Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Συγνώμη αν το ποστάρω σε λάθος κατηγορία, αλλα και αυτό hardware θεωρειται θεωρώ.

Έχω ενα grande punto του 2009, και σκέφτομαι να αναβαθμίσω την κονσόλα multimedia σε κάτι τετοιο:

https://www.aliexpress.com/item/1005001697671706.html?spm=a2g0s.imconversation.0.0.630d3e5fc8I3yF&algo_pvid=268f70ea-55b9-4e8b-8c89-16cdbb4cde7f&algo_expid=268f70ea-55b9-4e8b-8c89-16cdbb4cde7f-0&btsid=0b0a555616076043041394161e6fb7&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι εάν κανείς έχει εμπειρία με αντίστοιχο, ίδιας ή παρομοιας μάρκας ακόμη και για άλλο αμαξι, απο το Aliexpress ή παρόμοιο site, ωστέ να μοιραστεί μαζί μου το αποτέλεσμα της αγοράς αυτής. Εάν καποιος έχει να προσθεσει κάτι απο εμπειρία απο φίλο, γνωστό ή συγγενή... ευπρόσδεκτο.

Ο λόγος που ρωτάω είναι επειδη Ελλάδα το ιδιο unit εχει 300 ευρώ το λιγοτερο, ενω απο EU warehouse του Aliexpress κάνει τα μισα σχεδον.

ευχαριστώ πολυ

Άγγελος

Δημοσ.

Καλημέρα!Την έχω αγοράσει  εγω από  alli (άλλο  μοντέλο/διαφορετικής σχεδίασης car multimedia) για  fiat Grande punto φίλου μου.Το παιδί  είναι πλήρως ικανοποιημένος για τα χρήματα που έδωσε.Για την σύνδεση πήγε σε κατάστημα(20€ κόστος για να την συνδέσουν)

Δημοσ.

Καλημέρα.

Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.

Θα μπορούσες να μου στείλεις καποιο λίνκ του μοντέλου που αγόρασες? επίσης θυμάσαι λεπτομέρεις οπως αν στο κουτί υπήρχαν ολα τα καλώδια που χρειάζονται για να δουλεύουν τα κουμπιά στο τιμόνι ή και τί παίζει με την εγγύηση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, aggelos1992 είπε

Καλημέρα.

Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.

Θα μπορούσες να μου  στείλεις καποιο λίνκ του μοντέλου που αγόρασες? επίσης θυμάσαι λεπτομέρεις οπως αν στο κουτί υπήρχαν ολα τα καλώδια που χρειάζονται για να δουλεύουν τα κουμπιά στο τιμόνι ή και τί παίζει με την εγγύηση?

https://www.aliexpress.com/item/33002519167.html?spm=2114.13010708.0.0.3a994c4dbE5OCo (210 ευρώ την είχα αγοράσει) τώρα έχει πέσει λίγο η τιμή.

Με όλα μέσα τα καλώδια για να λειτουργήσει πλήρες και με το τιμόνι..ο κινέζος(παρόλο το χαμηλό σκόρ feedback)ηταν εξυπηρετικός 100% και στον συνιστώ.

Εγγυηση  "γενικά" δεν εχει το alliexpress( αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μιλάς με  τον πωλητή,η με το alliexpress) ήρθε απο ιταλία χωρίς κάποια άλλη χρέωση(τελωνείο κλπ)

Επεξ/σία από coolerman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...