Προς το περιεχόμενο

[Monitor 24"] PHILIPS 242S1AE 95,75€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι το προϊόν λόγω ζήτησης έχει εξαντληθεί και κατόπιν επικοινωνίας με τον προμηθευτή τους θα χρειαστούν έως και 30 ημέρες για να γίνει διαθέσιμη και αν με ενδιαφέρει να δω κάτι άλλο. Τους είπα ότι δεν βιάζομαι και μπορώ να περιμένω έως και 30 μέρες με την προϋπόθεση όμως ότι θα παραλάβω σε 30 μέρες και δεν θα με πάρουν μετά από 15-20 μέρες για να μου πουν ότι λυπούμαστε αλλά δεν ... κλπ, κλπ. Μου είπαν ότι δεν μπορούν αυτό να μου το διαβεβαιώσουν διότι η κατάσταση είναι ρευστή κλπ, κλπ. Τους είπα λοιπόν ότι θα περιμένω και σε περίπτωση που ενημερωθούν από τον προμηθευτή τους για κάτι διαφορετικό να με ενημερώσουν άμεσα για να ακυρώσω τη παραγγελία καθώς δεν ενδιαφέρομαι για κάτι άλλο. 

Εμένα δεν με ενδιαφέρει που έχω πληρώσει με χρεωστική 105€ και μπορώ να περιμένω για μέρες αν χρειαστεί. Όσοι όμως το σκέφτεστε για οθόνη και την χρειάζεστε σίγουρα και σχετικά σύντομα καλύτερα να δείτε κάπου αλλού.

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι ωραία, όσο δεν έχεις πληρώσει σου λένε βεβαίως ισχύει η προσφορά κλπ, μόλις πληρώσεις αρχίζουν ε νά ξέρετε, λόγω ζήτησης έχει εξαντληθεί, έως και 30 ημέρες για να γίνει διαθέσιμη και άλλα τέτοια...

2 ώρες πριν, IcemanGr71 είπε

Μόλις μίλησα με το κατάστημα...

Μου είπαν ότι δεν δουλεύουν με stock αλλά με απευθείας παραγγελία στο προμηθευτή...

Τη ρώτησα ότι αν υπάρχει πρόβλημα και μου απάντησε όχι. Μου είπε ότι όταν θα γίνει η κατάθεση των χρημάτων θα προχωρήσει και η παραγγελία..

Οπότε παίδες ΕΚΤΟΣ τρομερού απροόπτου.... όλα ΟΚ...

• Like 2
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι το προϊόν λόγω ζήτησης έχει εξαντληθεί και κατόπιν επικοινωνίας με τον προμηθευτή τους θα χρειαστούν έως και 30 ημέρες για να γίνει διαθέσιμη και αν με ενδιαφέρει να δω κάτι άλλο. Τους είπα ότι δεν βιάζομαι και μπορώ να περιμένω έως και 30 μέρες με την προϋπόθεση όμως ότι θα παραλάβω σε 30 μέρες και δεν θα με πάρουν μετά από 15-20 μέρες για να μου πουν ότι λυπούμαστε αλλά δεν ... κλπ, κλπ. Μου είπαν ότι δεν μπορούν αυτό να μου το διαβεβαιώσουν διότι η κατάσταση είναι ρευστή κλπ, κλπ. Τους είπα λοιπόν ότι θα περιμένω και σε περίπτωση που ενημερωθούν από τον προμηθευτή τους για κάτι διαφορετικό να με ενημερώσουν άμεσα για να ακυρώσω τη παραγγελία καθώς δεν ενδιαφέρομαι για κάτι άλλο. 

Εμένα δεν με ενδιαφέρει που έχω πληρώσει με χρεωστική 105€ και μπορώ να περιμένω για μέρες αν χρειαστεί. Όσοι όμως το σκέφτεστε για οθόνη και την χρειάζεστε σίγουρα και σχετικά σύντομα καλύτερα να δείτε κάπου αλλού.

Εχει εξαντληθεί και το έχουν ακόμα διαθέσιμο για αγορά? Δε μας τα λένε καθόλου καλά... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, dchatz είπε

Τι ωραία, όσο δεν έχεις πληρώσει σου λένε βεβαίως ισχύει η προσφορά κλπ, μόλις πληρώσεις αρχίζουν ε νά ξέρετε, λόγω ζήτησης έχει εξαντληθεί, έως και 30 ημέρες για να γίνει διαθέσιμη και άλλα τέτοια...

Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα. Όπως είπα όμως, εγώ δεν βιάζομαι και το πάω χαλαρά καθώς αν τελικά παραλάβω έστω και μετά από 30 μέρες δεν θα με χαλάσει. Το πολύ σε μερικές μέρες αν βαρεθώ να περιμένω ή βρεθεί κάτι άλλο να ακυρώσω την παραγγελία. Όμως για όποιον νόμιζε ότι θα παραλάβει σίγουρα ή θα παραλάβει εντός του χρονικού διαστήματος 4-10 ημερών που αναφέρεται στο site ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ με την καμία. 'Οσοι βιάζονται για οθόνη να κοιτάξουν αλλού. 

Αυτές οι περιπτώσεις καταστημάτων είναι καθαρά για αργόσχολους ή easy going τύπους που τους απασχολεί να πάρουν κάτι στην χαμηλότερη τιμή ανεξαρτήτως χρόνου αναμονής. 

8 λεπτά πριν, splinterace είπε

Εχει εξαντληθεί και το έχουν ακόμα διαθέσιμο για αγορά? Δε μας τα λένε καθόλου καλά... 

Και εξακολουθούν να το εμφανίζουν με διαθεσιμότητα 4-10 ημερών. Είπαμε χαλαρά... 

Το ζυγίζετε και βλέπετε τι κάνετε. Αν δεν σας πειράζει να δώσετε 105€ για κάποιες μέρες με το σκεπτικό "και αν σας κάτσει" το προχωράτε. Το deal είναι πολύ καλό αλλά το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο. :) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

σΑκριβώς έτσι είναι τα πράγματα. Όπως είπα όμως, εγώ δεν βιάζομαι και το πάω χαλαρά καθώς αν τελικά παραλάβω έστω και μετά από 30 μέρες δεν θα με χαλάσει. Το πολύ σε μερικές μέρες αν βαρεθώ να περιμένω ή βρεθεί κάτι άλλο να ακυρώσω την παραγγελία. Όμως για όποιον νόμιζε ότι θα παραλάβει σίγουρα ή θα παραλάβει εντός του χρονικού διαστήματος 4-10 ημερών που αναφέρεται στο site ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ με την καμία. 'Οσοι βιάζονται για οθόνη να κοιτάξουν αλλού. 

Κανονικά όμως είναι αρμοστή μια καταγγελία στο skroutz που τους φιλοξενεί, για εσκεμμένα λανθασμένη αποτύπωση διαθεσιμότητας. Όποιος δε βαριέται, καλό σε όλους τους υπόλοιπους καταναλωτές κάνει. Η ψευδής αποτύπωση διαθεσιμοτήτων είναι άλλη μία μεγάλη πληγή που δε θίγεται συνήθως. Κρύβεται πιο εύκολα.

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Κανονικά όμως είναι αρμοστή μια καταγγελία στο skroutz που τους φιλοξενεί, για εσκεμμένα λανθασμένη αποτύπωση διαθεσιμότητας. Όποιος δε βαριέται, καλό σε όλους τους υπόλοιπους καταναλωτές κάνει. Η ψευδής αποτύπωση διαθεσιμοτήτων είναι άλλη μία μεγάλη πληγή που δε θίγεται συνήθως. Κρύβεται πιο εύκολα.

Συμφωνώ απόλυτα και έτσι πρέπει να γίνει. Τελικά οι αξιολογήσεις του καταστήματος λένε την αλήθεια και αυτό είχε εντοπιστεί από την αρχή στο νήμα. Μένει πλέον να δούμε αν θα παραλάβουμε όσοι έχουμε την υπομονή να περιμένουμε και αν θα παραλάβουμε μέσα στο νέο χρονικό διάστημα που πλέον έχουν καθορίσει (30 μέρες). 

Amazon και πάλι Amazon. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, superpanos2 είπε

Το άλλαξαν σε "Κατόπιν παραγγελίας"

Παιδιά υπομονή να δούμε πώς θα πάει. Εγώ, πιστεύω και άλλοι που έχουν παραγγείλει, θα ενημερώσουμε αν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Σε περίπτωση που κάποιοι σκοπεύετε να ακυρώσετε, γνώμη μου είναι να επικοινωνήστε με το κατάστημα και όχι απευθείας με την Τράπεζα καθώς για ακύρωση συναλλαγής υπάρχουν χρεώσεις και δεν είναι μικρού κόστους. ;) Είναι κρίμα να επιβαρυνθείτε κάποια ευρώ "φέσι" χωρίς λόγο. Μόνο σε έσχατη περίπτωση θα το κάνετε αυτό αν δεν υπάρχει συνεργασία από το κατάστημα. 

1 ώρα πριν, superpanos2 είπε

Το άλλαξαν σε "Κατόπιν παραγγελίας"

Το θετικό που βλέπω είναι ότι άλλαξε μεν η διαθεσιμότητα σε "κατόπιν παραγγελίας" όμως δεν έχει αλλάξει η τιμή. Επομένως είναι αρκετά πιθανό να παραλάβουμε όσοι την παραγγείλαμε μετά από 30 μέρες. ;) 

Σε αντίστοιχες περιπτώσεις "λαθών", στο προϊόν / κωδικό είτε αλλάζει η τιμή προς τα πάνω ή δεν είναι δυνατή πλέον η παραγγελία. Αντίθετα εδώ άλλαξε η διαθεσιμότητα αλλά μπορείς ακόμα να παραγγείλεις / πληρώσεις. Πιστεύω ότι όσο πιο πολλές οθόνες έχουν παραγγελθεί τόσο πιθανότερο είναι και να παραλάβουμε εντός του χρονικού διαστήματος.   

Επεξ/σία από lionheart75
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Συμφωνώ απόλυτα και έτσι πρέπει να γίνει. Τελικά οι αξιολογήσεις του καταστήματος λένε την αλήθεια και αυτό είχε εντοπιστεί από την αρχή στο νήμα. Μένει πλέον να δούμε αν θα παραλάβουμε όσοι έχουμε την υπομονή να περιμένουμε και αν θα παραλάβουμε μέσα στο νέο χρονικό διάστημα που πλέον έχουν καθορίσει (30 μέρες). 

Amazon και πάλι Amazon. 

μην είσαι τόσο βέβαιος για το amazon, παραγγελία κάτι μνήμες που ήθελα απο 29/11, στην αρχή έλεγε μέχρι 12/12 θα παραλάμβανα, μετά έγινε 14/12 μέχρι 8 το βράδυ, δεν ήρθε χτες το πακέτο και το πήγαν 19/12 και με μήνυμα οτι αν δεν έρθει θα πάρω refund. Δούλεμα κανονικό. Μου έσπασαν και απο μόνοι τους τη παραγγελία σε 2 δέματα (προφανώς εσκεμμένα)

και οχι τιποτα άλλο, με έφαγε η σιγουρια για το αμαζον που όλο αναφέρετε και δε παρήγγειλα και απο αλλού και τώρα δε βρίσκω αυτο που χρειάζομαι άμεσα..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...