Geo4ever Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Εν συντομία 13/8 ανανεωσα το συμβόλαιο που έληγε το Νοέμβριο σε triple play 50mpbs vodafone tv μαζί με κανάλια nova sport στα 35 ευρώ. Για κακή μου τύχη δεν δούλεψε ποτε η υπηρεσία και μετα απο τιτανιες προσπαθείς μεσα στον Οκτώβριο ηρθε τεχνικος της εταιρία όπου και επιβεβαιωσε οτι φταιει η γραμμη του ΟΤΕ που νοικιάζει η Vodafone. Το τεχνικό τμημα με καθυστερησε αλλες 15 ημερες ταχα προσπαθούσε να έρθει σε εοικοινωνια με τον ΟΤΕ αλλα μάταια., οπότε και εβγαλε το πρόβλημα σου ωε τεχνικά άλυτο. Ζήτησα λοιπόν όπως ηταν λογικό να βγει η υοηρεσια και να διαμορφωθεί νεα τιμή, μετα απο 15 ημερες και πολλαπλά αιτήματα με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένεθα αφαιρεθείη υοηρεσια και η νεα τιμη είναι 32 ευρώ δλδ κοστολογουν την υοηρεσια tv και nova sports στα 3 ευρώ. Εγω εννοείται αρνήθηκα και ζήτησα καλύτερη προσφορά με παίρνουν λοιον πριν δυο μέρες και κου λένε τα ίδια δεν γίνεται καλύτερη τιμη μόνο 32. Σημειώνωοτι ολο αθτοντο διάστημα επαιρνα τηλέφωνο ξανα και ξανά και ελεγα οτι ειναι απαράδεκτο να μου δίνουν τιμη που δε συνάδει με την τρέχουσα τιμολογιαξη πολιτική ειδάλλως θα φύγω καθως συνεχιζαν να με χρεώνουν τη Vodafone Tvκαι τα κανάλια. Πότε σήμερα πηγα στην niva και υπέγραψα στα 29,90 για 100αρα. Μετα απο 1 ωρα με παίρνουν τηλέφωνο και κου λένε μη φύγεις θα σου δώσουμε τιμη στα 24 εηρω και 2 μήνες δώρο. Λεω εζω υπογράψει και θα πληρώσω πρόστιμο οπότε θα προχωρήσω κανονικα. Και αρχίζει μια εοιθεση οτι τους χρωσταω 240 ευρώ γιατι λέει έσπασα το συμβόλαιο νωρίς. Λεω οιο συμβόλαιο αφου δε παρέχετε τις συμφωνηθεντες υπηρεσίες. Μου λέει το ίντερνετ παρέχουμε και εισαι υποχρεωμένος να δεχθείς την προσφορά των 32 ευρώ. Απαντώ οτι δε γινεται να αλλάζει μόνο μέρος ενα συμβόλαιο και εγω να ειμαι υποχρεωμένος να το δεχθώ και το έκλεισα απο τότε με ενοχλούν και με απειλούν συνεχώς οτι χρωστάω τρελα πόσα. Όποιος εχει παρόμοια έμπειρα ας μου πει οως να κινηθώ. Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 εφοσον εχεις αλλαξει ηδη εταιρεια οποτε δεν μπορεις να γυρισεις πισω εκτος αν ισχυει αυτο το 14ημερο που λενε τοτε η επομενη οδος ειναι εεττ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα