badasszoro Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lionheart75 είπε Αυτή είναι η 242Β1 και η μόνη διαφορά με του θέματος είναι το γεγονός ότι έχει επιπλέον συνδεσιμότητα με κάποιες θύρες usb, σε όλα τα υπόλοιπα είναι πανομοιότυπες. Εδώ και το compare: https://www.displayspecifications.com/en/comparison/4a0114a59e Αρκετά καλή αν έχει σίγουρα freesync. Πολύ δυνατή βάση, μέχρι και usb hub έχει από πίσω από ότι είδα. Edit: δεν έχει usb hub από ότι δεν είδα 😂 Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2020 από badasszoro
lionheart75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, badasszoro είπε Αρκετά καλή αν έχει σίγουρα freesync. Πολύ δυνατή βάση, μέχρι και usb hub έχει από πίσω από ότι είδα. Edit: δεν έχει usb hub από ότι δεν είδα 😂 USB έχει η 242B1 όχι η 242S1 αλλά σε όλα τα υπόλοιπα είναι ίδιες. Εγώ πάντως θα την χτυπήσω και βλέπουμε, στα χρήματα αυτά είναι δυνατό deal και όσο αφορά το freesync πιστεύω ότι θα είναι συμβατή. Ίδωμεν.
badasszoro Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε USB έχει η 242B1 όχι η 242S1 αλλά σε όλα τα υπόλοιπα είναι ίδιες. Εγώ πάντως θα την χτυπήσω και βλέπουμε, στα χρήματα αυτά είναι δυνατό deal και όσο αφορά το freesync πιστεύω ότι θα είναι συμβατή. Ίδωμεν. Πήρα για δωρο την άλλη προσφορά της hp του mediamarkt αλλιώς για εδώ με έβλεπα 1
NiKoSmile Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλό λουκούμι... https://www.philips.co.uk/c-p/242S1AE_00/lcd-monitor Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2020 από NiKoSmile
superpanos2 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Έχει freesync, δηλαδή στο manual το αναφέρει σαν "AMD Adaptive Sync". Νομίζω είναι το ίδιο απλά το "freesync" θέλει πιστοποίηση από AMD. https://www.download.p4c.philips.com/files/2/242s1ae_00/242s1ae_00_dfu_ell.pdf Σελίδα 16. Κάποιος πιο ειδικός μπορεί να κάνει σχόλιο για τα μαύρα της; Εντάξει δεν είναι να ζητάς και πολλά από IPS των 100 ευρώ αλλά να μην είναι τελείως μούφα.
lionheart75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, superpanos2 είπε Έχει freesync, δηλαδή στο manual το αναφέρει σαν "AMD Adaptive Sync". Νομίζω είναι το ίδιο απλά το "freesync" θέλει πιστοποίηση από AMD. https://www.download.p4c.philips.com/files/2/242s1ae_00/242s1ae_00_dfu_ell.pdf Σελίδα 16. Κάποιος πιο ειδικός μπορεί να κάνει σχόλιο για τα μαύρα της; Εντάξει δεν είναι να ζητάς και πολλά από IPS των 100 ευρώ αλλά να μην είναι τελείως μούφα. ips και μαύρο δεν πάνε μαζί.
lionheart75 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και έρχεται και κομπλέ από καλώδια: What's in the box? Cables VGA cable, HDMI cable, DP cable, Audio cable, Power cable Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2020 από lionheart75
DRIFT_KING Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, lionheart75 είπε Και έρχεται και κομπλέ από καλώδια: What's in the box? Cables VGA cable, HDMI cable, DP cable, Audio cable, Power cable Tα πουλάς και βγάζεις τα μεταφορικά.
lionheart75 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, DRIFT_KING είπε Tα πουλάς και βγάζεις τα μεταφορικά. Εγώ την παρήγγειλα τα ξημερώματα. Βλέπουμε τώρα πότε θα παραλάβω, θα ενημερώσω το νήμα.
gianniskou Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Έριξα και εγώ μια παραγγελία και περιμένω την ακύρωση 😛 Η αλήθεια είναι ότι IPS 24'' με φοβερό stand, VGA + HDMI + DVI-D, Freesync, ηχεία και αρκετά λεπτά bezel στα 105€ είναι πάρα πολύ καλή προσφορά. Και επειδή στο Ελλάντα δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοια, πολύ φοβάμαι ότι δυστυχώς θα πέσει άκυρο. Ερώτηση : Από την στιγμή που έχει ενσωματωμένα ηχεία, δεν είναι αρκετά εύκολο να την μεταμορφώσεις και σε TV? Με έναν αποκωδικοποιητή ξεμπέρδεψες, ενώ γλυτώνεις όλη την βαβούρα με την αγορά+σύνδεση εξωτερικών ηχείων. Σωστά;
lionheart75 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, gianniskou είπε Έριξα και εγώ μια παραγγελία και περιμένω την ακύρωση 😛 Η αλήθεια είναι ότι IPS 24'' με φοβερό stand, VGA + HDMI + DVI-D, Freesync, ηχεία και αρκετά λεπτά bezel στα 105€ είναι πάρα πολύ καλή προσφορά. Και επειδή στο Ελλάντα δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοια, πολύ φοβάμαι ότι δυστυχώς θα πέσει άκυρο. Ερώτηση : Από την στιγμή που έχει ενσωματωμένα ηχεία, δεν είναι αρκετά εύκολο να την μεταμορφώσεις και σε TV? Με έναν αποκωδικοποιητή ξεμπέρδεψες, ενώ γλυτώνεις όλη την βαβούρα με την αγορά+σύνδεση εξωτερικών ηχείων. Σωστά; Στην σελίδα του καταστήματος αναφέρεται έκπτωση -28% στην αρχική τιμή των 133€, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση (μη εσκεμμένου) λάθους. Eννοείται ότι έχω βγάλει screenshot τη σελίδα που αναγράφεται η έκπτωση. Αν συμβεί κάτι τέτοιο (ακύρωση λόγω λάθους) θα πέσει και το κατάλληλο μαύρισμα εκεί που πρέπει, αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2020 από lionheart75 1
superpanos2 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Ξέρει κανείς ποια είναι η πολιτική καμμένων πίξελ της phillips? 1
lionheart75 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 48 λεπτά πριν, superpanos2 είπε Ξέρει κανείς ποια είναι η πολιτική καμμένων πίξελ της phillips? Αυτή είναι η πολιτική της philips για το συγκεκριμένο monitor, αναφέρονται στο εγχειρίδιο χρήσης του: https://www.download.p4c.philips.com/files/2/242s1ae_00/242s1ae_00_dfu_ell.pdf 1 2
dchatz Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, lionheart75 είπε Στην σελίδα του καταστήματος αναφέρεται έκπτωση -28% στην αρχική τιμή των 133€, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση (μη εσκεμμένου) λάθους. Eννοείται ότι έχω βγάλει screenshot τη σελίδα που αναγράφεται η έκπτωση. Αν συμβεί κάτι τέτοιο (ακύρωση λόγω λάθους) θα πέσει και το κατάλληλο μαύρισμα εκεί που πρέπει, αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις διαφέρουν οι δικαιολογίες και γίνονται "τελείωσε το στοκ του προμηθευτή", "ήταν μαζικές οι παραγγελίες και το σύστημα δεν ενημεώθηκε έγκαιρα" ... 1
lionheart75 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, dchatz είπε Δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις διαφέρουν οι δικαιολογίες και γίνονται "τελείωσε το στοκ του προμηθευτή", "ήταν μαζικές οι παραγγελίες και το σύστημα δεν ενημεώθηκε έγκαιρα" ... Δεν διαφωνώ, όπως και να χει θα δείξει από αύριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις