Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Αγόρασα την LG NANO916NA 65" (2020) στην Black Friday από 1300 που δεν έπεφτε δύο μήνες που την παρακολουθούσα στα 1000 μιας και ήταν ευκαιρία. Ήρθε, όλα καλά την συνδέω κουμπώνω πάνω και ps4 slim και soundbar lg με optical και δείχνει - ακούγεται τέλεια. Full array led, φοβερό μαύρο και κρυστάλλινη εικόνα. Βέβαια στο μαύρο έχει ένα μικρό backlight γύρω από την περιοχή που φωτίζει εκείνη την στιγμή αλλά έχω καταλάβει ότι αυτό δεν αποφεύγεται με τίποτα, μόνο περιορίζεται οπότε όλα καλά. Να σημειώσω ότι η προηγούμενή μου LG UK6400PLF 49" (2018) δεν είχε το παραμικρό backlight και έδειχνε καταπληκτικά. Το πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι το εξής (κάποιοι μπορεί να ζουν με αυτό και να μην τους ενοχλεί αλλά είναι πως έχει συνηθίσει ο καθένας) : Όταν είμαι στο live tv, χαζεύω τηλεόραση και ανοίγω το ps4 χάνεται το σήμα της τηλεόρασης. Στο ps μπαίνω κανονικά χωρίς κανένα θέμα και παίζω. Αφού κλείσω το ps4 και μπω στο live tv έχω σήμα κανονικά. Δοκίμασα επαναφορά εργοστασιακών δεν άλλαξε τίποτα. Το έβαλα σε άλλη θύρα δεν άλλαξε τίποτα. Το σέρβις ήρθε και την πήρε για να την δουν οι τεχνικοί και ενώ την πάλευαν 4 μέρες δεν βρήκαν κανένα πρόβλημα και θα μου την επιστρέψουν μεθαύριο όπως την πήραν (πήγε βόλτα να πάρει αέρα η τηλεόραση). Η απάντηση που μου έδωσαν είναι ότι σε αυτούς δεν είχε κανένα πρόβλημα και να μιλήσω με την σόνυ για αυτό. Το ps4 το συγκεκριμένο έχει μπει σε άλλες 4 lg τα τελευταία δύο χρόνια και η αλλαγή στο live tv ενώ ήταν ανοιχτό γινόταν χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο που δεν σκέφτηκα και δεν δοκίμασα είναι άλλο hdmi καλώδιο. Παρακαλώ για τα σχόλια και την βοήθειά σας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...