Προς το περιεχόμενο

Siberia 2

amnis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ Exoskeletor, please όχι spoilers, λυπήσου κι εμάς που δεν έχουμε προλάβει ακόμα να το δούμε το παιχνίδι... (και μετά τη λέτε στον Τσουρινάκη που σας βάζει photos από τον τερματισμό στα reviews...καλά σας κάνει!!! :P)

Δημοσ.

Καλά ντε, δε σε... μαστίγωσα κιόλας!!! :) (άλλωστε, σκυλί που γαβγίζει, δε δαγκώνει...). Όσο για τον Τσουρινάκη, απλά είναι κάτι που το διαβάζω συνεχώς τόσο σε γράμματα αναγνωστών στο περιοδικό όσο και στο forum κι εδώ που τα λέμε δεν έχουν άδικο... Αν και για να είμαι ειλικρινής, μπορώ να τον καταλάβω, έστω από το λίγο που τον έχω γνωρίσει, αφού όταν παίζει adventures, γίνεται ένα μικρό παιδί, που θέλει να μοιραστεί τα κατορθώματά του με τους φίλους του...

Ενώ εγώ π.χ. τι μπορώ να κάνω, να βάλω φωτογραφίες από την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Chicago Bulls στο NBA Live 2004??? Σιγά το spoiler... :P

Πάντως,για να μην το καθυστερώ άλλο, το ξεκίνησα σήμερα το Syberia 2 (για την ακρίβεια πριν 2 ώρες...) για να γλιτώσω από τα spoilers σας... :) (με βλέπω να ξεχνάω να γράφω την ανταπόκριση της Ε3 και να φωνάζει πάλι ο Κράτσας... :))

Δημοσ.

Τελικά είχατε δίκιο, όλα τα όμορφα πράγματα στη ζωή κρατάνε λίγο... :( Έτσι και το Syberia II, τέλειωσε πιο γρήγορα (και πιο εύκολα...) απ'ό,τι περίμενα...

Δεν ξέρω αν είναι σημαδιακό, αλλά το τελείωσα την ημέρα των γενεθλίων μου, 23 Μαΐου... Ίσως ήταν το προσωπικό δώρο του Benoit Sokal για τα 23α γενέθλιά μου... (πω-πω, σαν τον Τσουρινάκη ακούγομαι...:))

Τι άλλο να πω, απλά μακάρι να είναι καλά αυτός ο άνθρωπος να μας προσφέρει κι άλλα τέτοια αριστουργήματα και στο μέλλον... Εύγε!!!

Δημοσ.

olorin se pernao tris meres :) bebaia esi mporei na me pernas 2-3-4-100 xronia alla den exei sxesi auto :P

Basika to mono pou den mou arese sto syberia itan to telos tou !! Giati mas afinei etsi re paidia ?? Apla telionei ? Tipota allo ?? Ektos kai an epifilasetai kai 3 :D Kata ta alla apsogo paixnidi ... ena apo ta kalitera adventure pou exoun kikloforisei !

Exoskeletor mporo na se xeromai kai na se apolambano kai ego ?? :P :P

Δημοσ.

kamia fora ta kala paixnidia opos kai oi kales tainies prepei na telionoun etsi gia na xrisimopououme kai emeis thn fantasia mas..den mporoun na mas ta lene ola..

Nai file eise kiesy enas apo tous tixerous pou me kseri poia.kalh apolaysh loipon.panta tetoies gnorimies sou eyxome :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...