Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα καινούργιο μελος (Αν και ήμουν πριν πολλά χρονιά μέλος απλα ξέχασα τ Username είχα)Σκέφτομαι να φταίξω ένα pc ποιο για το σπιτι,θα το εχω για κανω ελαφρυ gaming(minicraft τα παιδια-Pubg εγώ) όταν εχω χρόνο για πόκερ και για την δουλειά μου.(Εργασία μέσω ιντερνέτ) Το μπατζετ φτιάνει με τα βίας τα 500€-550€.Εχω καταλήξει σε αυτά τα part.Ακουω γνώμες τι θα αλλάζατε .

Case Antec NX100 40 €

Cpu AMD Ryzen 5 3600xt 250€

MotherBoard MSI B450 Tomahawk Max 100€

Ram HyperX Fury RGB 16GB 110€

SSD Samsung 860 Evo 500GB 60€

Τροφοδοτικο Thermaltake Smart RGB 600W Full Wired 80 Plus 55€

Σύνολο 615€ Αυτά βρήκα και είμαι ταβάνι αν μπορούσα να ρίξω λίγο σε χρήματα αλλά να εχω παρόμοια πράγματα θα ήμουν υποχρεως ,Επισης καρτα γραφικων δεν εβαλα λογο μπατζετ.Σκοπος μετα απο 2-3 μηνες να παρω και καρτα.Την 3600xt την έβαλα γιατί δεν εχει μεγάλη διαφορά από την κανονική

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο επεξεργαστής που έβαλες δεν έχει ενσωματωμένα γραφικά, οπότε τον αποκλείεις εφόσον δεν πρόκειται να μπει ξεχωριστή gpu τώρα.

Πρέπει να κοιτάξεις κάτι σε i5-10400 ή i3-10100F, με τον 2ο μπορείς να βάλεις από τώρα και ξεχωριστή gpu:

1.png.2f70aac9b475d4e7068e9c55847f3552.png

Η παραπάνω σύνθεση είναι από το e-shop.gr, το συναρμολογούν δωρεάν αν το ζητήσεις.

Θα σε καλύψει εύκολα σε αυτά που θέλεις να κάνεις και δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε επιπλέον έξοδα για gpu μελλοντικά.

Επεξ/σία από LaMereda
  • Like 2
Δημοσ.

Μόνο 3200G και 3400G που δεν αξίζουν σε καμία περίπτωση με τις σημερινές τιμές, μιας που ο i3-10100 είναι φθηνότερος και καλύτερος και από τους δύο.

Γενικώς με τις τιμές που παίζουν τώρα, ξέχνα τελείως τους επεξεργαστές της AMD μέχρι τα 300€. Έχουν ανεβάσει τις τιμές σε τέτοιο επίπεδο που δεν υπάρχει καν λόγος να το σκέφτεσαι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...