Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας κύριοι,

Σκέφτομαι να αγοράσω μια μεταχειρισμενη επαγγελματική μηχανή εσπρέσσο με 2 γκρουπ. 

Μπορείνα μου πει κάποιος που ξέρει ,τι να προσέξω? Αν μπορώ να κάνω κάποιον έλεγχο κατά την αγορά? 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, cyclone11 είπε

Γεια σας κύριοι,

Σκέφτομαι να αγοράσω μια μεταχειρισμενη επαγγελματική μηχανή εσπρέσσο με 2 γκρουπ. 

Μπορείνα μου πει κάποιος που ξέρει ,τι να προσέξω? Αν μπορώ να κάνω κάποιον έλεγχο κατά την αγορά? 

Πρέπει ότι λειτουργείς έχει, να τις δοκιμάσεις αν λειτουργούν. Μπορείς να την δοκιμάσεις πριν την αγοράσεις; 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, cyclone11 είπε

Γεια σας κύριοι,

Οπως και να εχει, θα θελει 100% service και μετα σωστη ρυθμιση απο την εταιρεια που παιρνεις καφε. Μεταχειρισμενη 1000% θα ειναι μεσα γεματη αλατα και όχι μονο. οποτε εγω προσωπικα, το πρώτο πράγμα που θα έκανα αφου την αγορασω, θα ηταν να την δωσω σε καποιον τεχνικο που ασχολειται, να την ανοιξει να καθαρισει ολο το καζανι, και τα σωληνακια απο αλατα και να μου ρυθμισει πιεσεις κ θερμοκρασιες.

Πριν την αγορασω θα ζητουσα να την δω σε λειτουργια. οτι ζεσταινει, δουλευουν ολα τα μπεκ, κοβει, κλπ. Μια παροχη νερου και μια μπριζα θελει μονο. Αν σου πουν οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα, δεν θα προχωρουσα σε αγορα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...