Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων εάν αυτή η ερώτηση έχει ήδη τεθεί, τουλάχιστον δεν βρήκα τίποτα που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Λοιπόν, εδώ είμαι!
Πρόσφατα αναβάθμισα το τηλέφωνό μου σε iPhone 8 Plus αφού χρησιμοποίησα το παλιό iPhone SE (αυτό που μοιάζει με το 5s). Έκανα επίσης ένα εντελώς νέο και νέο αντίγραφο ασφαλείας στο παλιό μου τηλέφωνο, έτσι ώστε να μπορούσα να μεταφέρω τα νεότερα μηνύματα στο νέο τηλέφωνο.
Μετά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, το whatsapp έδειξε τη σωστή ημερομηνία και θα μπορούσα να επιβεβαιώσω ότι το αντίγραφο ασφαλείας είναι ενημερωμένο.
Στη συνέχεια, εγκατέστησα το whatsapp στη νέα μου συσκευή και συνδέθηκα, ωστόσο, για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω, συνεχίζει να μου δείχνει ένα αντίγραφο ασφαλείας από τον Ιούνιο του 2020 στο νέο τηλέφωνο.
Επανέλαβα ολόκληρη τη διαδικασία πολλές φορές και φαίνεται ότι για οποιονδήποτε λόγο, το πιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας δεν φαίνεται να το κάνει στο νέο τηλέφωνο; Ακόμα κι αν είναι στο iCloud και το whatsapp στο νέο τηλέφωνο συνεχίζει να λέει ότι το νεότερο διαθέσιμο αντίγραφο ασφαλείας είναι αυτό από τον Ιούνιο.
Τι ακριβώς συμβαίνει και κάποιος ξέρει πώς να το διορθώσει και να πάρει το πιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας;
Εκτιμώ πολύ οποιαδήποτε βοήθεια, ευχαριστώ εκ των προτέρων !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...