koutsis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε Με επιλογή paypal είδα οτι δεν έχουν αυτά με την φτηνή τιμή...ούτε αντικαταβολή... Το ρισκάρεις? χμμ Όχι δεν το ρισκάρεις. Αν θες μεταχειρισμένο μονο χέρι με χέρι κατα τη γνώμη μου και αν θες καινούργιο μόνο με αντικαταβολή. Να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο γιατί είναι πολλά λεφτά, δεν είναι 30-40€ να μην σε νοιάζει τι θα γίνει. 1
LuNaTiC Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα "φτηνά" καταστήματα δεν έχουν επιλογή για αντικαταβολή στο Best Price Απο την άλλη...αν είναι να πας σε πιο σίγουρη λύση που είναι στα 670... Πόσο μακριά θεωρείται το 730 των μεγάλων καταστημάτων? Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2020 από LuNaTiC
Annasp Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Στις 12/12/2020 στις 6:05 ΜΜ, koutsis είπε Όχι δεν το ρισκάρεις. Αν θες μεταχειρισμένο μονο χέρι με χέρι κατα τη γνώμη μου και αν θες καινούργιο μόνο με αντικαταβολή. Να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο γιατί είναι πολλά λεφτά, δεν είναι 30-40€ να μην σε νοιάζει τι θα γίνει. Από που παίρνεις μεταχειρισμένα; Γτ εγώ που θέλω το xr βρίσκω μόνο από 400-480 δεν βρίσκω φθηνότερα κάποια το έχουν μέχρι και 500
koutsis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Annasp είπε Από που παίρνεις μεταχειρισμένα; Γτ εγώ που θέλω το xr βρίσκω μόνο από 400-480 δεν βρίσκω φθηνότερα κάποια το έχουν μέχρι και 500 Ψάξε Facebook marketplace. Επίσης κάνεις παζάρια. Δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιος μπορεί να το έχει 480 γιατί περιμένει κανένα κοροιδο, εσύ πρέπει να το πάρεις σε αυτή την τιμή! Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από koutsis
sattack Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά, ένας πουλάει iphone11 380e γιατί λέει δεν δουλεύει το faceID. Τι μπορεί να σημαίνει αυτο; να ασχοληθώ ή καλύτερα οχι;
koutsis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, sattack είπε Παιδιά, ένας πουλάει iphone11 380e γιατί λέει δεν δουλεύει το faceID. Τι μπορεί να σημαίνει αυτο; να ασχοληθώ ή καλύτερα οχι; Σημαίνει ότι δεν δουλεύει το face id , άρα Θ μπορείς να το ξεκλειδώνεις μόνο με pin. Το θέμα ειναι γιατί. πιθανόν να έχει αλλάξει την οθόνη σε μη επίσημο service με μη original ανταλλακτικό...άρα μακριά καλύτερα... Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από koutsis 1
AntiCambeR Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, sattack είπε Παιδιά, ένας πουλάει iphone11 380e γιατί λέει δεν δουλεύει το faceID. Τι μπορεί να σημαίνει αυτο; να ασχοληθώ ή καλύτερα οχι; Πιθανότατα έχει βάλει ανταλλακτικό imitation που δεν είναι συμβατό.Ισως να έχει και κάποιο άλλο ανταλλακτικό μη συμβατό. Το κινητό έχει ανοιχτεί. 2
Donalhioy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) στα μεταχειρισμενα iphone υπαρχουν πολλες παγιδες.... αν τα δωσεις σε γνωστο αλλαζει το πραμα πολλοι εχουν κλαψει 2 ή 3 ή ακομα και 4 κατοσταρικα... και αντε να βγαλεις ακρη μετα απο συναλλαγες χερι χερι λιγα μηλα με αλλαγμενες οθονες ΟΕΜ νομιζεις κυκλοφορουν? 500 ευρο κανει καινουργιο το xr 64gb στο best price.... και απο γερμανικο καταστημα με paypal Spoiler https://www.expert-technomarkt.de/Smartphones-und-Handys/Apple-iPhone-XR-4G-Smartphone-15,5-cm-6.1-Zoll-64-GB-iOS-12-MP-Einzelne-Kamera-Kamera-Dual-Sim-Schwarz.15076279272.html?campaign=geizhals/Telecom-und-Navi/Mobilfunk/Smartphones-und-Handys/iPhone-XR-4G-Smartphone-15,5-cm-6.1-Zoll-64-GB-iOS-12-MP-Einzelne-Kamera-Kamera-Dual-Sim αν δυσκολευεσαι "και δεν το λεω ουτε ειρωνικα ουτε κακοπροαιρετα" τοτε μαλλον το iphone δεν ειναι κινητο για σενα... ποσο μαλλον οταν με 2 κατοσταρικα αγοραζεις κινηταρες... που ειναι και καινουργια μοντελα Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από Donalhioy 1
Thanar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μάλλον το lidar του faceID έχει κάποιο κλείδωμα σε επίπεδο hardware, όπως και το touchID, που το κάνει να συνεργάζεται μόνο με μια συγκεκριμένη συσκευή για λόγους ασφαλείας... 1
sattack Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, koutsis είπε Σημαίνει ότι δεν δουλεύει το face id , άρα Θ μπορείς να το ξεκλειδώνεις μόνο με pin. Το θέμα ειναι γιατί. πιθανόν να έχει αλλάξει την οθόνη σε μη επίσημο service με μη original ανταλλακτικό...άρα μακριά καλύτερα... 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Πιθανότατα έχει βάλει ανταλλακτικό imitation που δεν είναι συμβατό.Ισως να έχει και κάποιο άλλο ανταλλακτικό μη συμβατό. Το κινητό έχει ανοιχτεί. 1 ώρα πριν, Donalhioy είπε στα μεταχειρισμενα iphone υπαρχουν πολλες παγιδες.... αν τα δωσεις σε γνωστο αλλαζει το πραμα πολλοι εχουν κλαψει 2 ή 3 ή ακομα και 4 κατοσταρικα... και αντε να βγαλεις ακρη μετα απο συναλλαγες χερι χερι λιγα μηλα με αλλαγμενες οθονες ΟΕΜ νομιζεις κυκλοφορουν? 500 ευρο κανει καινουργιο το xr 64gb στο best price.... και απο γερμανικο καταστημα με paypal Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου https://www.expert-technomarkt.de/Smartphones-und-Handys/Apple-iPhone-XR-4G-Smartphone-15,5-cm-6.1-Zoll-64-GB-iOS-12-MP-Einzelne-Kamera-Kamera-Dual-Sim-Schwarz.15076279272.html?campaign=geizhals/Telecom-und-Navi/Mobilfunk/Smartphones-und-Handys/iPhone-XR-4G-Smartphone-15,5-cm-6.1-Zoll-64-GB-iOS-12-MP-Einzelne-Kamera-Kamera-Dual-Sim αν δυσκολευεσαι "και δεν το λεω ουτε ειρωνικα ουτε κακοπροαιρετα" τοτε μαλλον το iphone δεν ειναι κινητο για σενα... ποσο μαλλον οταν με 2 κατοσταρικα αγοραζεις κινηταρες... που ειναι και καινουργια μοντελα Ευχαριστω για τις απαντησεις! Γι αυτο ρωτησα, διοτι ειμαι ασχετος με το θεμα και δεν ηξερα τι μπορει να σημαινει αυτο. Τωρα που μου το εξηγησατε προφανως το απορριπτω. Σωστα το λεει ο φιλος σαν κανονα, αλλα για μενα δεν ειναι οτι δυσκολευομαι οικονομικα, ειναι θεμα "ιδεας"/τσιγκουνιας/περιεργιας ή οπως αλλιως θες να το πεις. πχ στην κορη μου για tablet πηρα το Ipad pro 512GB αλλά για κινητο το Α71. Εχω ξοδεψει υπερπολλαπλασια χρηματα σε αλλα θεματα, αλλά στα κινητά δεν μου πηγαινε μεχρι τωρα να ξοδεψω 800-1000ε. Τωρα δεν εχω αναγκη για κινητο, αλλα "χαρη" και στην κατασταση που ειμαστε και ολο σπιτι καθομαστε, μου τη βαρεσε να παρω για πρώτη φορά ένα iphone, έτσι για να το δοκιμάσω να δω κατά πόσο μου αρέσει σαν σύστημα. Οποτε σκεφτόμουν αντί να αγοράσω ένα νέο iphone 12, να έπαιρνα κανενα μεταχειρισμένο πρωτα, να δω πως θα μου φανεί. Δεν ανοιξα νεο thread γιατι μου φανηκε η περιπτωση παρομοια με αυτο εδω. Αν καποιος mod νομιζει οτι δεν επρεπε, ας το χωρισει σε νεο thread. Καταρχην λοιπον το θελω σαν αποπειρα να δοκιμασω για πρωτη φορα το οικοσυστημα. Κατα 2ον, να δω πως ειναι οι φωτογραφιες που βγαζει (καθημερινες, ερασιτεχνικες point & shoot φωτογραφιες). Μετά, απο χαρακτηριστικα δεν με νοιαζει τιποτα αλλο, παρα μονο η οθονη. Μου αρεσουν οι AMOLED της Samsung και δεν θα ηθελα να παρω κατι με εμφανως χειροτερη οθονη. Τελος, εχω συνηθισει στο μεγαλο μεγεθος των A70/71 και δεν θελω κατι πολυ μικροτερο, οποτε απο 6.5 εως 6.1 το μικροτερο. Από ότι είδα εδω συστήνετε το 11 ή το XS, (οποτε απο θεμα μεγεθους αποκλειω το 11pro και το απλό XS). Και μετα ψαχνω να βρω ποσο πιο φτηνα μπορω να βρω ενα 11, 11pro Max. ή XS Max, ωστε να πω οτι συμφερει μεταχειρισμενο. Αλλιως αν η τιμη ανεβαινει πολυ, τοτε να δωσω 860-910 που κανει το 12. 1
koutsis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, sattack είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις! Γι αυτο ρωτησα, διοτι ειμαι ασχετος με το θεμα και δεν ηξερα τι μπορει να σημαινει αυτο. Τωρα που μου το εξηγησατε προφανως το απορριπτω. Σωστα το λεει ο φιλος σαν κανονα, αλλα για μενα δεν ειναι οτι δυσκολευομαι οικονομικα, ειναι θεμα "ιδεας"/τσιγκουνιας/περιεργιας ή οπως αλλιως θες να το πεις. πχ στην κορη μου για tablet πηρα το Ipad pro 512GB αλλά για κινητο το Α71. Εχω ξοδεψει υπερπολλαπλασια χρηματα σε αλλα θεματα, αλλά στα κινητά δεν μου πηγαινε μεχρι τωρα να ξοδεψω 800-1000ε. Τωρα δεν εχω αναγκη για κινητο, αλλα "χαρη" και στην κατασταση που ειμαστε και ολο σπιτι καθομαστε, μου τη βαρεσε να παρω για πρώτη φορά ένα iphone, έτσι για να το δοκιμάσω να δω κατά πόσο μου αρέσει σαν σύστημα. Οποτε σκεφτόμουν αντί να αγοράσω ένα νέο iphone 12, να έπαιρνα κανενα μεταχειρισμένο πρωτα, να δω πως θα μου φανεί. Δεν ανοιξα νεο thread γιατι μου φανηκε η περιπτωση παρομοια με αυτο εδω. Αν καποιος mod νομιζει οτι δεν επρεπε, ας το χωρισει σε νεο thread. Καταρχην λοιπον το θελω σαν αποπειρα να δοκιμασω για πρωτη φορα το οικοσυστημα. Κατα 2ον, να δω πως ειναι οι φωτογραφιες που βγαζει (καθημερινες, ερασιτεχνικες point & shoot φωτογραφιες). Μετά, απο χαρακτηριστικα δεν με νοιαζει τιποτα αλλο, παρα μονο η οθονη. Μου αρεσουν οι AMOLED της Samsung και δεν θα ηθελα να παρω κατι με εμφανως χειροτερη οθονη. Τελος, εχω συνηθισει στο μεγαλο μεγεθος των A70/71 και δεν θελω κατι πολυ μικροτερο, οποτε απο 6.5 εως 6.1 το μικροτερο. Από ότι είδα εδω συστήνετε το 11 ή το XS, (οποτε απο θεμα μεγεθους αποκλειω το 11pro και το απλό XS). Και μετα ψαχνω να βρω ποσο πιο φτηνα μπορω να βρω ενα 11, 11pro Max. ή XS Max, ωστε να πω οτι συμφερει μεταχειρισμενο. Αλλιως αν η τιμη ανεβαινει πολυ, τοτε να δωσω 860-910 που κανει το 12. Μιας και θέλεις να δοκιμάσεις όπως λες και θέλεις μεγάλη και led οθόνη, θα σου έλεγα να πας σε xs max μεταχειρισμένο (γύρω στα 500€) για αρχή και αν σου αρέσει πας αργότερα σε πιο ακριβά.Να προσέξεις μόνο να είναι αξιόπιστος πωλητής με καλές αξιολογήσεις και η υγεία μπαταρίας να είναι πάνω από 90% και φυσικά να λειτουργούν όλα άψογα. Αν θες να πας σε καινούργιο πήγαινε σε iphone xr που έχει την ίδια τιμή στο skroutz και είναι πολύ καλό. Η μόνη διαφορά ότι έχει μικρότερη και lcd οθόνη σε σχέση με το xs max. Καλή τύχη. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από koutsis 1
sattack Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, koutsis είπε Μιας και θέλεις να δοκιμάσεις όπως λες και θέλεις μεγάλη και led οθόνη, θα σου έλεγα να πας σε xs max μεταχειρισμένο (γύρω στα 500€) για αρχή και αν σου αρέσει πας αργότερα σε πιο ακριβά.Να προσέξεις μόνο να είναι αξιόπιστος πωλητής με καλές αξιολογήσεις και η υγεία μπαταρίας να είναι πάνω από 90% και φυσικά να λειτουργούν όλα άψογα. Αν θες να πας σε καινούργιο πήγαινε σε iphone xr που έχει την ίδια τιμή στο skroutz και είναι πολύ καλό. Η μόνη διαφορά ότι έχει μικρότερη και lcd οθόνη σε σχέση με το xs max. Καλή τύχη. ευχαριστω για τη βοηθεια. Ειμαι στο εξωτερικο και κοιταω Amazon/mediamarkt και για μεταχειρισμενο λεω να κοιταω στο facebook marketplace και κατα προτιμηση απο κοπελα (ισως ετσι αποφυγω μερικα "κολπα" σαν το παραπανω). Πχ ειδα ενα iphone11 στα 480ε. Γενικα, μπορεις να πεις εναν μπουσουλα? πχ οτι "θα εδινα μεχρι τοσα περιπου για το 11, τοσα για το 11pro max, τοσα για το XS max, αλλιως θα πηγαινα σε καινουργιο 12"? Τι παιζει με την μπαταρια? γιατι επιμενεις τοσο στο 90% ? Αν πχ ειναι 86% ή 83%, αυτο ειναι κατι πολυ ασχημο? 1
koutsis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sattack είπε ευχαριστω για τη βοηθεια. Ειμαι στο εξωτερικο και κοιταω Amazon/mediamarkt και για μεταχειρισμενο λεω να κοιταω στο facebook marketplace και κατα προτιμηση απο κοπελα (ισως ετσι αποφυγω μερικα "κολπα" σαν το παραπανω). Πχ ειδα ενα iphone11 στα 480ε. Γενικα, μπορεις να πεις εναν μπουσουλα? πχ οτι "θα εδινα μεχρι τοσα περιπου για το 11, τοσα για το 11pro max, τοσα για το XS max, αλλιως θα πηγαινα σε καινουργιο 12"? Τι παιζει με την μπαταρια? γιατι επιμενεις τοσο στο 90% ? Αν πχ ειναι 86% ή 83%, αυτο ειναι κατι πολυ ασχημο? Επειδη αγοράζω 10 χρόνια μεταχειρισμένα μπορώ να σου πω τα εξής. Από Facebook marketplace είναι η καλύτερη πηγή μιας και μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία. Δες ο πωλητής να έχει καλές αξιολογήσεις αλλά να είναι ιδιώτης και όχι επαγγελματίας, δηλαδή αν πατήσεις στο προφίλ του να μην σου βγάλει αλλά 20 τηλέφωνα αλλά να σου βγάλει μόνο αυτό που σε ενδιαφέρει και τίποτα παπούτσια π.χ. Επίσης το προφίλ να είναι παλιό και όχι να διμιουργηθηκε πριν 1 μήνα. Κοπέλα είναι καλύτερα μιας και δεν ασχολούνται τόσο πολύ με το να τα πειράζουν και μπορεί να κάνεις και πιο εύκολα παζάρια. Εννοείται μόνο χέρι με χέρι και ποτέ με ταχυδρομειο. Επίσης οπωσδήποτε να τσεκάρεις το imei πριν το πάρεις στο apple coverage ώστε να δεις ότι είναι αυθεντικό και από κοντά εννοείται να δεις αν δουλεύουν όλα ( κάμερα, κλήσεις, ηχείο, face id κτλ) και επίσης καλο σημάδι είναι να έχει και το κουτί με τα παρελκόμενα και κάποια θήκη και να μην το δίνει σκέτο. όσον αφορα την μπαταρία καλό θα είναι να έχει μια αξιοπρεπή υγεία ώστε να μην αδειάζει γρήγορα και να μην χρειαστεί να την αλλάξεις σύντομα. Αν υπολογίσεις ότι κάτω από 80% θέλει αλλαγή, καλό θα είναι να είναι πάνω από 90% ώστε να είναι σε καλή κατάσταση. Όσον αφορά τις τιμές εδώ στην Αγγλία που είμαι εγώ βρίσκεις xr γύρω στις 250£, xs max στις 350-400£, το ίδιο και 11 στις 400£ και αν πας σε 11 pro max το βρίσκεις γύρω στις 550-600£ τώρα δεν ξέρω σε πια χώρα είσαι εσύ αλλά υπολόγισε την αναλογία σε €. Ότι άλλο θες ρώτα με... Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από koutsis 2
sattack Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Στις 12/12/2020 στις 1:07 ΜΜ, koutsis είπε Το imei μπορείς και στο επίσημο site της Apple (apple coverage) αν δεν το κανείς επαναφορά πριν το αγοράσεις, όταν θα πας να το κάνεις επαναφορά αργότερα θα σου ζητάει τα στοιχεία από το παλιό account. Πριν το αγοράσεις πήγαινε ρυθμίσεις /γενικά / επαναφορά /περιεχόμενο και ρυθμίσεις και ο παλιός κάτοχος πρέπει να βάλει το account του για να γίνει η επαναφορά. Βρηκα ενα XS Max 400e απο εναν παπου που πηρε 12 pro max. Eχει φορτιστη, ακουστικα, εγγυηση μεχρι το Μαιο και μπαταρια 88% αλλα δεν εχει ιδεα τι ειναι το ΙΜΕΙ ! Εκει επι τοπου μπορω να βαλω το ΙΜΕΙ στο apple coverage απο το δικο μου κινητο, ή χρειαζεται λαπτοπ? Νομιζω αξιοπιστος φαινεται αυτος, αλλα ειναι η πρωτη φορα που πιανω iphone και ετσι δεν εχω εμπειρια τι να κοιταξω. Ευχαριστω παντως. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 εγω ΑΝ, ξαναλεω ΑΝ αγοραζα οχι καινουργιο κινητο θα το επαρνα απο εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα