Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κουνιάδα μου κάνει κάποια online μαθήματα μέσω Microsoft teams.

Ψάχνω να βρω ένα πρόγραμμα ώστε να μπορεί να καταγράψει την οθόνη αλλά και τον ήχο από το μάθημα..

Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο να προτείνεται?

Επίσης το πρόγραμμα θα μπει σε laptop οπότε θέλω να ρωτήσω, στο λαπτοπ θα πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση ώστε να μην κλήση η οθόνη ή να μην μπει σε αναμονή ή δεν χρειάζεται?

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, micos000 είπε

Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα αλλά οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το obs.

Θα το κατεβάσω να το δω.. Γνωρίζεις αν καταγράφει ενώ η οθόνη έχει μπει σε αναμονή?

Δημοσ.

Αν ενδιαφέρεστε για εμπορικό πρόγραμμα πάντως, νομίζω πως την καλύτερη δουλειά κάνει το Corel ScreenCap X9 της σουίτας Corel VideoStudio X9. Επίσης, όσο τρέχει αυτό, ο υπολογιστής δεν μπαίνει σε αναμονή ούτε κάνει screensave. Τα απενεργοποιεί μόνο του το VideoStudio. Και τα επαναφέρει πάλι αυτόματα κατά την έξοδο.

Δημοσ.

Τελικά κατέβασα το obs και μας βόλεψε.. Πολύ καλό πρόγραμμα.

Την ηχογράφηση ήχου την κάνει αναγκαστικά και μόνο απο το μικρόφωνο ή μπορεί να ηχογραφήσει απευθείας απο την πηγή (microsoft team)?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, micos000 είπε

Δώσε ένα screenshot από τις ρυθμίσεις ήχου μήπως και κάποιος καταλάβει τι συμβαίνει.

Δεν έχω το laptop μαζί μου. Μόλις μπορέσω θα ανεβάσω φωτο.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, pavloa είπε

Τελικά κατέβασα το obs και μας βόλεψε.. Πολύ καλό πρόγραμμα.

Την ηχογράφηση ήχου την κάνει αναγκαστικά και μόνο απο το μικρόφωνο ή μπορεί να ηχογραφήσει απευθείας απο την πηγή (microsoft team)?

Ηχογράφηση ήχου μπορείς να κάνεις και από την πηγή. Στην κεντρική οθόνη έχει ένα κουτάκι Audio Mixer εκεί έχει το μικρόφωνο και το desktop ξεχωριστά, αν θες μπορείς να απενεργοποιήσεις το μικρόφωνο και να παίρνεις μόνο το desktop ή να έχεις ανοιχτά και τα δύο μαζί. Αν θυμάμαι καλά ανάλογα το πως ρυθμίσεις την πηγή εικόνας μπορείς να βάλεις να παίρνει τον ήχο μόνο από εκεί ή και το μικρόφωνο χωρίς να έχεις τους υπόλοιπους ήχους τους υπολογιστή για παράδειγμα μόνο το microsoft team αλλά όχι τον chrome.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...