εκει επι τοπου μπορω να βαλω το ΙΜΕΙ στο apple coverage απο το δικο μου κινητο, ή χρειαζεται λαπτοπ?

Νομιζω αξιοπιστος φαινεται αυτος, αλλα ειναι η πρωτη φορα που πιανω iphone και ετσι δεν εχω εμπειρια τι να κοιταξω.

Ευχαριστω παντως.

Ναι φαίνεται καλή η τιμή. Αν είναι σε καλή  κατάσταση αξίζει σε αυτά τα λεφτά.

Το imei μπορείς να το τσεκάρεις επιτόπου, γράψε Apple coverage στο Google και θα στο βγάλει το site. Από κοντά δες αν δουλεύουν όλα σωστά. Κάμερα, κλήσεις, ηχείο, face id και αν ανοίγει το app store ( μην είναι κανένα android clone) επίσης μην ξεχάσεις να το κάνεις επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων.

Καλή τύχη.

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, koutsis είπε

Πολύ ακριβό φίλε μου. Με 500€ παίρνεις καινούργιο xr στο skroutz! 

Παναθεμα τους !!!!

εχεις απολυτο δικο.

να βρηκα καινουργιο.

XR iphone.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, koutsis είπε

Ναι φαίνεται καλή η τιμή. Αν είναι σε καλή  κατάσταση αξίζει σε αυτά τα λεφτά.

Το imei μπορείς να το τσεκάρεις επιτόπου, γράψε Apple coverage στο Google και θα στο βγάλει το site. Από κοντά δες αν δουλεύουν όλα σωστά. Κάμερα, κλήσεις, ηχείο, face id και αν ανοίγει το app store ( μην είναι κανένα android clone) επίσης μην ξεχάσεις να το κάνεις επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων.

Καλή τύχη.

το πηρα γιατι μου φανηκε καλη ευκαιρια για να δω και την απενατι πλευρα. 

τελικα η apple το εδινε εκτος εγγυησης. Αλλα με valid purchase date. Αυτος ειχε μια αποδειξη απο Μαιο του 2019, τεσπα. Ουτε καν ηξερε να βγαλει το λογαριασμο του, χαρη στις οδηγιες που εγραψες το εκανα εγω, το εκανα reset και εφτιαξα και ενα δικο μου apple ID εκει επιτοπου. Δεν βρηκα καποιο αλλο προβλημα, οποτε αποφασισα και το πηρα. Ευκαιρια να ασχοληθουμε με κατι τωρα που καθομαστε ολο μεσα. :)  Και επισης να συγκρινω και το Apple CarPlay με το Android Auto. Nα σου πω την αληθεια, η εντελως πρωτη εντυπωση ειναι οτι ισως το Apple CarPlay να ειναι λιγο καλυτερο. Θα δω.

Ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια! 

Spoiler

XSmax 1.jpgXSmax 2.jpgXSmax 3.jpgXSmax 4.jpg

Επεξ/σία από sattack
  • Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, sattack είπε

το πηρα γιατι μου φανηκε καλη ευκαιρια για να δω και την απενατι πλευρα. 

τελικα η apple το εδινε εκτος εγγυησης. Αλλα με valid purchase date. Αυτος ειχε μια αποδειξη απο Μαιο του 2019, τεσπα. Ουτε καν ηξερε να βγαλει το λογαριασμο του, χαρη στις οδηγιες που εγραψες το εκανα εγω, το εκανα reset και εφτιαξα και ενα δικο μου apple ID εκει επιτοπου. Δεν βρηκα καποιο αλλο προβλημα, οποτε αποφασισα και το πηρα. Ευκαιρια να ασχοληθουμε με κατι τωρα που καθομαστε ολο μεσα. :)  Και επισης να συγκρινω και το Apple CarPlay με το Android Auto. Nα σου πω την αληθεια, η εντελως πρωτη εντυπωση ειναι οτι ισως το Apple CarPlay να ειναι λιγο καλυτερο. Θα δω.

Ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια! 

Απόκρυψη περιεχομένων

XSmax 1.jpgXSmax 2.jpgXSmax 3.jpgXSmax 4.jpg

Αν το αγόρασε Μάιο του 19 έχει λήξει η εγγύηση μιας και η Apple επίσημα δίνει 1 χρόνο. Μόνο αν έχεις απόδειξη και το μαγαζί δίνει άλλο ένα χρόνο.

Ωραία, με γειά και ότι θες ρώτα εδώ μιας και λογικό να έχεις απορίες στη  αρχή...

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, koutsis είπε

Αν το αγόρασε Μάιο του 19 έχει λήξει η εγγύηση μιας και η Apple επίσημα δίνει 1 χρόνο. Μόνο αν έχεις απόδειξη και το μαγαζί δίνει άλλο ένα χρόνο.

Ωραία, με γειά και ότι θες ρώτα εδώ μιας και λογικό να έχεις απορίες στη  αρχή...

Η πρωτη και μεγαλυτερη ειναι οτι θα δει πως στο apple store ολα θελουνε συνδρομες.

δεν ξερω, οταν παλιοτερα ειχα και ενα android το ειχα βρει καλυτερο σε αυτο θεμα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Makatsoras είπε

Η πρωτη και μεγαλυτερη ειναι οτι θα δει πως στο apple store ολα θελουνε συνδρομες.

δεν ξερω, οταν παλιοτερα ειχα και ενα android το ειχα βρει καλυτερο σε αυτο θεμα.

Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες. Νομίζω είναι το ίδιο και στα δύο. Ότι είναι δωρεάν στο android είναι και στο ios...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, koutsis είπε

Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες. Νομίζω είναι το ίδιο και στα δύο. Ότι είναι δωρεάν στο android είναι και στο ios...

δεν νομιζω.

ειχα αρκετα app στο android που κοστιζανε 1,2,3, ..5,6 ευρω. (απαξ)

στο ios οτι και να κοιταξα θελει συνδρομη.

μπορει να ειναι αυτα που χρειαστηκα εγω.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα , ελπίζω να μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει μιας και είδα ότι υπάρχει ένας χρόνος που δεν έχει γραφτεί κάτι πάνω στο θέμα. Έχω ένα 6s (ακόμα) και σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση σε κάποιο καινούργιο μοντέλο της apple μιας και είμαι ικανοποιημένος από την εταιρία ( πάνε 5 χρόνια από την αγορά του 6s) . Βρίσκομαι σε δίλλημα καθώς έχω βρει ένα μεταχειρισμένο XR στα 340€ με την προϋπόθεση να κάνω παζάρια για μια καλύτερη τιμή ( σκέφτομαι τα 300€) με 90% υγεία μπαταρίας και όλα τα παρελκόμενα μαζί ή να πάω για κάτι καινούργιο από καποιο μαγαζί στο best price ; ( βρήκα το XR στα 440€ με 1 χρόνο εγγύηση )

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NikitasP! είπε

Καλησπέρα , ελπίζω να μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει μιας και είδα ότι υπάρχει ένας χρόνος που δεν έχει γραφτεί κάτι πάνω στο θέμα. Έχω ένα 6s (ακόμα) και σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση σε κάποιο καινούργιο μοντέλο της apple μιας και είμαι ικανοποιημένος από την εταιρία ( πάνε 5 χρόνια από την αγορά του 6s) . Βρίσκομαι σε δίλλημα καθώς έχω βρει ένα μεταχειρισμένο XR στα 340€ με την προϋπόθεση να κάνω παζάρια για μια καλύτερη τιμή ( σκέφτομαι τα 300€) με 90% υγεία μπαταρίας και όλα τα παρελκόμενα μαζί ή να πάω για κάτι καινούργιο από καποιο μαγαζί στο best price ; ( βρήκα το XR στα 440€ με 1 χρόνο εγγύηση )

Αν μιλάμε για μόνο 100€ διαφορά, θα σου έλεγα να πας σε καινούργιο ή να πας σε μεταχειρισμένο 11 pro στα ίδια λεφτά.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, koutsis είπε

Αν μιλάμε για μόνο 100€ διαφορά, θα σου έλεγα να πας σε καινούργιο ή να πας σε μεταχειρισμένο 11 pro στα ίδια λεφτά.

Κοιτάω για αρκετό καιρό πόσο κυμαίνονται οι τιμές και 11 προ κάτω από 500€ δεν βρήκα. Όσα ήταν κάτω από 600 ήταν όλα με υγεία μπαταρίας κάτω από 90%

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 24/1/2022 στις 1:40 ΠΜ, NikitasP! είπε

Κοιτάω για αρκετό καιρό πόσο κυμαίνονται οι τιμές και 11 προ κάτω από 500€ δεν βρήκα. Όσα ήταν κάτω από 600 ήταν όλα με υγεία μπαταρίας κάτω από 90%

αξίξει ακόμα το 11pro ;;;; ή να κοιτάξει κανείς κάτι άλλο;;;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, grgasteus είπε

αξίξει ακόμα το 11pro ;;;; ή να κοιτάξει κανείς κάτι άλλο;;;

Αναλογα τι τιμή θα το βρείς ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα να δώσεις τόσα χρήματα για συσκευή 4g του 2018...(iphone XR). Αξίζει; Θα έλεγα όχι.

Επεξ/σία από Pseudonumo
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτησω. Θελω να αγορασω ενα μεταχειρισμενο αιφον 12. Πιστευετε αξιζει να το αγορασω μεταχειρισμενο;

Δημοσ.
1 hour ago, molkala said:

Θα ήθελα να ρωτησω. Θελω να αγορασω ενα μεταχειρισμενο αιφον 12. Πιστευετε αξιζει να το αγορασω μεταχειρισμενο;

Αξίζει σε σχέση με τι;  αν το βρεις σε καλή τιμή εννοείται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...