Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω το Poco F2 Pro και μετά από μια ενημέρωση λογισμικού τον Οκτώβριο, όταν με καλούν δεν μου δείχνει το όνομα του καλούντος. Έσβησα μια επαφή, την πέρασα ξανά και πάλι τα ίδια. Πέρασα μια καινούρια, εννοώ που δεν υπήρχε πριν, αλλά και πάλι δεν δείχνει το όνομα. Νόμιζα ότι φταίει η ενημέρωση, αλλά πρόσφατα έγινε κι άλλη και το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει. 

Έχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, jim_p είπε

Δοκιμασε αρχικα μια αλλη εφαρμογη για κλησεις, πχ το google dialer. Αν το εχει ηδη η συσκευη, δοκιμασε το true phone dialer.

Τι είπες τώρα? Τόσα κινητά έχουν περάσει από τα χέρια μου, τώρα πήρα χαμπάρι ότι "οι επαφές" είναι εφαρμογή. Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.

Τα παντα ειναι εφαρμογες στο android. Ακομα και οι ρυθμισεις που πατας για να αλλαξεις κατι, εινια εφαρμογη. Ακομα και το πληκτρολογιο που χρησιμοποιεις εινια εφαρμογη! Btw, δεν θα αλλαξεις την εφαρμογη για τις επαφες, γιατι δεν εχεις εκει προβλημα, αλλα την εφαρμογη για τον dialer.

Ξεχασα να προτεινω να κανεις διαγραφη αποθηκευτικου χωρου στην υπαρχουσα εφαρμογη του dialer, αλλα μετα θα γινει στοκ και θα πρεπει να την ξαναρυθμισεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα. Άργησα να απαντήσω. Πριν γράψω εδώ, είχα στείλει στην Xiaomi email με το πρόβλημά μου και μου απάντησαν την προηγούμενη Δευτέρα ότι θα κάνουν μια αναβάθμιση λογισμικού με την οποία θα αποκατασταθεί η κανονική λειτουργία του κινητού. Περίμενα μέχρι χτες, αλλά τίποτα. Έτσι κατέβασα το true phone dialer,  γιατί το Google dialer το είχε ήδη. Αλλά και πάλι τίποτα. Πάλι τα ίδια. Να αναφέρω ότι επέλεξα το true phone dialer ως πρωτεύον εφαρμογή. Επίσης, δεν μου εμφάνισε όλες τις επαφές μου. Έσβησα και το  χώρο αποθήκευσης (μνήμη cache και δεδομένων) αλλά τίποτα. Παρεμπιπτόντως, δεν μου ζήτησε να ξαναρυθμίσω τίποτα. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει. 

Μια ερώτηση για σιγουριά, γιατί δεν το έχω και πολύ. Η εφαρμογή του dialer είναι αυτή που πατάμε για να κάνουμε κλήση, σωστά? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DarkKnight13 είπε

Μια ερώτηση για σιγουριά, γιατί δεν το έχω και πολύ. Η εφαρμογή του dialer είναι αυτή που πατάμε για να κάνουμε κλήση, σωστά? 

Ναι. Εκτος απο την κληση, σου δειχνει και το ιστορικο κλησεων και τις επαφες.

Δημοσ.

Έψαξα το VoLTE στις ρυθμίσεις και δεν βρήκα κάτι. Έψαξα και στην αναζήτηση και δεν το βρήκε. Μήπως να πάρω ένα τηλέφωνο στην Cosmote να ρωτήσω αν έχει φύγει κάποια ρύθμιση? 

Δημοσ.

Λοιπόν, τίποτα και από Cosmote. Μου διέγραψαν τις ρυθμίσεις για την αναγνώριση κλήσης και τις πέρασαν ξανά, αλλά πάλι τίποτα. 

Η επόμενη λύση είναι να πάρω καινούριο κινητό, γιατί η δουλειά μου βασίζεται σε αυτό και χάνω δουλειές. Σας ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. 

Δημοσ.

Το έχω κάνει κι αυτό. Υπάρχει κάτι πιο hard-core για επαναφορά? Δηλαδή όχι μέσα από το τηλέφωνο. Αν πατήσω κάποιο συνδυασμό κουμπιών. Ή αν υπάρχει τρόπος να γυρίσω το κινητό στις ρυθμίσεις πριν την αναβάθμιση του λογισμικού 

Επίσης παρατήρησα ότι δεν μπορώ να αποθηκεύσω επαφές στη sim. Με αφήνει μόνο στο Gmail.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...