Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας... είχα ένα ατύχημα χτές με τον παππού μου ( iphone 7 plus ) και μάλλον δεν είναι σε θέση να ανακάμψει...
Δεν άλλαζα τόσο καιρό σε κάτι νεότερο γιατί δεν ήθελα να μου φύγει το χιλιάρικο...

Δεδομένο αυτού ... Με τι θα μπορούσα να το αντικαταστήσω ... Ποιό είναι το VFM της εποχής σε αυτή την κατηγορία... Πχ συμφέρει να πάρω ένα Iphone X μεταχειρισμένο ? Αξίζει τον κόπο?

Είμαι αρκετά πίσω σε ενημέρωση μιας και απο το 7 plus και μετά δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να παίρνω συνέχεια το καινούργιο μοντέλο και σε γενικές περιπτώσεις δε θα ήθελα και να το κάνω πιστεύω...

Δώστε τα φώτα σας ώστε να προχωρήσω σε σχετικά άμεση αγορά...

• Like 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για έμενα σίγουρα δεν αξίζει να δώσεις τα λεφτά που ζητάνε για καινούργιο. Εγώ τα τελευταία 10 χρόνια αγοράζω πάντα μεταχειρισμένα ( σχεδόν κάθε χρόνο την περσινή ναυαρχίδα) και είμαι απόλυτα ικανοποιημενος. Θα σου έλεγα να πας σε μεταχειρισμένο iphone xr μιας και το θεωρώ το πιο value for money αυτή τη στιγμή. Μπορείς να το βρεις με περίπου 350€.

Απλα να προσέξεις την υγεία μπαταρίας να είναι πάνω από 90%, φυσικά να τσεκάρεις τον imei ώστε να δεις ότι είναι γνήσιο και τέλος πριν το αγοράσεις να κάνετε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων ώστε να μην μείνει κανένα παλιό account μέσα και μπλέξεις...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που τσεκάρεις το IMEI ? (οκ το βρήκα αυτό...)
Αν μείνει παλιό account μέσα τι μπορεί να συμβεί? Φαντάζομαι μπορώ να το ρεσετάρω και εγώ αν χρειάζεται...
Σκέψη για Iphone 11 καινούργιο 730 / μεταχειρισμένο γύρω στα 550-600 αξίζει? Θέλω κάτι εκεί στις 6 ίντσες

Επεξ/σία από LuNaTiC
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε

Που τσεκάρεις το IMEI ? (οκ το βρήκα αυτό...)
Αν μείνει παλιό account μέσα τι μπορεί να συμβεί? Φαντάζομαι μπορώ να το ρεσετάρω και εγώ αν χρειάζεται...
Σκέψη για Iphone 11 καινούργιο 730 / μεταχειρισμένο γύρω στα 550-600 αξίζει? Θέλω κάτι εκεί στις 6 ίντσες

Το imei μπορείς και στο επίσημο site της Apple (apple coverage) αν δεν το κανείς επαναφορά πριν το αγοράσεις, όταν θα πας να το κάνεις επαναφορά αργότερα θα σου ζητάει τα στοιχεία από το παλιό account. Πριν το αγοράσεις πήγαινε ρυθμίσεις /γενικά / επαναφορά /περιεχόμενο και ρυθμίσεις και ο παλιός κάτοχος πρέπει να βάλει το account του για να γίνει η επαναφορά.

Το 11 είναι ίδιο με το xr απλά έχει καλύτερη κάμερα. Κατά τα άλλα η οθόνη είναι ακριβώς ίδια, για αυτό σου είπα το xr σαν value for money. Τώρα αν θες το 11 οκ. Γύρω στα 500€ το πολύ, μην δώσεις παραπάνω .

Γενικά ψάχνε τις αγγελίες για αρκετές μέρες για να βρεις καλή περίπτωση, μην βιαστεις.

Ψάξε και εδώ στο insomnia αλλά και στο Facebook marketplace.

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τα περισσότερα κινητά που θα βρω θα είναι μακριά μου δεν μπορώ να έχω εγώ τον έλεγχο σε αυτό που λες για την επαναφορά...
Το 11 δε νομίζω να το βρώ στα 500 αλλά θα ρίξω μια ματιά τι να πω

Ευχαριστώ !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε

Τα περισσότερα κινητά που θα βρω θα είναι μακριά μου δεν μπορώ να έχω εγώ τον έλεγχο σε αυτό που λες για την επαναφορά...
Το 11 δε νομίζω να το βρώ στα 500 αλλά θα ρίξω μια ματιά τι να πω

Ευχαριστώ !

Το ιδανικό είναι να το δεις από κοντά το κινητό πριν το αγοράσεις ώστε να δεις τυχόν φθορά, γρατζουνιες και να ελέγξεις αν όλα δουλεύουν σωστά! Τώρα αν είσαι από επαρχία μπλεκεται το πράγμα μιας και θα πρέπει να εμπιστεύεσαι πολύ τον πωλητή. Σίγουρα να δεις από εδώ μέσα και να έχει πολλές καλές αξιολογήσεις. Επίσης να μιλήσεις μαζί του στο τηλέφωνο πριν δώσεις χρήματα ώστε να σου λυθούν όλες οι απορίες και αν γίνεται να σου δείξει και το κινητό ζωντανά ώστε να το τσεκάρεις τουλάχιστον από μακριά...

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, LuNaTiC είπε

Μπέρδεμα πολύ τώρα με αυτά,που θα μπλέξεις... Θα δούμε τι θα γίνει :(

Αν θες να πάρεις από μακριά χωρίς να το δεις σίγουρα πάτε από άτομο με πολλές θετικές αξιολόγησεις ώστε να είσαι σίγουρος. Αλλιώς μην μπλέκεις...

• Like 1
Δημοσ.

iPhone 11 64Gb βρίσκεις στο best price από 580 και XR από 532

Ρίξε και μία ματιά γιατί δίνουν και μεταχειρισμένα πιο ακριβά και απο καινούρια

• Like 1
Δημοσ.

Θα δώ ναι... Κάτι άσχετο... το Best Price δεν μου ανοίγει με firefox... μόνο με Chrome

Για το iPhone 11 64Gb που λες στο Best Price ξεκινάει απο 590 ενώ Σκρουτζ 660 τι παίζει

Δημοσ.

Μπορείς να το λινκάρεις να το τσεκάρω? Είναι περίοπου 60 καταστήματα! που έχουν χαμηλές τιμές και δεν τα έχει το σκρουτζ? περίεργο....
Αξιζει να αγοράσεις απο αυτά τα μαγαζιά? Υπάρχει ρίσκο θεωρείς?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε

Μπορείς να το λινκάρεις να το τσεκάρω? Είναι περίοπου 60 καταστήματα! που έχουν χαμηλές τιμές και δεν τα έχει το σκρουτζ? περίεργο....
Αξιζει να αγοράσεις απο αυτά τα μαγαζιά? Υπάρχει ρίσκο θεωρείς?

Ε διαβάζεις τα σχόλια βλέπεις και το site αν έχει και paypal ακόμη καλύτερα

Εδώ το ποστ αν και δεν έχει πολλά σχόλια

https://www.insomnia.gr/forums/topic/757851-διαφορές-skroutz-bestbrice-σε-τιμές-για-το-ίδιο-προϊον

• Like 1
Δημοσ.

Με επιλογή paypal είδα οτι δεν έχουν αυτά με την φτηνή τιμή...ούτε αντικαταβολή... Το ρισκάρεις? χμμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...