pavloa Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η κουνιάδα μου κάνει κάποια online μαθήματα μέσω Microsoft teams. Ψάχνω να βρω ένα πρόγραμμα ώστε να μπορεί να καταγράψει την οθόνη αλλά και τον ήχο από το μάθημα.. Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο να προτείνεται? Επίσης το πρόγραμμα θα μπει σε laptop οπότε θέλω να ρωτήσω, στο λαπτοπ θα πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση ώστε να μην κλήση η οθόνη ή να μην μπει σε αναμονή ή δεν χρειάζεται? Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2020 από pavloa
micos000 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα αλλά οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το obs.
pavloa Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, micos000 είπε Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα αλλά οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το obs. Θα το κατεβάσω να το δω.. Γνωρίζεις αν καταγράφει ενώ η οθόνη έχει μπει σε αναμονή?
vforvaggelis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 https://www.freescreenrecording.com/
micos000 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δεν ξέρω αλλά αυτό το ρυθμίσεις από τα windows να μη σβήνει ποτέ η οθόνη και να μην μπαίνει σε αναμονή.
snbblp Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Αν ενδιαφέρεστε για εμπορικό πρόγραμμα πάντως, νομίζω πως την καλύτερη δουλειά κάνει το Corel ScreenCap X9 της σουίτας Corel VideoStudio X9. Επίσης, όσο τρέχει αυτό, ο υπολογιστής δεν μπαίνει σε αναμονή ούτε κάνει screensave. Τα απενεργοποιεί μόνο του το VideoStudio. Και τα επαναφέρει πάλι αυτόματα κατά την έξοδο.
pavloa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Τελικά κατέβασα το obs και μας βόλεψε.. Πολύ καλό πρόγραμμα. Την ηχογράφηση ήχου την κάνει αναγκαστικά και μόνο απο το μικρόφωνο ή μπορεί να ηχογραφήσει απευθείας απο την πηγή (microsoft team)?
micos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δώσε ένα screenshot από τις ρυθμίσεις ήχου μήπως και κάποιος καταλάβει τι συμβαίνει.
pavloa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, micos000 είπε Δώσε ένα screenshot από τις ρυθμίσεις ήχου μήπως και κάποιος καταλάβει τι συμβαίνει. Δεν έχω το laptop μαζί μου. Μόλις μπορέσω θα ανεβάσω φωτο.
apostolos22 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, pavloa είπε Τελικά κατέβασα το obs και μας βόλεψε.. Πολύ καλό πρόγραμμα. Την ηχογράφηση ήχου την κάνει αναγκαστικά και μόνο απο το μικρόφωνο ή μπορεί να ηχογραφήσει απευθείας απο την πηγή (microsoft team)? Ηχογράφηση ήχου μπορείς να κάνεις και από την πηγή. Στην κεντρική οθόνη έχει ένα κουτάκι Audio Mixer εκεί έχει το μικρόφωνο και το desktop ξεχωριστά, αν θες μπορείς να απενεργοποιήσεις το μικρόφωνο και να παίρνεις μόνο το desktop ή να έχεις ανοιχτά και τα δύο μαζί. Αν θυμάμαι καλά ανάλογα το πως ρυθμίσεις την πηγή εικόνας μπορείς να βάλεις να παίρνει τον ήχο μόνο από εκεί ή και το μικρόφωνο χωρίς να έχεις τους υπόλοιπους ήχους τους υπολογιστή για παράδειγμα μόνο το microsoft team αλλά όχι τον chrome.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα