Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, DarkKnight13 είπε

Το έχω κάνει κι αυτό. Υπάρχει κάτι πιο hard-core για επαναφορά? Δηλαδή όχι μέσα από το τηλέφωνο. Αν πατήσω κάποιο συνδυασμό κουμπιών. Ή αν υπάρχει τρόπος να γυρίσω το κινητό στις ρυθμίσεις πριν την αναβάθμιση του λογισμικού 

Επίσης παρατήρησα ότι δεν μπορώ να αποθηκεύσω επαφές στη sim. Με αφήνει μόνο στο Gmail.

Αυτες που δεν στις δείχνει που τι έχεις αποθηκεύσει;Μπας και έχεις μπερδεψει τους λογαριασμούς ;

Γιατι να τις αποθηκευεις στην σιμ;

Δημοσ.
2 hours ago, DarkKnight13 said:

Λοιπόν, τίποτα και από Cosmote. Μου διέγραψαν τις ρυθμίσεις για την αναγνώριση κλήσης και τις πέρασαν ξανά, αλλά πάλι τίποτα. 

Η επόμενη λύση είναι να πάρω καινούριο κινητό, γιατί η δουλειά μου βασίζεται σε αυτό και χάνω δουλειές. Σας ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. 

Η αναγνώριση πάλι τι σχέση έχει; Αν έχω καταλάβει καλά, βλέπεις κανονικά το νούμερο που σε καλεί αλλά το κινητό δεν τον συνδέει με την αντίστοιχη επαφή; Ή δεν βλέπεις καθόλου το νούμερο που σε καλεί;

Δημοσ.

Ολα είναι αποθηκευμένα στο Gmail. Και δεν μου δείχνει σε καμία επαφή ούτε τον αριθμό ούτε το όνομα του καλούντος. Μου βγάζει άγνωστος αριθμός. 

Όλες οι επαφές είναι αποθηκευμένες με +30

Υπενθυμίζω ότι το κινητό δούλευε κανονικά για έναν μήνα και μετά από μια αναβάθμιση λογισμικού αρχές Νοεμβρίου δεν μου έδειχνε το όνομα και τον αριθμό του καλούντος. 

Δημοσ.

Αν και αναφέρθηκε προηγουμένως και είπες ότι δεν βρήκες κάποια αντίστοιχη ρύθμιση, θα έλεγα να βεβαιωθούμε 100% ότι δεν είναι ενεργοποιημένο το VoLTE. Κλείσε το wifi και άνοιξε τα δεδομένα στη συσκευή σου (αρκεί να έχεις κάποιο πακέτο data για μη χρεωθείς άσκοπα). Περίμενε να εμφανιστεί το 4g (ή LTE) εικονίδιο στην οθόνη. Κάνε μία κλήση οπουδήποτε και δες αν κατά την κλήση το εικονίδιο θα παραμείνει 4g ή αν θα αλλάξει σε 3g. Αν παραμείνει 4g, έχεις τότε το VoLTE ενεργό και κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα ευθύνεται για την απόκρυψη των αριθμών.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, DarkKnight13 said:

Ολα είναι αποθηκευμένα στο Gmail.

4 hours ago, DarkKnight13 said:

Ολα είναι αποθηκευμένα στο Gmail. Και δεν μου δείχνει σε καμία επαφή ούτε τον αριθμό ούτε το όνομα του καλούντος. Μου βγάζει άγνωστος αριθμός. 

Υπενθυμίζω ότι το κινητό δούλευε κανονικά για έναν μήνα και μετά από μια αναβάθμιση λογισμικού αρχές Νοεμβρίου δεν μου έδειχνε το όνομα και τον αριθμό του καλούντος. 

Μου βγάζει άγνωστος αριθμός. 

Εφόσον σου βγάζει "άγνωστος αριθμός", το πρόβλημα δεν έχει σχέση με τις επαφές. Αυτό που δεν δουλεύει είναι η αναγνώριση αριθμού, οπότε είναι λογικό να μην σου βγάζει και όνομα.

Όταν επικοινώνησες με την Xiaomi, σου απάντησαν ότι γνωρίζουν το συγκεκριμένο θέμα της αναγνώρισης ή ήταν μια αόριστη απάντηση;

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.

Ένα googlάρισμα για το θέμα βγάζει δεκάδες links με αναφορές για το συγκεκριμένο θέμα στο MIUI. Δεν είναι κάτι άγνωστο δηλαδή σαν bug.
Επίσης βλέπω αναφορά κι εδώ (εκτός κι αν ο DarkKnight13 του Insomnia και ο torter10 του xiaomi-miui.gr είναι το ίδιο πρόσωπο - βλέπω όμως η αναφορά εκεί είναι από Αύγουστο).

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/43149-POCO-F2-PRO/?pageNo=3

Τώρα τι φταίει; Ε εντάξει όλοι ξέρουμε ότι με το MIUI και τα updates του κάποια πράγματα φτιαχνονται και κάποια χαλάνε. Κλασική συμπεριφορά του MIUI.

Δοκίμασε να ρωτήσεις στο xiaomi-miui.gr μήπως σου δώσουν κανένα hint / solution.

Δημοσ.

Καλημέρα και καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη!

Να ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν έχω καμία σχέση με τον torter10. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. 

Η Xiaomi μου απάντησε να περιμένω αναβάθμιση του λογισμικού την οποία ακόμα περιμένω. 

Δεν το ήξερα το xiaomi-miui.gr Θα ρωτήσω κι εκεί. 

Θα κάνω κι αυτό με το VoLTE μπας και βγάλω άκρη. 

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και σας εύχομαι να περάσετε όμορφα,  όσο γίνεται, με τους αγαπημένους σας!

Δημοσ.

Λοιπόν εξελίξεις και μέχρι στιγμής ευχάριστες. 

Είδα ότι το κινητό μετά την αναβάθμιση είχε μπει σε 5g.  Το γύρισα σε 3g και δουλεύει κανονικά. Ίσως ευθύνεται η sim που είναι παλιά

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/12/2020 στις 8:37 ΜΜ, DarkKnight13 είπε

Λοιπόν εξελίξεις και μέχρι στιγμής ευχάριστες. 

Είδα ότι το κινητό μετά την αναβάθμιση είχε μπει σε 5g.  Το γύρισα σε 3g και δουλεύει κανονικά. Ίσως ευθύνεται η sim που είναι παλιά

Καλησπέρα ξέθαψα αυτό το νήμα γιατί πήρα σήμερα το relame gt neo 2 και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τις επαφες.μου βγάζει άγνωστος. Αφού το βάλω σε 3g δουλεύει κανονικά. Μπορώ να κάνω τίποτα άλλο ώστε να έχω κανονικά 5 g χωρίς τέτοια θέματα 

Επεξ/σία από demosthenes7
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 18/1/2022 στις 9:56 ΜΜ, demosthenes7 είπε

Καλησπέρα ξέθαψα αυτό το νήμα γιατί πήρα σήμερα το relame gt neo 2 και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τις επαφες.μου βγάζει άγνωστος. Αφού το βάλω σε 3g δουλεύει κανονικά. Μπορώ να κάνω τίποτα άλλο ώστε να έχω κανονικά 5 g χωρίς τέτοια θέματα 

Εμένα δεν δουλεύει ούτε με το 3G... 

Poco X3. 

Κάποια λύση παιδιά; 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Εμένα δεν δουλεύει ούτε με το 3G... 

Poco X3. 

Κάποια λύση παιδιά; 

Vodafone έχεις; Αν ναι πήγαινε και κλείσε το volte και ότι αντίστοιχη ρύθμιση βρεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, apostolos22 είπε

Vodafone έχεις; Αν ναι πήγαινε και κλείσε το volte και ότι αντίστοιχη ρύθμιση βρεις

Wind και δοκίμασα τα πάντα, τζίφος. 

Δεν ξέρουμε ποιος παίρνει τηλέφωνο απίστευτο, συσκευή 2020 και πάνω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...