brandon Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 den exeis adiko se auto pou les ... prepei na baloume kai ligo tin fantasia mas na doulepsei ... alloste ekei basizetai kai to paixnidi ... !! btw: Xeromai otan gnorizo kainourgio kosmo kai eimai kai tixeros :P
Olorin Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 brandon, ανταποδίδω κι εγώ τα χρόνια πολλά έστω και με 3 μέρες καθυστέρηση... Όσο για το πόσα χρόνια διαφορά έχουμε είπαμε είναι απλό, απλά βρες το αποτέλεσμα του Υ=|23-Χ| (το |απόλυτο|, μπαίνει για την περίπτωση που είσαι μεγαλύτερος, φυσικά...). Για το φινάλε του Syberia II, τώρα, πράγματι περίμενα κι εγώ κάτι περισσότερο δραματικό, αλλά και να απαντηθούν περισσότερα ερωτήματα, αλλά είπαμε, κανείς και τίποτα δεν είναι τέλειο, όπως και το παιχνίδι, το οποίο, αν και αριστούργημα, τα είχε τα μικροψεγάδια του, κυρίως όσον αφορά στο σενάριο, στη διάρκεια και σε κάποιους γρίφους... Πάντως,γενικά, ίσως και να είναι το πιο ατμοσφαιρικό adventure που έχω παίξει και πραγματικά με πλημμύρισε με συναισθήματα που μόνο κινηματογραφικές ταινίες ή βιβλία μου είχαν προσφέρει... Ακούγεται πάντως πως ο Sokal προτίθεται να φτιάξει κι άλλα adventures με πρωταγωνίστρια την Kate Walker, οπότε ίσως για αυτό και κράτησε λίγο σασπένς στην όλη υπόθεση και είχε ο Exoskeletor τα υπαρξιακά του ερωτήματα... Τέλος, θα ήθελα να πω κάτι και για τα γραφικά του τίτλου, τα οποία αν και εκ πρώτης όψεως έδειχναν πανομοιότυπα με του πρώτου μέρους, με μια πιο προσεκτική ματιά φαινόταν πως είχε γίνει πραγματικά αξιοπρόσεκτη δουλειά,πόσο μάλιστα αν σκεφτεις ότι τα περισσότερα ήταν σχεδιασμένα στο χέρι (ειδικά οι αντανακλάσεις στις λιμνούλες του νερού, ή η επιφάνεια της θάλασσας σε ορισμένα σημεία ήταν εντυπωσιακά...). Με λίγα λόγια, αν αυτή τη φορά γράψει ο Τσουρινάκης πως είναι τα καλύτερα γραφικά που έχει δει σε adventure, μάλλον θα έχει δίκιο... Exoskeletor, πραγματικά δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω για την ανυπέρβλητη τιμή που μου κάνεις να μπορώ να σε χαίρομαι και να σε απολαμβάνω!!!
icy20 Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Re exoskeletor pswnara oust apo dw tha mou peis oti einai kai timh twn anthrwpwn na se gnwrizoun...FFS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.