Diinekis21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 27 λεπτά πριν, RazielKvlt είπε Ποζεριά με πολύ δράση και κλισέ όλη την ώρα.Ωραία σειρά δεν βαρέθηκα. Τι φάση; 1 επεισόδιο έχει παίξει!
mecanomecano Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Για μια στιγμη...στην αρχη του επεισοδιου ο Σαμ ηταν στο αεροπλανο και τον ακολουθουσε ο αλλος με το τζιπ??Αυτο πως γινεται?😲 Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2021 από mecanomecano
RazielKvlt Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 15 ώρες πριν, Diinekis21 είπε Τι φάση; 1 επεισόδιο έχει παίξει! Ναι για το πρώτο επεισόδιο της σειράς μιλάω. 13 ώρες πριν, mecanomecano είπε Για μια στιγμη...στην αρχη του επεισοδιου ο Σαμ ηταν στο αεροπλανο και τον ακολουθουσε ο αλλος με το τζιπ??Αυτο πως γινεται?😲 Τον ακολουθούσαν από το έδαφος.Του το λέει κιόλας οτι θα τον υποστηρίζουν από το κάτω όσο παίζει ξύλο με τους κακούς στον αέρα.
mecanomecano Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Εννοω πως ακολουθει ενα τζιπ ενα αεροπλανο που παει με 10x ταχυτητα 😜
Dantε Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Το ενδεχομενο να ηταν ηδη το τζιπ στο σημειο που θα πηγαινε ο αλλος πετωντας,το σκεφτηκες? 1
mecanomecano Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Το τζιπ ειναι σε ενα κονβοι που ακολουθει- η εστω ετσι φαινεται-το αεροπλανο,τουλαχιστον αυτο εδειχνε στα πρωτα λεπτα του επεισοδιου. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2021 από mecanomecano
Gogotsa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Ενταξει ρε παιδια, σε αυτου του ειδους τις σειρες τα τζιπ ειναι καπως γρηγορα.... και τα αεροπλανα λιγο αργα, ταχουμε ξαναπει αυτα.
SabotazNic Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Και οι διαδρομοι αεροδρομιων ειναι κανα 400χλμ
Musclemar Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Πολύ ωραίο το σημερινό επεισόδιο, διαγράφει ξεκάθαρα που τείνει να κατευθυνθεί η σειρά. Αλλά όμως..(spoiler) Spoiler Ποιόν σας θύμισε ο νέος Cap, από άλλη πολύ διάσημη streaming σειρά;; 1
Dantε Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλουτσικο ειναι,εχει και δραση. Μονο μενα ομως μου φανηκε forced η σκηνη Spoiler με το περιπολικο και τον Σαμ?Μου το χαλασε δηλαδη που πηγαν με το ζορι να χωσουν τις blm ιστοριες ετσι Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2021 από Dantε
gatokoritso Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Dantε είπε Καλουτσικο ειναι,εχει και δραση. Μονο μενα ομως μου φανηκε forced η σκηνη Απόκρυψη περιεχομένων με το περιπολικο και τον Σαμ?Μου το χαλασε δηλαδη που πηγαν με το ζορι να χωσουν τις blm ιστοριες ετσι Spoiler δεν ήταν τυχαίο.κολλαγε ακριβώς και με το ερώτημα του Sam γιατί δεν είπε ο Bucky τίποτα για τον μαύρο super soldier... οκ το δεύτερο μου άρεσε η αναφορά Spoiler στο νέο cap και λίγο το πώς σκέφτεται.
_linuslost_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Ξεκίνησε δυνατά, με μια τρομερή εναρκτήρια σκηνή! Μου αρέσει μέχρι τώρα το πώς πάει η ιστορία.. Βέβαια η σκηνή δράσης στο 2 επεισόδιο πάνω στα φορτηγά νομίζω ότι είχε πολύ κακο cgi
Musclemar Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Spoiler Ο νέος Cap θυμίζει πολύ Homelander (The Boys). 1
Speculoos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Mόνο σε μένα το Α όπως δημιουργείται από το empty space του αστεριου μου θυμίζει μύτη μολυβιού ή έχει αναφερθεί κι αλλού;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα